Qish uchun tuzlangan

Рассольник на зиму
Preparation
30 daqiqalar
сooking Time
30 daqiqalar
Recipe For
6 odam
 

Sipattama

Vaqt bo'lmaganda yaxshi qutqaruvchi! Va mavsumiy sabzavotlardan sho'rva yanada mazali bo'ladi. Hosildorlik: har biri 700 g va bitta 0,5 l bo'lgan 4 ta banka. Sabzavotlarning vazni tayyorlangan va tozalangan holda ko'rsatilgan.
В избранное

Пищевая ценность порции

360
кКал
15%
Белки9 г
Жиры11 г
Углеводы59 г
% от дневной нормы
2 %
2 %
4 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
1 кг
750 г
450 г
450 г
250 г
60 мл
60 мл
2 ст. л.
1 ст. л.
250 мл

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/7

Первым делом надо замочить перловую крупу. Для этого крупу хорошо промыть, чтобы вода стала прозрачной. И залить холодной водой. Отставить в сторону. Тем временем займемся овощами. Огурцы хорошо помыть и нарезать небольшими брусочками.
Birinchi qadam-marvarid arpasini namlash. Buning uchun donni yaxshilab yuvib tashlang, shunda suv shaffof bo'ladi. Va sovuq suv bilan yoping. Bir chetga qo'ying. Ayni paytda, biz sabzavot bilan shug'ullanamiz. Bodringni yaxshilab yuvib tashlang va mayda kubiklarga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 2/7

У томатов сделать крестообразный надрез, залить кипятком на 10 минут. Воду слить и очистить от кожуры. Томаты пробить блендером.
Pomidorda xoch shaklida kesma qiling, 10 daqiqa davomida qaynoq suv quying. Suvni to'kib tashlang va tozalang. Pomidorlarni blender bilan teshib qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 3/7

Лук нарезать кубиками, морковь натереть на крупной терке.
Piyozni kub shaklida kesib oling, sabzi qo'pol qirg'ichdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 4/7

В глубокую кастрюлю сложить все подготовленные овощи, перловую крупу (предварительно слить жидкость), сахар, соль, масло и воду.
Barcha tayyorlangan sabzavotlarni, marvarid arpa (suyuqlikni oldindan to'kib tashlang), shakar, tuz, yog ' va suvni chuqur idishga soling.


to'liq ekran

# qadam 5/7

Тщательно все перемешать. И оставить на 10–15 минут. Чтобы овощи дали сок.
Har bir narsani yaxshilab aralashtiring. Va 10 va 15 daqiqaga qoldiring. Sabzavotlar sharbat berishi uchun.


to'liq ekran

# qadam 6/7

Ставим кастрюлю на плиту и доводим содержимое до кипения. Накрываем крышкой и тушим на медленном огне 30 минут. Периодически помешивая. В конце варки добавить уксус, хорошо перемешать и снять с огня. Аромат сумасшедший стоял на кухне!
Biz panani pechka ustiga qo'yamiz va tarkibini qaynatamiz. Qopqoq bilan yoping va 30 daqiqa davomida past olovda pishiring. Vaqti-vaqti bilan aralashtiring. Pishirish oxirida sirka qo'shing, yaxshilab aralashtiring va issiqdan olib tashlang. Oshxonada aqldan ozgan xushbo'y hid turardi!


to'liq ekran

# qadam 7/7

Разложить рассольник по стерилизованным банкам, закатать под крышки. Накрыть одеялом до остывания. И убрать в прохладное место. Я стерилизую банки в духовке. Для этого помыть банки хорошо и поставить в холодную духовку. Выставить температуру 120°C и выключить через 15 минут. Крышки я стерилизую на плите. Кипячу 5 минут после закипания.
Tuzlangan bodringni sterillangan bankalarga soling, qopqoq ostiga o'rang. Sovutguncha adyol bilan yoping. Va salqin joyda tozalang. Men bankalarni pechda sterilizatsiya qilaman. Buning uchun idishlarni yaxshilab yuvib, sovuq pechga qo'ying. Haroratni 120°C ga qo'ying va 15 daqiqadan so'ng o'chiring. Men pechkada qopqoqlarni sterilizatsiya qilaman. Qaynatgandan keyin 5 daqiqa qaynatib oling.


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.