Tandirda xushbo'y sabzavotlar

Ароматные овощи в духовке
сooking Time
45 daqiqalar
Recipe For
2 adamdar
 

Sipattama

Tandirda pishirilgan mazali sabzavotlarni men yonma-ovqatlar toifasiga kiritdim, lekin bu ko'p qirrali taom, aslida italyan peperonatasini juda yaxshi aks ettiradi. Bu go'sht yoki tovuq uchun mutlaqo mustaqil garnitür bo'lishidan tashqari, u don, kartoshka yoki makaron mahsulotlarining murakkab yonma-yon taomlarining ajralmas qismi bo'lishi mumkin. Va siz taomni iliq salat yoki aperitifning bir qismi sifatida xizmat qilishingiz mumkin. Blender bilan pyuresi bu sabzavotlarni sousga aylantiradi. Tandirda xushbo'y sabzavotlarni tayyorlash uchun men ikkita biolio o'simlik moyidan foydalanmoqchiman: uzum va sarimsoq. Uzum asosiy, sarimsoq esa sarimsoq chinnigullari o'rniga ziravor sifatida mos keladi.
В избранное

Пищевая ценность порции

334
кКал
14%
Белки4 г
Жиры26 г
Углеводы22 г
% от дневной нормы
1 %
5 %
2 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
бөліктер
Основные
1 дана.
1 дана.
1 дана.
1 дана.
1 дана.
1 дана.
1 бұтақ
50 мл
1 қалампыр
1 шымшу

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

Подготовьте овощи для запекания. У перцев удалите семечки, а мякоть нарежьте на прямоугольные кусочки примерно 2х3 см. Помидоры нарежьте крупными дольками. Лук (тут половинка обычного репчатого и половинка сладкого фиолетового) разрежьте на 6 — 8 частей. Молодой кабачок или цукини — тонкими кружочками или ломтиками.
Sabzavotlarni pishirish uchun tayyorlang. Qalampirdan urug'larni olib tashlang va pulpani taxminan 2x3 sm to'rtburchaklar bo'laklarga bo'ling, pomidorlarni katta bo'laklarga bo'ling. Piyozni (bu erda oddiy piyozning yarmi va shirin binafsha rangning yarmi) 6-8 qismga bo'ling. Yosh qovoq yoki qovoq-ingichka doiralarda yoki bo'laklarda.


to'liq ekran

# qadam 2/4

Поместите все овощи в форму, предназначенную для запекания в духовке (стеклянную, керамическую или металлическую). Слегка посолите и перемешайте их между собой. Очищенный зубчик чеснока раздавите широкой стороной ножа и вместе с веточкой свежей зелени поместите вглубь овощей или замените свежий чеснок чесночным маслом Biolio. В качестве зелени в этом варианте использовала свежий тимьян, а подходит самая разная на ваш вкус — свежая или сушеная.
Barcha sabzavotlarni pechda pishirish uchun mo'ljallangan idishga (shisha, keramika yoki metall) joylashtiring. Bir oz tuz qo'shing va ularni bir-biriga aralashtiring. Tozalangan sarimsoq chinnigulini pichoqning keng tomoni bilan maydalang va yangi o'tlar novdasi bilan birga sabzavotlarga chuqur joylashtiring yoki yangi sarimsoqni biolio sarimsoq moyi bilan almashtiring. Ushbu versiyada ko'katlar sifatida men yangi kekikdan foydalandim va sizning ta'mingizga eng mos keladi — yangi yoki quritilgan.


to'liq ekran

# qadam 3/4

Полейте овощи растительным маслом, например, виноградным Биолио. Укройте форму фольгой или крышкой и отправьте в духовку сначала минут на 20 — 30 при 200°С под фольгой, затем перемешайте овощи и продолжите запекание уже без фольги около 15 минут до легкого зарумянивания.
Sabzavotlarni uzum biolio kabi o'simlik moyi bilan to'kib tashlang. Mog'orni folga yoki qopqoq bilan yoping va avval folga ostida 200°C da 20-30 daqiqa davomida pechga yuboring, so'ngra sabzavotlarni aralashtiring va engil qizarguncha taxminan 15 daqiqa davomida folga holda pishirishni davom ettiring.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Кухня наполнится аппетитными ароматами! Очень подойдет ваш любимый хлеб, например, у меня это какой-нибудь зерновой, чтобы макать его в образовавшееся на дне формы вкуснейшее масло с овощными соками.
Oshxona og'izni sug'oradigan aromatlar bilan to'ldiriladi! Sizning sevimli noningiz juda mos keladi, masalan, menda bu don bor, uni sabzavot sharbatlari bilan shaklning pastki qismida hosil bo'lgan mazali yog'ga botirish uchun.


поделиться фото
4.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.