Tuzlangan yashil pomidor

Маринованные зеленые помидоры
сooking Time
15 daqiqalar
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Juda mazali pomidor, ajoyib mavsumiy Atıştırmalık.
В избранное

Пищевая ценность порции

68
кКал
2%
Белки3 г
Жиры0 г
Углеводы14 г
% от дневной нормы
1 %
0 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
2 кг
1 дана.
1 дана.
1 басы
1 шоқ
1 л
2 ст. л.
1 ст. л.
1 ст. л.

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/5

Подготавливаю продукты. В маринованные помидоры по желанию можно добавить сельдерей, укроп и другую зелень. Степень остроты регулируйте по вкусу.
Men mahsulotlarni tayyorlayman. Agar xohlasangiz, tuzlangan pomidorga selderey, arpabodiyon va boshqa o'tlarni qo'shishingiz mumkin. Achchiqlikni ta'mga qarab sozlang.


to'liq ekran

# qadam 2/5

Помидоры мою, нарезаю на четвертинки. Чеснок — пластинками, болгарский перец — соломкой. Зелень измельчаю, острый перец нарезаю колечками.
Pomidorlarni yuving, choraklarga bo'ling. Sarimsoq va mdash; plitalar, bolgar qalampiri va mdash; chiziqlar bilan. Men ko'katlarni maydalayman, achchiq qalampirni halqalarga kesib tashlayman.


to'liq ekran

# qadam 3/5

Подготовленные дольки помидора складываю в эмалированную посуду. Можно использовать стеклянные банки.
Tayyorlangan pomidor bo'laklarini sirlangan idishga soling. Siz shisha idishlardan foydalanishingiz mumkin.


to'liq ekran

# qadam 4/5

Добавляю к помидорам болгарский перец, острый перец, измельченную зелень и чеснок.
Men pomidorga bolgar qalampiri, achchiq qalampir, tug'ralgan o'tlar va sarimsoq qo'shaman.


to'liq ekran

# qadam 5/5

Для рассола довожу до кипения воду, растворяю в ней соль и сахар. Вливаю уксус. Горячим маринадом заливаю помидоры, чтобы были полностью им покрыты. Остужаю. Оставляю мариноваться на 5–7 дней в прохладном месте.
Sho'r suv uchun men suvni qaynatishga keltiraman, undagi tuz va shakarni eritaman. Men sirka quyaman. Pomidorlarni issiq tuzlamoq bilan to'kib tashlang, shunda ular to'liq qoplanadi. Sovutish. Men salqin joyda 5 va ndash;7 kun davomida marinadlash uchun qoldiraman.


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.