Italiya olma pirogi "ko'rinmas"

Итальянский яблочный пирог «Невидимый»
Итальянский яблочный пирог «Невидимый»
Итальянский яблочный пирог «Невидимый»
Preparation
30 daqiqalar
сooking Time
45 daqiqalar
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Bu pirog frantsuz deb ataladi, lekin aslida italiyalik opa-singillar simili tomonidan ixtiro qilingan. Ushbu retsept birinchi marta La Buona Cucina Di Casa kitobida paydo bo'ladi va u uni tayyorlagan frantsuz bloggerining engil qo'li bilan frantsuz tiliga aylandi. < span > bu shunday nomlanadi, chunki unda deyarli xamir va ko'plab olma yo'q. Bundan tashqari, undagi xamir umuman sezilmaydi, lekin yumshoq sariyog ' kremiga o'xshaydi. < span > bunday pirogni tayyorlashga ishonch hosil qiling va yaqinlaringiz va yaqinlaringizni xursand qiling.
В избранное

тағамдық құндылық бөліктер

238
кКал
10%
ақуыздар5 г
майлар10 г
көмірсулар31 г
күнделікті нормадан
1 %
2 %
2 %
сізге негізделген
жас, салмақ және БЕЛСЕНДІЛІК. Анықтамалық ақпарат болып табылады.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Тесто
3 . kompyuterlar
70 g
1 . chimchilash
130 ml
50 g
120 g
1 tsp
Начинка
5 . kompyuterlar
1 tsp
1 bir hovuch

retsept bo'yicha fotoreportajlar4

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/6

Яйца взбейте со щепоткой соли и сахаром в пышную пену.
Tuxumni bir chimdik tuz va shakar bilan yumshoq ko'pikka uring.


to'liq ekran

# qadam 2/6

Влейте молоко.
Sutni to'kib tashlang.


to'liq ekran

# qadam 3/6

Затем — растопленное охлажденное сливочное масло. Взбейте.
Keyin & mdash; eritilgan sovutilgan & nbsp;sariyog'. Aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 4/6

Просейте муку с разрыхлителем и аккуратно перемешайте венчиком.
Unni pishirish kukuni bilan elakdan o'tkazing va ko'pirtirish bilan muloyimlik bilan aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 5/6

Яблоки промойте, очистите от кожуры, удалите сердцевину и нарежьте тонкими пластинками. Это важный этап. Чем тоньше будут нарезаны яблочки, тем вкуснее получится пирог. Сбрызните яблоки лимонным соком и аккуратно вмешайте в тесто.
Olmani yuving, tozalang, yadrosini olib tashlang va ingichka bo'laklarga bo'ling. Bu muhim bosqich. Olma qanchalik nozik kesilsa, pirog shunchalik mazali bo'ladi. Olma ustiga limon sharbati seping va xamirga muloyimlik bilan aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 6/6

Форму застелите пергаментом и выложите тесто. Сверху посыпьте миндальными лепестками. Выпекайте пирог в разогретой духовке при 180°C примерно 40–45 минут. Дайте остыть и посыпьте сахарной пудрой или корицей. Приятного аппетита!
Shaklni pergament bilan yoping va xamirni yoying. Bodom barglari bilan to'ldiring. Kekni oldindan qizdirilgan pechda 180°C da taxminan 40–45 daqiqa davomida pishiring. Sovutishga ruxsat bering va shakar kukuni yoki doljin seping. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(1)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.