Mol go'shti bilan klassik lagman

Лагман классический с говядиной
сooking Time
1 soatva 10 daqiqalar
Recipe For
5 odam
 

Sipattama

O'rta Osiyo oshxonasining juda mazali va boy taomlari. Siz nafaqat mol go'shtidan, balki qo'zichoqdan ham pishirishingiz mumkin.
В избранное

Пищевая ценность порции

613
кКал
26%
Белки34 г
Жиры16 г
Углеводы85 г
% от дневной нормы
8 %
3 %
6 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
500 г
2 дана.
1 дана.
3 дана.
1 дана.
1 дана.
3 қалампыр
1 ш. л.
1 орау
1 дәміне қарай

retsept bo'yicha fotoreportajlar2

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/7

Нарезаем говядину мелкими кусочками. Обжариваем ее в казане или на сковороде на сильном огне с добавлением растительного масла до румяности.
Biz mol go'shtini mayda bo'laklarga kesib tashladik. Biz uni qozonda yoki skovorodkada yuqori olovda qizarguncha o'simlik moyi qo'shib qovuramiz.


to'liq ekran

# qadam 2/7

Репчатый лук нарезаем произвольно. Отправляем его к мясу и слегка обжариваем.
Piyozni o'zboshimchalik bilan kesib oling. Biz uni go'shtga yuboramiz va ozgina qovuramiz.


to'liq ekran

# qadam 3/7

Морковь нарезаем полукольцами средней толщины и отправляем ее к мясу, поджариваем пару минут.
Sabzi o'rta qalinlikdagi yarim halqalarga kesib oling va go'shtga yuboring, bir necha daqiqa qovuring.


to'liq ekran

# qadam 4/7

Картофель нарезаем кубиками и добавляем в сковороду. Горячую воду наливаем так, чтобы она скрывала овощи, и даем покипеть минут 10.
Kartoshkani kub shaklida kesib oling va panga qo'shing. Sabzavotlarni yashirishi uchun issiq suv quying va taxminan 10 daqiqa qaynatib oling.


to'liq ekran

# qadam 5/7

Болгарский перец и помидор нарезаем, добавляем в сковороду. Перемешиваем все хорошо и добавляем специи: соль, черный молотый перец и паприку. На этом же этапе добавляем измельченный чеснок. Убавляем огонь ниже среднего и тушим до полной готовности.
Bolgar qalampiri va pomidorni kesib oling, panga qo'shing. Biz hamma narsani yaxshilab aralashtiramiz va ziravorlar qo'shamiz: tuz, maydalangan qora qalampir va qalampir. Xuddi shu bosqichda tug'ralgan sarimsoq qo'shing. Biz olovni o'rtacha darajadan pastga tushiramiz va to'liq pishganicha pishiramiz.


to'liq ekran

# qadam 6/7

В подсоленной воде отвариваем лапшу для лагмана до состояния альденте, важно не переварить ее. В готовую лапшу можно добавить пару капель растительного масла, чтобы она не слипалась.
Tuzli suvda biz lagman makaronini aldente bo'lguncha qaynatamiz, uni hazm qilmaslik kerak. Tayyor makaronga bir-biriga yopishmasligi uchun bir necha tomchi o'simlik moyi qo'shishingiz mumkin.


to'liq ekran

# qadam 7/7

В глубокую миску кладем часть лапши, заливаем ее нашей подливой и посыпаем мелко нарубленной зеленью. Приятного аппетита!
Biz noodlelarning bir qismini chuqur idishga joylashtiramiz, uni sousimiz bilan to'ldiramiz va mayda tug'ralgan o'tlar bilan sepamiz. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(1)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.