Okroshka an'anaviy

Окрошка традиционная
сooking Time
1 soat
Recipe For
4 adamdar
 

Sipattama

Okroshka yozgi sho'rvasining an'anaviy retsepti. Shunday qilib, uni har doim ota-onam tayyorlagan va menimcha, Sovet Ittifoqi aholisining aksariyati. Kvass uy qurilishi, nordon, kuchli ishlatilgan. Kvass oilaviy sir. An'anaviy TM Ochakovo okroshka retseptini chinakam haqiqiy qiladi. O'zingizni davolang!
В избранное

Пищевая ценность порции

539
кКал
22%
Белки24 г
Жиры37 г
Углеводы27 г
% от дневной нормы
6 %
7 %
2 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
qismlar
Основные
230 g
400 g
5 . kompyuterlar
300 g
300 g
230 g
1 tatib ko'rish uchun
1 tatib ko'rish uchun
1 guruh
1 guruh

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/5

Картофель и яйца отварить до готовности, очистить и нарезать кубиком. Нарезать огурцы, редис и колбасу.
Kartoshka va tuxumni pishganicha qaynatib oling, tozalang va kub shaklida kesib oling. Bodring, turp va kolbasani maydalang.


to'liq ekran

# qadam 2/5

Мелко нарезать укроп и зеленый лук.
Dereotu va piyozni mayda to'g'rab oling.


to'liq ekran

# qadam 3/5

Соединить все подготовленные ингредиенты, посолить, заправить сметаной.
Barcha tayyorlangan ingredientlarni, tuzni, mavsumni smetana bilan birlashtiring.


to'liq ekran

# qadam 4/5

Добавить квас по вкусу (кто-то любит погуще, а кто-то пожиже).
Kvassni ta'mga qo'shing (kimdir qalinroq, kimdir ingichka).


to'liq ekran

# qadam 5/5

Рекомендую для окрошки использовать квас «Семейный секрет. Традиционный» или «Очаковский» — очень вкусный!
Okroshka uchun kvassdan foydalanishni maslahat beraman «oilaviy sir. An'anaviy » yoki & laquo;Ochakovskiy & raquo; & mdash; juda mazali!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(3)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.