Xachapuri

Хачапури
Хачапури
Хачапури
Хачапури
Хачапури
сooking Time
1 soat
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Men xachapurini juda yaxshi ko'raman, ularni oxirgi marta Yaltada Gruziya restoranida yeganman. Xachapuri nihoyatda mazali edi! Bu meni jasoratga ilhomlantirdi, ya'ni uyda Xachapuri tayyorlash. Men internetni ko'rib chiqdim va ikkita retseptga qaror qildim. Bugun men birinchi tajribam bilan bo'lishmoqchiman, bu men yoqtirgan Xachapuri emas, lekin bu juda yaxshi chiqdi!
В избранное

Пищевая ценность блюда

4352
кКал
185%
Белки172 г
Жиры201 г
Углеводы470 г
% от дневной нормы
43 %
39 %
33 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
3 шыны
1 шыны
2 дана.
1 ш. л.
1 ш. л.
1 ст. л.
400 г
50 г
0 ш. л.

retsept bo'yicha fotoreportajlar7

rasm Qo'shish
ko'proq3
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/12

В кефир добавьте одно яйцо, сахар, соль и растительное масло, хорошо перемешайте.
Kefirga bitta tuxum, shakar, tuz va o'simlik moyi qo'shing, yaxshilab aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 2/12

Просейте 2 стакана муки (один стакан муки оставьте), добавьте соду, перемешайте и соедините с кефирной смесью.

2 stakan unni elakdan o'tkazing (bir stakan unni zahiraga oling), soda qo'shing, aralashtiring va kefir aralashmasi bilan birlashtiring.


to'liq ekran

# qadam 3/12

Замешайте мягкое тесто, подсыпая понемногу муки, пока не получится мягкое тесто, способное держать форму. Тесто будет немного липнуть к рукам. Главное — не переусердствовать с мукой, иначе хачапури получатся жесткими. Накройте тесто салфеткой и дайте ему постоять.

Yumshoq xamirni yoğurun, shaklini ushlab turadigan yumshoq xamir olinmaguncha ozgina un qo'shing. Xamir qo'llaringizga ozgina yopishadi. Asosiysi, unni haddan tashqari oshirmaslik, aks holda Xachapuri qattiq bo'lib chiqadi. Xamirni peçete bilan yoping va o'tirishga ruxsat bering.


to'liq ekran

# qadam 4/12

Натрите сыр на крупной терке, добавьте одно яйцо и перемешайте. Начинка готова.
Pishloqni qo'pol qirg'ichdan o'tkazing, bitta tuxum qo'shing va aralashtiring. To'ldirish tayyor.


to'liq ekran

# qadam 5/12

Из теста сформируйте колбаску и нарежьте ее на 9 частей.
Xamirdan kolbasa hosil qiling va uni 9 qismga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 6/12

Каждую часть раскатайте в лепешку.
Har bir qismini tortillaga aylantiring. 


to'liq ekran

# qadam 7/12

В центр выложите сырную начинку.
Pishloqni to'ldirishni o'rtasiga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 8/12

Подтягивая концы лепешки, соберите их в центре и соедините.
Tortilla uchlarini tortayotganda, ularni o'rtasiga to'plang va birlashtiring.


to'liq ekran

# qadam 9/12

Полученный «мешочек» переверните и немного раскатайте, затем еще раз переверните и снова немного раскатайте.
Olingan & laquo;sumka & raquo; bir oz aylantiring va aylantiring, keyin yana aylantiring va yana bir oz aylantiring.


to'liq ekran

# qadam 10/12

Жарьте хачапури на горячей сковороде с обеих сторон без масла до золотистого цвета. Для лучшего пропекания сковороду можно накрыть крышкой.
Xachapurini har ikki tomondan issiq skovorodkada, yog'siz, oltinga qadar qovuring. Yaxshi pishirish uchun panani & nbsp;qopqoq bilan yopish mumkin.


to'liq ekran

# qadam 11/12

Готовое хачапури сразу же обильно смажьте сливочным маслом.
Tayyor xachapurini darhol sariyog ' bilan mo'l-ko'l yog'lang.


to'liq ekran

# qadam 12/12

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.