Sabzi keki

Морковный торт
сooking Time
50 daqiqalar
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Yangilangan retsept. Men sinab ko'rgan eng mazali sabzi keki. Dastlab, bu pirog edi, lekin qarang, pirogda bunday kesma bo'lishi mumkinmi?? faqat tort va nuqta! Internet va ushbu mavzu bo'yicha kitoblar bizga nimani taklif qilayotganini sinchkovlik bilan o'rganib chiqib, men biroz tajriba o'tkazdim va natija meni juda xursand qildi! Pechene hisobidan butunlay tasavvur qilib bo'lmaydi...tuzli yong'oqlar!!
Bir nechta manbalarda men bu fikrga duch keldim...
biror joyda qovurish, biron bir joyda yong'oqni pishirish taklif qilingan, ammo keyin uni sariyog ' va tuz bilan aralashtirish kerak...Bu shirin va sho'rning aqldan ozgan kombinatsiyasi!! Endi bu tort mening sevimlilarim!!! va krem haqida bir necha so'z. Krem an'anaviy ravishda juda shirin tayyorlanadi. Rostini aytsam, men 400 yoki 500 g shakar kukunini ko'rganimda (va bu faqat kremda), shuning uchun men qaymoqli pishloqning yarmini mascarpone bilan almashtirishga qaror qildim, u ta'mga juda mos keldi va unchalik shirin emas!
Xo'sh, boshlaylik???
В избранное

Пищевая ценность порции

1068
кКал
45%
Белки15 г
Жиры73 г
Углеводы89 г
% от дневной нормы
4 %
14 %
6 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Для бисквита
4 дана.
200 мл
350 г
400 г
200 г
1 ш. л.
2 ш. л.
1 дана.
200 г
1 ст. л.
0 ш. л.
Для крема
200 г
250 г
200 г
70 г

retsept bo'yicha fotoreportajlar46

rasm Qo'shish
ko'proq42
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/11

Сначала подготовим орехи. Обжарим их на сухой сковороде или в разогретой духовке при 160 градусах примерно 7-10 минут. Сразу же смешаем с маслом и солью и уберем остывать, можно поставить в морозилку. После этого порубим.
Birinchidan, yong'oqlarni tayyorlang. Biz ularni quruq skovorodkada yoki oldindan qizdirilgan pechda 160 daraja haroratda taxminan 7-10 daqiqa davomida qovuramiz. Darhol yog ' va tuz bilan aralashtiring va salqinlash uchun olib tashlang, muzlatgichga qo'yishingiz mumkin. Shundan so'ng, biz uni maydalaymiz.


to'liq ekran

# qadam 2/11

Займемся бисквитом. Ингредиенты смешиваются по типу маффинов, т.е. жидкие и сухие по отдельности сначала смешиваются, потом все соединяется и долго не вымешивается. В разных мисках соединим сухие (мука, разрыхлитель, корица.сахар и цедра) и жидкие (яйца, масло, сок апельсина) ингредиенты.
Keling, pechene bilan shug'ullanaylik. Ingredientlar muffin turiga qarab aralashtiriladi, ya'ni. suyuq va quruq avval alohida aralashtiriladi, keyin hamma narsa birlashtiriladi va uzoq vaqt yoğurilmaydi. Turli xil idishlarda biz quruqlarni birlashtiramiz (un, pishirish kukuni, doljin.shakar va lazzat) va suyuq (tuxum, sariyog', apelsin sharbati) ingredientlar.


to'liq ekran

# qadam 3/11

Потом аккуратно соединим их, добавим тертую на мелкой терке морковь (или измельченную в блендере)
Keyin ularni ehtiyotkorlik bilan birlashtiring, mayda maydalagichga maydalangan sabzi qo'shing (yoki blenderda maydalang)


to'liq ekran

# qadam 4/11

Порубленные орехи.
Tug'ralgan yong'oqlar.


to'liq ekran

# qadam 5/11

И аккуратно вымешаем.
Va muloyimlik bilan yoğurun.


to'liq ekran

# qadam 6/11

Духовку разогреваем до 180 градусов. Я делала в трех формах (размер 18), на их пропекание у меня ушло 25 минут. Можно запечь в одной форме, увеличиваем время тогда до 50 минут или больше (следим и проверяем на готовность зубочисткой). Я хотела получить именно три коржа. Вы можете порезать на 2 или на 4! Даем остыть полностью. Для этого можно убрать на час в морозилку.
Pechni 180 darajaga oldindan qizdiring. Men uchta shaklda (18 o'lchamda) tayyorladim, ularni pishirish uchun 25 daqiqa vaqt ketdi. Siz uni bitta shaklda pishirishingiz mumkin, keyin vaqtni 50 daqiqaga yoki undan ko'proqqa oshiring (biz tish pichog'i bilan tayyorligini tekshiramiz va tekshiramiz). Men uchta tort olishni xohlardim. Siz 2 yoki 4 ga kesishingiz mumkin! To'liq sovushini qoldiring. Buning uchun muzlatgichda bir soat davomida olib tashlashingiz mumkin.


to'liq ekran

# qadam 7/11

Теперь крем, он очень вкусный!! Опять же сочетание соленого и сладкого!!! Мягкое сливочное масло взбиваем до воздушности. И добавляем в несколько приемов сливочный сыр, маскарпоне и пудру. Все мешаем венчиком (не миксером) до однородности. Пудру регулируем по вкусу сами, этот состав идеален для меня! И помним, что Филадельфия и Маскарпоне должны быть комнатной температуры.
Endi krem, bu juda mazali!! Yana sho'r va Shirinning kombinatsiyasi!!! Yumshoq sariyog'ni yumshoq bo'lguncha uring. Va bir nechta fokuslarga qaymoqli pishloq, mascarpone va kukun qo'shing. Biz hamma narsani ko'pirtirish bilan aralashtiramiz (mikser bilan emas) silliq bo'lguncha. Kukunni o'zingiz tatib ko'rishingiz uchun sozlang, bu kompozitsiya men uchun juda mos keladi! Va esda tutingki, Filadelfiya va mascarpone xona haroratida bo'lishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 8/11

Начинаем сборку тортика. Каждый корж обильно смазываем кремом и кладем их друг на друга слегка прижимая. Обмазываем кремом и украшаем по желанию.
Biz tort yig'ishni boshlaymiz. Biz har bir tortni mo'l-ko'l krem \ u200b \ u200bbilan yog'laymiz va ularni bir-birining ustiga ozgina bosib qo'yamiz. Biz krem \ u200b \ u200bbilan qoplaymiz va xohlagancha bezatamiz.


to'liq ekran

# qadam 9/11

Я хотела сделать такой модный небрежный торт, поэтому украсила довольно просто! Этот торт делается очень просто, но получается очень вкусным и красивым!!
Men bunday zamonaviy, beparvo pirojnoe tayyorlamoqchi edim, shuning uchun uni juda oddiy bezatdim! Bu pirojnoe juda oddiy tayyorlanadi, lekin u juda mazali va chiroyli bo'lib chiqadi!!


to'liq ekran

# qadam 10/11

А если Вам хочется чего то позаковыристей., добро пожаловать...вы знаете куда!!
Va agar siz biron bir narsani tanlamoqchi bo'lsangiz., xush kelibsiz...siz qaerga borishni bilasiz!!


to'liq ekran

# qadam 11/11

Всем вкусной и приятной осени!!!
Barcha mazali va yoqimli kuz!!!


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(14)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.