Tovuq va qo'ziqorinli kish Loren

Киш лорен с курицей и грибами
сooking Time
40 daqiqalar
Recipe For
4 adamdar
 
В избранное

Пищевая ценность порции

1104
кКал
46%
Белки60 г
Жиры67 г
Углеводы62 г
% от дневной нормы
15 %
13 %
4 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
qismlar
Тесто
120 g
250 g
1 . kompyuterlar
1 . chimchilash
Начинка
500 g
300 g
1 . kompyuterlar
400 g
2 . kompyuterlar
200 g
1 tatib ko'rish uchun
1 tatib ko'rish uchun
1 tatib ko'rish uchun

retsept bo'yicha fotoreportajlar2

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/8

Эти ингредиенты понадобятся нам для приготовления.
Ushbu ingredientlarni tayyorlash uchun bizga kerak bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 2/8

Измельчите сливочное масло с мукой в крошку.
Va < span>sariyog'ni un bilan maydalab maydalang.


to'liq ekran

# qadam 3/8

Добавьте яйцо, соль и воду, замесите тесто. Сделайте из теста шар и положите в холодильник на час.
D < span>tuxum, tuz va suvni to'kib tashlang, xamirni yoğurun. Xamirdan to'p hosil qiling va muzlatgichga bir soatga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 4/8

Раскатайте тесто в пласт и равномерно распределите в керамической форме Faberlic by Julia Vysotskaya. Сформируйте бортики.
Xamirni qatlamga aylantiring va Faberlic by Julia Vysotskaya seramika qolipiga teng ravishda yoying. Yon tomonlarini shakllantiring.


to'liq ekran

# qadam 5/8

Измельчите лук, грибы и куриное мясо. Обжарьте все до золотистого цвета на растительном масле.
Piyoz, qo'ziqorin va tovuq go'shtini maydalang. O'simlik yog'ida oltin jigarrang bo'lgunga qadar hamma narsani qovuring.


to'liq ekran

# qadam 6/8

Выложите начинку в основу из песочного теста.
To'ldirishni qisqa pishiriq asosiga joylashtiring.


to'liq ekran

# qadam 7/8

Залейте начинку смесью из сливок и яиц. Посыпьте сверху тертым сыром.
To'ldirishni qaymoq va tuxum aralashmasi bilan to'ldiring.& nbsp;ustiga maydalangan pishloq seping.


to'liq ekran

# qadam 8/8

Выпекайте киш в духовке при 180°C в течение 30–40 минут. Приятного аппетита!
Kishni pechda 180°C da 30–40 daqiqa davomida pishiring. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
2.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.