Cinnabon doljinli pishloqli qaymoqli bulochkalar

Булочки «Синнабон» с корицей и сырным кремом
Preparation
1 soatva 40 daqiqalar
сooking Time
1 soat
Recipe For
6 odam
 
В избранное

Пищевая ценность порции

861
кКал
36%
Белки18 г
Жиры37 г
Углеводы114 г
% от дневной нормы
4 %
7 %
8 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Для теста
300 ml
1 tsp
100 g
2 . kompyuterlar
80 g
600 g
Для начинки
20 g
50 g
40 g
Для сырного крема
220 g
60 g
80 g

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/15

Для приготовления булочек понадобятся следующие ингредиенты.
Bulochkalarni tayyorlash uchun sizga quyidagi ingredientlar kerak bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 2/15

Смешайте теплое молоко, дрожжи и 1 ч. л. сахара. Оставьте на 30 минут.
Iliq sut, xamirturush va 1 choy qoshiqni aralashtiring.shakar. Uni 30 daqiqaga qoldiring.


to'liq ekran

# qadam 3/15

Соедините яйца, размягченное сливочное масло и сахар.
Tuxum, yumshatilgan sariyog ' va shakarni birlashtiring.


to'liq ekran

# qadam 4/15

Затем добавьте опару.
Keyin xamir qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 5/15

И в несколько приемов — муку.
Va bir necha bosqichda — un.


to'liq ekran

# qadam 6/15

Замесите мягкое и пластичное тесто. Уберите в теплое место на 1 час.
Yumshoq va plastik xamirni yoğurun. 1 soat davomida iliq joyga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 7/15

Тесто раскатайте в прямоугольник.
Xamirni to'rtburchakka aylantiring.


to'liq ekran

# qadam 8/15

Смажьте его поверхность мягким сливочным маслом.
Uning yuzasini yumshoq sariyog ' bilan yog'lang.


to'liq ekran

# qadam 9/15

Посыпьте коричневым сахаром и корицей. Распределите начинку по всей поверхности теста.
Jigarrang shakar va doljin seping. To'ldirishni xamirning butun yuzasiga tarqating.


to'liq ekran

# qadam 10/15

Сверните тесто в рулет, затем нарежьте на несколько частей.
Xamirni rulonga aylantiring, so'ngra bir necha bo'laklarga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 11/15

Выложите заготовки в форму для запекания и оставьте на 20 минут в теплом месте. Выпекайте в разогретой до 180°C духовке 25 минут.
Blanklarni pishiriladigan idishga soling va iliq joyda 20 daqiqaga qoldiring. Oldindan qizdirilgan pechda 180 va deg;C da 25 daqiqa davomida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 12/15

Для крема добавьте в миску творожный сыр Hochland Сливочный.
Krem uchun idishga Hochland Tvorogli qaymoqli pishloq qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 13/15

Добавьте размягченное сливочное масло и сахарную пудру. Если крем получился слишком густым, влейте немного молока.
Yumshatilgan sariyog ' va shakar kukuni qo'shing. Agar krem juda qalin bo'lsa, ozgina sut quying.


to'liq ekran

# qadam 14/15

Достаньте булочки из духовки и смажьте кремом.
Bulochkalarni pechdan chiqarib oling va qaymoq bilan yog'lang.


to'liq ekran

# qadam 15/15

Подавайте воздушные булочки с нежным кремом на праздничный стол!
Bayram stolida yumshoq krem bilan havodor bulochkalarga xizmat qiling!

Реклама. 
поделиться фото
0.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.