Berlin olma pirogi (Berliner Apfelkuchen)

Берлинский яблочный пирог (Berliner Apfelkuchen)
сooking Time
1 soatva 20 daqiqalar
Recipe For
12 odam
 

Sipattama

Salom aziz do'stlar! Nihoyat men sizga yetib keldim < / strong> va bugun men sizga juda mazali olma pirogi bilan muomala qilmoqchiman. Undagi xamir oddiy qisqa non, lekin men bunday to'ldirishni birinchi marta ko'rdim. U menga pirog sotib oldi. Ikki marta o'ylamasdan, men uni pishirishga bordim. < strong>natija barchamizga juda yoqdi: mazali maydalangan pirojnoe va xushbo'y olma to'ldirishning ko'pligi. men barcha olma pirogini sevuvchilarga tavsiya qilaman!
В избранное

Пищевая ценность порции

348
кКал
14%
Белки5 г
Жиры13 г
Углеводы54 г
% от дневной нормы
1 %
2 %
4 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Тесто
380 g
160 g
2 . kompyuterlar
120 g
1 g
1 tsp
1 . chimchilash
Начинка
600 g
100 g
70 g
1 tsp
4 osh qoshiq

retsept bo'yicha fotoreportajlar6

rasm Qo'shish
ko'proq2
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/10

Холодное масло растираем руками с сахаром, ванилином солью, разрыхлителем и мукой до получения крошки.
Sovuq sariyog'ni shakar, vanil tuzi, pishirish kukuni va un bilan maydalagich olinmaguncha qo'llarimiz bilan ishqalaymiz.


to'liq ekran

# qadam 2/10

Яйца слегка взбиваем венчиком - только до однородности.
Tuxumni ko'pirtirish bilan ozgina uring-faqat silliq bo'lguncha.


to'liq ekran

# qadam 3/10

Добавляем яйца к масляно-мучной крошке и замешиваем мягкое тесто. Долго не месим - нам достаточно только перемешать все ингредиенты и собрать тесто в комок. Отправляем тесто в холодильник на полчаса.
Tuxumlarni sariyog ' va un bo'laklariga qo'shing va yumshoq xamirni yoğurun. Biz uzoq vaqt yoğurmaymiz-biz faqat barcha ingredientlarni aralashtirib, xamirni bo'lakka yig'ishimiz kerak. Xamirni yarim soat davomida muzlatgichga yuboring.


to'liq ekran

# qadam 4/10

Тем временем займемся начинкой. Яблоки моем, чистим, удаляем сердцевину и натираем на крупной терке.
Ayni paytda, biz to'ldirish bilan shug'ullanamiz. Olmalarni yuving, tozalang, yadroni olib tashlang va qo'pol qirg'ichdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 5/10

Добавляем к ним сахар, корицу, промытый изюм и крахмал. Ложки набираем хорошо полными, но без большой горки. Все перемешиваем до однородности.
Ularga shakar, doljin, yuvilgan mayiz va kraxmal qo'shing. Biz qoshiqlarni to'liq yig'amiz, lekin katta slaydsiz. Har bir narsani silliq bo'lguncha aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 6/10

Делим тесто примерно на 34/4 и 1/4. Большую часть распределяем по форме диаметром 26см, дно которой желательно предварительно выстелить бумагой для выпечки. Бортики можно не смазывать.
Xamirni taxminan 34/4 va 1/4 ga bo'ling. Biz ko'p qismini diametri 26 sm bo'lgan shaklga taqsimlaymiz, uning pastki qismini pishirish qog'ozi bilan oldindan qoplash maqsadga muvofiqdir. Yonlarni moylash mumkin emas.


to'liq ekran

# qadam 7/10

Выкладываем начинку.
To'ldirishni yoyib chiqing.


to'liq ekran

# qadam 8/10

Оставшееся тесто рекомендовалось раскатать, вырезать кружочки и ими украсить верх пирога. мне стало лень - и я просто покрошила тесто сверху.
Qolgan xamirni yoyish, doiralarni kesish va ular bilan pirogning yuqori qismini bezash tavsiya etildi. men dangasa bo'ldim-va men xamirni tepaga maydaladim.


to'liq ekran

# qadam 9/10

Выпекаем пирог в разогретой до 180 градусов духовке 40-50 минут. Пирог должен сверху зарумяниться, но следите, чтоб он не подгорел. Перед подачей полностью охладить и посыпать сахарной пудрой.
Kekni 180 darajaga oldindan qizdirilgan pechda 40-50 daqiqa davomida pishiring. Kek tepada qizarib ketishi kerak, lekin yonib ketmasligiga ishonch hosil qiling. Xizmat qilishdan oldin to'liq sovutib, shakar kukuni bilan seping.


to'liq ekran

# qadam 10/10

Приятного аппетита!!!
Yoqimli ishtaha!!!


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.