Qizil Baxmal keki

Торт «Красный бархат»
Торт «Красный бархат»
Торт «Красный бархат»
сooking Time
2 soatva 30 daqiqalar
Recipe For
10 odam
 

Sipattama

Bu pirojnoe sizning yuragingizni yorqin, Jasur ko'rinish va sehrli nozik ta'm bilan zabt etadi, uni darhol hal qilib bo'lmaydi! Ushbu pirojniyning butun xususiyati 1 osh qoshiq qo'shishda.l keklarning qizil rangi ostida yashiringan va bir xil shokoladli qoplamani beradigan kakao. Va vanil, qor-oq krem \ u200b \ u200b–tvorog kremi bilan birgalikda u sizning ta'm kurtaklaringizni bir marta va umuman yutadi! Bundan tashqari, pechene mutlaqo klassik emas, balki kek kabi zichroq, namroq ekanligini qo'shimcha qilaman. Kek tayyorlash uchun muhim fikrlar. < span>jel bo'yog'ini sotib oling, u xamir bilan yaxshi birlashadi va bir xil rang beradi. Siz pishiradigan pishirish varag'iga e'tibor bering. Men bitta pirojnoe pishirdim va sizga ham maslahat beraman! Birinchidan, u 100% pishiriladi, ikkinchidan, yarmini kesish bilan bezovta qilishning hojati yo'q. Pechene uchun barcha mahsulotlar xona haroratida bo'lishi kerak va krem uchun< / span> < span> sovuq! Qizil Baxmal keki shoshqaloqlikni yoqtirmaydi, ideal holda kek tayyorlash uchun kunning yaxshi yarmini ajratib oling va uni bir kechada namlash uchun qoldiring.
В избранное

oziqlanish faktlari qismlar

782
kkal
33%
oqsillar13 г
yog'lar46 g
uglevodlar80 g
kunlik qiymatdan
3 %
9 %
6 %
sizga asoslangan
yoshi, vazni va faolligi. Bu ma'lumot.
ингредиенттер қосулы
порция
Бисквит
200 г
3 дана.
270 г
360 г
10 г
1 ст. л.
1 г
1 шымшу
260 г
2 ш. л.
Крем
800 г
300 мл
200 г
1 г
1 бума

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/22

Смешайте лопаткой мягкое сливочное масло (достаньте из холодильника за 40 минут) и сахарную пудру.
Yumshoq sariyog ' (muzlatgichdan 40 daqiqada olib tashlang) va shakar kukunini spatula bilan aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 2/22

После взбейте миксером до посветления и пышности.
Keyin elektr mikser bilan engil va yumshoq bo'lguncha uring.


to'liq ekran

# qadam 3/22

Вбейте по одному яйца, каждый раз взбивая до однородности в течение 2,5–3 минут.
Tuxumni birma-bir urib, har safar bir hil bo'lguncha 2,5 va 3 daqiqa uring.


to'liq ekran

# qadam 4/22

В итоге у вас должна получиться пышная однородная светлая масса.
Natijada siz yam-yashil, bir hil yorug'lik massasiga ega bo'lishingiz kerak.


to'liq ekran

# qadam 5/22

Добавьте гелевый краситель в кефир и хорошо перемешайте до однородности.
Kefirga jel bo'yoq qo'shing va silliq bo'lguncha yaxshilab aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 6/22

Кефир станет насыщенного алого цвета, добивайтесь именно такой окраски.
Kefir boy qizil rangga aylanadi, aynan shu rangga erishing.


to'liq ekran

# qadam 7/22

В отдельной посуде смешайте пшеничную муку (просейте), разрыхлитель, какао-порошок, ванилин и щепотку соли.
Alohida idishda bug'doy uni (elakdan o'tkazing), pishirish kukuni, kakao kukuni, vanillin va bir chimdik tuzni aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 8/22

Добавляйте сухую смесь частями ко взбитым яйцам с маслом, чередуя с цветным кефиром, каждый раз хорошо перемешивайте. Чередуйте так: смесь — кефир — смесь — кефир — смесь.
Quruq aralashmani sariyog ' bilan kaltaklangan tuxumga bo'laklarga qo'shing, rangli kefir bilan almashtiring, har safar yaxshilab aralashtiring. Shu bilan almashtiring: aralash — kefir — aralash — kefir — aralash.


to'liq ekran

# qadam 9/22

У вас должно получиться однородное равномерно окрашенное тесто.
Siz bir hil, bir xil rangdagi xamirni olishingiz kerak.


to'liq ekran

# qadam 10/22

Тесто выложите на противень, застеленный пергаментом, и равномерно разровняйте лопаткой. Выпекайте в разогретой духовке при 180°С 30 минут. Не передержите, иначе корж подсохнет. Но рано также не открывайте духовку.
Xamirni pergament bilan qoplangan pishirish varag'iga qo'ying va spatula bilan teng ravishda tekislang. Oldindan qizdirilgan pechda 180 ° C da 30 daqiqa davomida pishiring. Uni haddan tashqari oshirmang, aks holda kek quriydi. Ammo pechni erta ochmang.


