Jigar keki

Печеночный торт
сooking Time
40 daqiqalar
Recipe For
6 odam
 

Sipattama

Har qanday bayram uchun mazali Atıştırmalık.
В избранное

Пищевая ценность порции

467
кКал
19%
Белки21 г
Жиры35 г
Углеводы17 г
% от дневной нормы
5 %
7 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
500 g
1 tatib ko'rish uchun
2 . kompyuterlar
2 . kompyuterlar
200 g
2 chinnigullar
2 osh qoshiq
2 . kompyuterlar
3 osh qoshiq

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/3

Печень промыть, очистить от прожилок и прокрутить через мясорубку. Добавить соль, перец, яйца и хорошо перемешать. Муку просеять, добавить к печени, вымешать и дать постоять минут 20. В это время лук, морковь очистить. Нарезать тонкой соломкой, морковь можно натереть на крупной терке. Обжарить до мягкости с небольшим количеством растительного масла. Остудить.
Jigarni yuving, tomirlardan tozalang va go'sht maydalagich orqali aylantiring. Tuz, qalampir, tuxum qo'shing va yaxshilab aralashtiring. Unni elakdan o'tkazing, jigarga qo'shing, yoğurun va 20 daqiqa turing. Bu vaqtda piyoz, sabzi tozalang. Yupqa chiziqlar bilan kesib oling, sabzi qo'pol qirg'ichdan o'tkazilishi mumkin. Bir oz o'simlik moyi bilan yumshoq bo'lguncha qovuring. Salqin.


to'liq ekran

# qadam 2/3

Из печеночного теста пожарить блинчики. Сковороду смазываем маслом только один раз, перед началом выпекания. Выложить 3 ст. л. теста в центр сковороды и разровнять до нужного диаметра. Жарить на среднем огне по 3–4 минуты с каждой стороны, можно под крышкой. Не пересушите, иначе блинчики получатся твердыми и невкусными.
Jigar xamiridan kreplarni qovuring. Pishirishni boshlashdan oldin panani faqat bir marta yog ' bilan yog'lang. 3 osh qoshiqni joylashtiring. l panning o'rtasiga xamir soling va kerakli diametrga tekislang. Har tomondan 3–4 daqiqa davomida o'rtacha olovda qovuring, siz qopqoq ostida bo'lishingiz mumkin. Haddan tashqari quritmang, aks holda krep qattiq va ta'msiz bo'lib chiqadi.


to'liq ekran

# qadam 3/3

Собрать торт, смазывая каждый корж майонезом с чесноком и посыпая обжаренными луком и морковью. Дать настояться несколько часов, и можно подавать!
Kekni yig'ing, har bir kekni mayonez va sarimsoq bilan yog'lang va qovurilgan piyoz va sabzi seping. Bir necha soat tik turing va xizmat qilishingiz mumkin!


поделиться фото
3.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.