PP-mikroto'lqinli non

ПП-хлеб в микроволновке
сooking Time
5 daqiqalar
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

To'g'ri ovqatlanishning har bir muxlisi tolaning foydalari haqida biladi. Xun tolasi deyarli hazm qilinmaydi, oshqozon-ichak traktini tozalaydi va ovqat hazm qilish jarayonini tartibga solishda muhim rol o'ynaydi. Elyaf parhez va to'g'ri ovqatlanish uchun ajralmas hisoblanadi. Men mikroto'lqinli pechda PP-tolali non retseptini o'zlashtirishni taklif qilaman. Bunday nonni 5 daqiqada tayyorlash mumkin va nonushta uchun tvorog va qizil baliq, jambon, sabzavot yoki shunchaki sevimli qovurilgan tuxum bilan xizmat qilish mumkin.
В избранное

Пищевая ценность блюда

119
кКал
5%
Белки8 г
Жиры7 г
Углеводы4 г
% от дневной нормы
2 %
1 %
0 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
2 ст. л.
1 дана.
50 мл
0 ш. л.

retsept bo'yicha fotoreportajlar2

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

Подготовьте ингредиенты для хлеба. Их количество рассчитано на 1 порцию. Я использую сибирскую клетчатку, которую можно купить в крупных супермаркетах в отделе здорового питания.
Non uchun ingredientlarni tayyorlang. Ularning soni 1 ta xizmat uchun mo'ljallangan. Men sog'lom ovqatlanish bo'limidagi yirik supermarketlarda mavjud bo'lgan Sibir tolasidan foydalanaman.


to'liq ekran

# qadam 2/4

Соедините в чашке кефир и яйцо, взбейте до однородности, добавьте разрыхлитель и 2 ст. л. клетчатки с горкой. Тщательно перемешайте до состояния кашицы.
Kefir va tuxumni stakanga birlashtiring, silliq bo'lguncha uring, pishirish kukuni va 2 osh qoshiq qo'shing.l Slayd bilan tola. Gruel holatiga qadar yaxshilab aralashtiring. 


to'liq ekran

# qadam 3/4

Поставьте чашку в микроволновку на 3–3,5 минуты при полной мощности. Готовый ПП-хлеб должен хорошо отходить от стенок чашки.
To'liq quvvat bilan stakanni 3 va 3,5 daqiqa davomida mikroto'lqinli pechga qo'ying. Tayyor PP noni chashka devorlaridan yaxshi chiqib ketishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Достаньте хлеб, остудите и нарежьте на кусочки. Такой хлеб имеет ярко выраженный вкус натурального зерна, так как состоит из оболочек злаковых и ягод. Некоторые виды клетчатки содержат орехи, яблоки, капусту. Рекомендую этот рецепт тем, кто ищет альтернативу ржаному хлебу.
Nonni olib tashlang, sovutib oling va bo'laklarga bo'ling. Bunday non tabiiy donning aniq ta'miga ega, chunki u don va rezavorlarning qobig'idan iborat. Ba'zi tolalarda yong'oq, olma, karam mavjud. Men ushbu retseptni javdar noniga alternativa izlayotganlarga tavsiya qilaman. 


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.