to'liq ekran

# qadam 11/22

Готовность проверьте зубочисткой, она должна выйти сухой.
Tish pichog'i bilan tayyorligini tekshiring, u quruq chiqishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 12/22

Корж остудите и вырежете круглые коржи. Вырезайте тарелкой или кольцом диаметром примерно 20 см, отступив от края большого коржа 5 мм. У вас получится два целых коржа и один составной из двух частей, его выкладывайте первым.
Kekni sovutib, dumaloq keklarni kesib oling. Diametri taxminan 20 sm bo'lgan plastinka yoki uzuk bilan kesib oling, katta kekning chetidan 5 mm orqaga chekining.siz ikkita butun kek va bitta ikki qismli kompozitsiyani olasiz, uni birinchi bo'lib qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 13/22

Часть остатков коржа измельчите руками в более мелкую крошку и подсушивайте в духовке при 100°С около 20 минут, периодически перемешивайте. Ориентируйтесь по своей духовке, не передержите! Иначе крошка подгорит и изменит свой цвет.
Kek qoldiqlarining bir qismini qo'llaringiz bilan mayda maydalagichga maydalang va pechda 100 va deg;bilan taxminan 20 daqiqa davomida quriting, vaqti-vaqti bilan aralashtiring. Pechingizni boshqaring, haddan oshmang! Aks holda, chaqaloq yonadi va rangini o'zgartiradi.


to'liq ekran

# qadam 14/22

Приготовьте крем. В посуду налейте очень холодные сливки и начните взбивать миксером на минимальной скорости, постепенно увеличивая ее.
Kremni tayyorlang. Idishga juda sovuq kremni to'kib tashlang va mikser bilan minimal tezlikda urishni boshlang, uni asta-sekin oshiring.


to'liq ekran

# qadam 15/22

Через 1 минуту добавьте 100 г сахарной пудры, ванилин и загуститель. Продолжите взбивать до загустения (у меня ушло еще 1,5 минуты). Не переусердствуйте, иначе сливки расслоятся.
1 daqiqadan so'ng 100 g shakar kukuni, vanillin va quyuqlashtiruvchi qo'shing. Qalinlashguncha urishni davom eting (menga yana 1,5 daqiqa kerak bo'ldi). Uni haddan oshirmang, aks holda krem ajralib chiqadi.


to'liq ekran

# qadam 16/22

Сливки должны стать однородными и не должны растекаться.
Krem silliq bo'lishi kerak va tarqalmasligi kerak.


to'liq ekran

# qadam 17/22

В отдельную посуду частями по 200–300 г выложите холодный творожный или сливочный сыр, каждую часть разминая лопаткой. В конце добавьте 100 г сахарной пудры и снова перемешайте лопаткой, а затем немного взбейте миксером.
200 va 300 g bo'laklarda alohida idishga sovuq tvorog yoki qaymoqli pishloq soling, har bir qismini spatula bilan yoğurun. Oxirida 100 g shakar kukuni qo'shing va yana spatula bilan aralashtiring, so'ngra mikser bilan ozgina uring.


to'liq ekran

# qadam 18/22

Порционно добавьте взбитые сливки к творожному сыру и аккуратно перемешайте. Наш крем готов.
Kvark pishloqiga ko'pirtirilgan qaymoq qo'shing va muloyimlik bilan aralashtiring. Bizning kremimiz tayyor.


to'liq ekran

# qadam 19/22

Крем разделите на четыре равные части примерно по 310 г. Три части уйдет на слои и одна часть — на финальное смазывание. Выложите немного крема на блюдо для фиксации первого коржа, затем выкладывайте крем толщиной примерно 7 мм. В конце смажьте торт целиком.
Kremni taxminan 310 g bo'lgan to'rtta teng qismga bo'ling, uch qismi qatlamlarga, bir qismi esa oxirgi moylash uchun ketadi. Birinchi pirojniyni tuzatish uchun idishga ozgina krem qo'ying, so'ngra taxminan 7 mm qalinlikdagi kremni yoying.oxirida butun tortni yog'lang.


to'liq ekran

# qadam 20/22

Оставьте торт пропитаться в прохладном месте на 1 час. А затем поставьте в холодильник на 1,5–2 часа для застывания крема.
Kekni salqin joyda 1 soat davomida namlash uchun qoldiring. Va keyin kremni o'rnatish uchun 1,5 va 2 soat davomida muzlatgichga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 21/22

Крошку измельчите в блендере до состояния муки.
Maydalagichni un bo'lguncha blenderda maydalang.


to'liq ekran

# qadam 22/22

С помощью силиконовой кисточки аккуратно сделайте посыпку по бокам торта, сверху посыпьте крошкой через сито. Поставьте торт в холодильник на 5–6 часов, а лучше на ночь. Приятного аппетита!
Silikon cho'tkadan foydalanib, tortning yon tomonlariga ehtiyotkorlik bilan seping, ustiga elakdan maydalangan bo'laklarni seping. Kekni muzlatgichga 5 va 6 soat, yaxshisi bir kechada qo'ying. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.