Klassik qovoq ikra

Классическая кабачковая икра
сooking Time
1 soatva 20 daqiqalar
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Uyda qovoq ikrasini qanday tayyorlash haqida maqoladan bizning saytimizdan retsept. Ilgari men boshqacha pishirardim: barcha ingredientlarni xom holda go'sht maydalagichdan o'tkazdim va keyin qaynatdim. Ammo, albatta, sabzavotlarni alohida-alohida qovurish, ushbu retseptda tavsiya etilganidek, ikra ta'mini yanada yorqinroq va boyroq qiladi. Men o'zimga ba'zi tushuntirishlar va o'zgartirishlar kiritishga ruxsat berdim. Parchalardagi sabzavotlar unchalik aniq emas. Ammo agar siz o'rtacha sabzavot birlik sifatida olinishini hisobga olsangiz (ularning vazni uchun maxsus jadval mavjud), unda ularning taxminiy vazni 75 va ndash;80 g.men hozir piyoz, sabzi va qalampir haqida gapiryapman. Retsept bo'yicha qovurishni hisobga olmagan holda issiqlik bilan ishlov berishning umumiy vaqti 55 minut. Balki men dangasaman, lekin men shunday qildim: biz qovurilgan sabzavotlarni darhol go'sht maydalagichda maydalab, keyin 30 daqiqa qaynatdik. Mening massam juda qalin bo'lib chiqdi, shuning uchun men 250 ml pyure yangi pomidorni ikki baravar ko'paytirdim. Umid qilamanki, portlash qutilari shaklida kutilmagan hodisalar bo'lmaydi. Sabzavotlarning ikki baravar me'yoridan tayyor mahsulotning rentabelligi: 650 ml dan 3 ta banka va 500 ml dan 4 ta banka. juda mazali ikra!
В избранное

Пищевая ценность блюда

4765
кКал
202%
Белки71 г
Жиры321 г
Углеводы412 г
% от дневной нормы
18 %
62 %
29 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
4 кг
600 г
300 г
300 г
2 дана.
500 г
6 ш. л.
6 ш. л.
300 мл
250 мл

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

Кабачки (по желанию, если они недостаточно молодые) очистить от кожицы. Если есть семена, удалите их. Нарежьте кабачки кубиками, натрите на средней терке морковь, порубите репчатый лук, болгарский перец без семян и перец чили.
Qovoq (agar ular etarlicha yosh bo'lmasa, ixtiyoriy) teridan tozalanadi. Agar urug'lar bo'lsa, ularni olib tashlang. Qovoqni kub shaklida kesib oling, sabzi o'rta qirg'ichdan o'tkazing, piyoz, urug'siz bolgar qalampiri va Chili qalampirini maydalang.


to'liq ekran

# qadam 2/4

Piyoz, sabzi, bolgar qalampiri va qovoqni birma-bir qovuring. Barcha qovurilgan sabzavotlar va yangi chillilarni maydalagich orqali o'tkazing va qovurilgan idishga soling.


to'liq ekran

# qadam 3/4

Tomat pastasi, yangi pomidor pyuresi (tomat sharbati) tuz va shakar qo'shing. Qaynatishga keltiring va o'rtacha olovda 30 daqiqa qaynatib oling.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Готовую икру разлейте в стерилизованные банки, закатайте крышками и оставьте до полного остывания на половину суток. Наклеечки от нашего сайта :)
Tayyor ikra sterillangan bankalarga quying, qovoqlarni o'rang va yarim kun davomida to'liq sovib ketguncha qoldiring. Bizning saytimizdan stikerlar:)


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.