Sekin pishirgichda uy qurilishi noni

Домашний хлеб в мультиварке
Preparation
1 soatva 50 daqiqalar
сooking Time
1 soatva 15 daqiqalar
Recipe For
4 adamdar
 

Sipattama

Men birinchi marta sekin pishirgichda 1176 g og'irlikdagi bunday chiroyli odamni pishirdim.
Natija fotosuratda)) baland, chiroyli va juda mazali.
В избранное

Пищевая ценность порции

868
кКал
36%
Белки20 г
Жиры18 г
Углеводы160 г
% от дневной нормы
5 %
3 %
11 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
qismlar
Основные
800 g
500 ml
1 osh qoshiq
1 tsp
1 osh qoshiq
4 osh qoshiq

retsept bo'yicha fotoreportajlar32

rasm Qo'shish
ko'proq28
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/8

В теплую воду добавляем дрожжи, сахар, соль и 1,5 ст. муки, все перемешиваем и оставляем опару в сторону, накрыв полотенцем, на 30 мин.
Iliq suvga xamirturush, shakar, tuz va 1,5 osh qoshiq qo'shing. un, hamma narsani aralashtiring va xamirni sochiq bilan yopib, 30 daqiqaga qoldiring.


to'liq ekran

# qadam 2/8

Поднялась наша опара за полчаса.
Bizning Xamirimiz yarim soat ichida ko'tarildi.


to'liq ekran

# qadam 3/8

Всыпаем постепенно оставшуюся муку, обязательно просеиваем ее. Перемешиваем. В полуготовое тесто вливаем масло растительное. Замешиваем хорошо тесто. Формируем шар и оставляем подходить готовое тесто минут на сорок.
Qolgan unni asta-sekin to'kib tashlang, uni elakdan o'tkazganingizga ishonch hosil qiling. Aralashtiring. Yarim tayyor xamirga o'simlik moyini quying. Xamirni yaxshilab yoğurun. Biz to'p hosil qilamiz va tayyor xamirni qirq daqiqaga qoldiramiz.


to'liq ekran

# qadam 4/8

Оно хорошо увеличится в размере.
Hajmi yaxshi oshadi.


to'liq ekran

# qadam 5/8

После вымешиваем его. Теперь берем чашу, смазываем ее маслом и укладываем тесто. Закрываем мультиварку и нажимаем на кнопку «Поддержание тепла». Через минут десять отключаем. Таким образом, тепло будет поддерживаться в течение сорока минут.
Keyin uni yoğurun. Endi biz kosani olamiz, uni moy bilan yog'laymiz va xamirni qo'yamiz. Sekin pishirgichni yoping va « tugmasini bosing;issiqlikni saqlash». Taxminan o'n daqiqadan so'ng biz uni o'chirib qo'yamiz. Shunday qilib, issiqlik qirq daqiqa davomida saqlanadi.


to'liq ekran

# qadam 6/8

Выросло наше тесто очень хорошо.
Bizning Xamirimiz juda yaxshi o'sdi.


to'liq ekran

# qadam 7/8

Устанавливаем в меню режим «Выпечка», время — 50 минут. После указанного времени хлеб нужно перевернуть. Аккуратненько я беру полотенце и переворачиваю хлеб на него. Затем перекладываю обратной стороной вниз. Включаю снова режим «Выпечка» на 25 минут. Жду окончания программы.
Menyuga «pishirish», vaqt — 50 daqiqa rejimini o'rnating. Belgilangan vaqtdan keyin nonni aylantirish kerak. Ehtiyotkorlik bilan sochiqni olib, ustiga nonni aylantiraman. Keyin men orqa tomonini pastga siljitaman. Men yana «pishirish» & nbsp; rejimini 25 daqiqaga yoqaman. Dastur tugashini kutmoqdaman.


to'liq ekran

# qadam 8/8

Готовый хлеб достаем из мультиварки, накрываем полотенцем и даем остыть. Вот такой хлеб получается!
Tayyor nonni sekin pishirgichdan olib tashlang, sochiq bilan yoping va sovushini kuting. Bu non chiqadi!


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.