Tailand sho'rvasi "Tom yum Kung"

Тайский суп «Том Ям Кунг»
сooking Time
1 soat
Recipe For
2 adamdar
 

Sipattama

Men allaqachon < a href= "http://www.edimdoma.ru/retsepty/50730-tayskiy-sup-tom-yam" target= "_blank" > ushbu sho'rva variantlaridan birini nashr etdi. Internetda ko'plab retseptlarni qayta ko'rib chiqdim va ismlarni butunlay chalkashtirib yubordim. Men Vikipediyaga murojaat qilishim va hamma narsani tushunishim kerak edi. Tom yam Kung qisqichbaqali sho'rva. Tom yam Paa yoki tom yam PLA baliq sho'rva. Tailandga ommaviy turizm kelishidan oldin, bu turdagi sho'rva mamlakatda eng keng tarqalgan edi, chunki baliq Tailandda eng arzon mahsulotdir. Tom yam Gay, yoki < /strong> Tom yam Kay tovuq sho'rva. Tom yam Thale qisqichbaqalar, kalamar, taroq, Midiya, dengiz baliqlari bo'laklari kabi turli xil dengiz mahsulotlari bilan sho'rva varianti. Tom yam nam Xon sho'rvaning nisbatan yangi o'zgarishi, deyarli har doim asosiy tarkibiy qism sifatida qisqichbaqalar va pishirish oxirida qo'shilgan sut yoki kokos suti bilan tayyorlanadi. Tom yam Kung Maphrao nam Khon Hindiston yong'og'i suti va Hindiston yong'og'i go'shti bo'laklari bilan qisqichbaqalar sho'rvasining versiyasi.
Tom yam ka Mu cho'chqa go'shtidan tayyorlangan sho'rva. Uzoq vaqt davomida past olovda pishiriladi.
В избранное

Пищевая ценность порции

555
кКал
23%
Белки34 г
Жиры35 г
Углеводы28 г
% от дневной нормы
8 %
7 %
2 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
бөліктер
Основные
300 мл
300 мл
5 дана.
5 дана.
3 тілім
1 дана.
10 дана.
5 бұтақ
4 дана.
1 ст. л.
0 ш. л.
3 қалампыр
1 ст. л.
0 ш. л.
1 дана.

retsept bo'yicha fotoreportajlar2

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/11

Если у вас сухие грибы шиитаке, то их нужно предварительно замочить в большом количестве холодной воды, а потом сварить до готовности. Шиитаке можно заменить на шампиньоны или вешенки.
Agar sizda quruq shiitake qo'ziqorinlari bo'lsa, unda ularni avval ko'p miqdorda sovuq suvga solib, keyin pishganicha pishirish kerak. Shiitake champignons yoki istiridye qo'ziqorinlari bilan almashtirilishi mumkin.


to'liq ekran

# qadam 2/11

Стебли лемонграсса нужно слегка отбить ножом, а потом нарезать тонкими длинными кусками.
Limon o'tining poyalarini pichoq bilan ozgina urib, keyin ingichka uzun bo'laklarga bo'lish kerak.


to'liq ekran

# qadam 3/11

Галангал можно заменить на имбирь. Нам потребуется 3 небольших слайса.
Galangalni zanjabil bilan almashtirish mumkin. Bizga 3 ta kichik bo'lak kerak bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 4/11

Перец чили разрезать пополам и удалить из него семечки. Степень остроты вы можете регулировать по своему вкусу, увеличивая или уменьшая количество перца.
Chili qalampirini yarmiga bo'ling va undan urug'larni olib tashlang. Qalampir miqdorini ko'paytirish yoki kamaytirish orqali siz o'zingizning xohishingizga ko'ra issiqlik darajasini sozlashingiz mumkin.


to'liq ekran

# qadam 5/11

Чеснок и перец нарубить не очень мелко и обжарить на разогретом растительном масле (с добавлением кунжутного) в течение 1 минуты.
Sarimsoq va qalampirni mayda maydalang va qizdirilgan o'simlik yog'ida (kunjut qo'shilishi bilan) 1 daqiqa davomida qovuring.


to'liq ekran

# qadam 6/11

Затем истолочь их в ступке до состояния пасты.
Keyin ularni ohak bilan xamirga maydalang.


to'liq ekran

# qadam 7/11

Нам понадобится кокосовое молоко и рыбный бульон в одинаковом количестве.
Bizga kokos suti va baliq bulyoni bir xil miqdorda kerak bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 8/11

Довести до кипения бульон, опустить в него лемонграсс, галангал и листья лайма. Чтобы листья полностью раскрыли свой аромат, нужно удалить из них черешок посередине. Добавить чесночно-перечную пасту и варить 1–2 минуты.
Bulyonni qaynatib oling, ichiga limon o'ti, Galangal va ohak barglarini tushiring. Barglarning xushbo'yligini to'liq ochib berish uchun siz ulardan o'rtada petiole olib tashlashingiz kerak. Sarimsoq qalampir pastasini qo'shing va 1 va 2 daqiqa davomida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 9/11

Влить соус (его можно заменить на соевый), добавить нарезанные грибы и варить еще 2 минуты.
Sosni to'kib tashlang (uni soya bilan almashtirish mumkin), tug'ralgan qo'ziqorinlarni qo'shing va yana 2 daqiqa pishiring.


to'liq ekran

# qadam 10/11

В последнюю очередь влить кокосовое молоко и довести до кипения. Отрегулировать количество соли по вкусу. Добавить сок лайма и сахар.
Hindiston yong'og'i sutini oxirgi marta to'kib tashlang va qaynatib oling. Tuz miqdorini ta'mga qarab sozlang. Ohak sharbati va shakar qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 11/11

Креветки очистить. Положить их в суп и снять кастрюлю с огня. Разлить суп по тарелкам, посыпать рубленым перцем (по желанию) и рубленой кинзой. Можно поставить в отдельной тарелке рис, который азиаты едят вместо хлеба. Также рис оттеняет очень насыщенный и пикантный вкус «Том Яма». Приятного аппетита!
Qisqichbaqalarni tozalang. Ularni sho'rvaga soling va idishni issiqdan olib tashlang. Sho'rvani plitalarga to'kib tashlang, maydalangan qalampir (ixtiyoriy) va tug'ralgan silantro seping. Siz guruchni alohida plastinkaga qo'yishingiz mumkin, uni osiyoliklar non o'rniga eyishadi. Bundan tashqari, guruch juda boy va mazali ta'mga ega «Tom Yama». Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.