Olma bilan uy qurilishi ketchup

Домашний кетчуп с яблоками
сooking Time
1 soat
Recipe For
12 odam
 

Sipattama

Bir necha yillar davomida men sousni faqat shu retsept bo'yicha tayyorladim. Natijada qiziqarli olma ta'mi bilan mazali uy qurilishi ketchup.
В избранное

Пищевая ценность порции

336
кКал
14%
Белки7 г
Жиры2 г
Углеводы75 г
% от дневной нормы
2 %
0 %
5 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
5 kg
12 . kompyuterlar
12 . kompyuterlar
10 chinnigullar
4 osh qoshiq
16 osh qoshiq
2 tsp
5 osh qoshiq

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/6

Отбираем спелые помидоры, моем и режем на крупные дольки. Я режу сразу в кастрюлю (желательно выбрать емкость побольше).
Pishgan pomidorlarni tanlang, yuving va katta bo'laklarga bo'ling. Men darhol panga kesib tashladim (kattaroq idishni tanlash tavsiya etiladi).


to'liq ekran

# qadam 2/6

Яблоки также моем, удаляем сердцевину, мелко режем на кусочки.
Olmalarni ham yuving, yadroni olib tashlang, mayda bo'laklarga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 3/6

Добавляем очищенные зубчики чеснока и нарезанный на средние кусочки лук. Закрываем кастрюлю крышкой и ставим на средний огонь. После того, как помидорно-яблочная смесь закипит, я оставляю ее еще на 1 час на медленном огне с открытой крышкой.
Tozalangan sarimsoq chinnigullari va o'rta bo'laklarga bo'lingan piyoz qo'shing. Idishni qopqoq bilan yoping va o'rtacha olovga qo'ying. Pomidor va olma aralashmasi qaynatilgandan so'ng, men uni qopqog'i ochiq holda yana 1 soat past olovda qoldiraman.


to'liq ekran

# qadam 4/6

Даем нашим овощам чуть остыть. Для того, чтобы убрать из кетчупа семечки и оставшуюся кожицу, перетираем смесь через сито. Таким образом у нас получается однородная масса.
Biz sabzavotlarimizni ozgina sovitamiz. Ketchupdan urug'larni va qolgan terini olib tashlash uchun aralashmani elakdan maydalang. Shunday qilib, biz bir hil massaga ega bo'lamiz.


to'liq ekran

# qadam 5/6

Переливаем полученный соус обратно в нашу большую кастрюлю, добавляем соль, сахар, перец и уксус. Доводим кетчуп до кипения, кипятим еще 10 минут и раскладываем полученный вкусный домашний кетчуп в заранее стерилизованные банки. Закрываем крышкой. Мы храним пару банок в холодильнике, остальные спускаем в погреб.
Olingan sousni yana katta idishga quying, tuz, shakar, qalampir va sirka qo'shing. Ketchupni qaynatib oling, yana 10 daqiqa qaynatib oling va olingan mazali uy qurilishi ketchupini oldindan sterilizatsiya qilingan bankalarga soling. Qopqoq bilan yoping. Biz muzlatgichda bir nechta bankalarni saqlaymiz, qolganlarini qabrlarga tushiramiz.


to'liq ekran

# qadam 6/6

Такой кетчуп можно использовать как добавку к любым блюдам, также я использую его для приготовления пиццы. Всем приятного аппетита и вкусных заготовок!
Bunday ketchup har qanday taomga qo'shimcha sifatida ishlatilishi mumkin, men uni pizza tayyorlash uchun ham ishlataman. Barchaga yoqimli ishtaha va mazali tayyorgarlik!


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.