Cinnabon doljinli rulolar

Булочки синнабон с корицей
сooking Time
2 soatva 30 daqiqalar
Recipe For
12 odam
 

Sipattama

Onajon, siz haqiqatan ham bulka pishirdingizmi? Bu bomba, kafedagi sinnabonlardan ham sovuqroq! Qanday qilib? Buni qanday qildingiz? Mashhur kafening barcha bulochkalarini sotib olgan odamning monologidan parcha. Bu retseptni olish va takrorlash uchun etarli emasmi? Shunday qilib, ketaylik! Hamma narsani xuddi shunday qiling va siz doljinli rulolaringizni sotib olinganlardan ajrata olmaysiz. Va bu erda qanday xamir bor! Bu hamma yumshoq, ingichka va biroz yopishqoq bo'lib aqldan ozishiga olib keladi. Mmmmm...
В избранное

Пищевая ценность порции

536
кКал
22%
Белки10 г
Жиры23 г
Углеводы73 г
% от дневной нормы
3 %
4 %
5 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Тесто
550 g
8 g
2 . kompyuterlar
250 ml
80 g
140 g
5 g
Начинка
200 g
25 g
80 g
Крем
200 g
70 g
100 g

retsept bo'yicha fotoreportajlar43

rasm Qo'shish
көбірек39
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/14

Все продукты, кроме молока, подготовить и оставить при комнатной температуре не меньше, чем на 30 минут. Растопить сливочное масло.
Sutdan tashqari barcha mahsulotlarni tayyorlang va xona haroratida kamida 30 daqiqaga qoldiring. Sariyog'ini eritib oling.


to'liq ekran

# qadam 2/14

Молоко подогреваем до температуры 35–40°C. Заливаем дрожжи. В молоко добавляем пару ложек сахара. Перемешиваем. Накрываем полотенцем и убираем в сторону минут на 10.
Biz sutni 35–40°C haroratgacha qizdiramiz. Sutga bir necha osh qoshiq shakar qo'shing. Aralashtiring. Sochiq bilan yoping va 10 daqiqa davomida chetga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 3/14

В большую миску просеиваем муку, добавляем сахар, соль. Перемешиваем. В центре делаем углубление. Добавляем яйца комнатной температуры, готовые активные дрожжи (над молоком с дрожжами должна образоваться «шапка») и растопленное масло.
Unni katta idishga soling, shakar, tuz qo'shing. Aralashtiring. Markazda biz tushkunlik qilamiz. Xona haroratida tuxum, tayyor faol xamirturush (xamirturush bilan sut ustida «shlyapa» hosil bo'lishi kerak) va eritilgan sariyog ' qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 4/14

С помощью лопатки все перемешиваем. Затем замешиваем руками до момента, пока тесто не станет немного отставать от рук и стенок миски, но по-прежнему будет достаточно липким. Старайтесь муки не добавлять, так как чем ее больше, тем плотнее будут булочки.
Spatula yordamida hamma narsani aralashtiring. Keyin xamir idishning qo'llari va yon tomonlaridan bir oz orqada qolguncha, lekin hali ham yopishqoq bo'lguncha qo'llaringiz bilan yoğurun. Unni qo'shmaslikka harakat qiling, chunki u qanchalik ko'p bo'lsa, rulolar zichroq bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 5/14

Припыляем столешницу мукой. Выкладываем тесто и продолжаем месить, пока оно не перестанет быть липким и не станет эластичным.
Stol usti un bilan changlanadi. Xamirni yoyib, yopishqoq bo'lmaguncha va elastik bo'lguncha yoğurishda davom eting.


to'liq ekran

# qadam 6/14

Собираем тесто в шар и отправляем в миску, смазанную растительным маслом. Обваливаем тесто со всех сторон в миске, чтобы оно покрылось легким слоем масла, и накрываем его влажным (не мокрым!) полотенцем. Убираем в теплое место на 1–1,5 часа.
Xamirni to'pga to'plang va o'simlik moyi bilan yog'langan idishga yuboring. Xamirni har tomondan idishga soling, shunda u engil yog ' qatlami bilan qoplanadi va nam (ho'l emas!) sochiq bilan. 1 va ndash;1,5 soat davomida iliq joyga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 7/14

Как только тесто поднимется, припыляем поверхность стола мукой и раскатываем его скалкой в прямоугольник. Чем тоньше раскатаем, тем больше будет слоев. Сильно размягченным сливочным маслом смазываем раскатанное тесто, кроме одноного из краев по длинной стороне шириной приблизительно 2 см.
Xamir ko'tarilgandan so'ng, biz stol yuzasini un bilan changlatamiz va uni rulon bilan to'rtburchakka aylantiramiz. Biz uni qanchalik nozik aylantirsak, shuncha ko'p qatlamlar bo'ladi. Taxminan 2 sm kenglikdagi uzun tomoni bo'ylab qirralardan biriga qo'shimcha ravishda, o'ralgan xamirni juda yumshatilgan sariyog ' bilan yog'lang.


to'liq ekran

# qadam 8/14

Смешиваем корицу с сахаром. Равномерно посыпаем смесью покрытое маслом тесто и равномерно распределяем по всей площади, кроме чистого края. Слегка придавливая руками, утрамбовываем сахарную смесь.
Dolchinni shakar bilan aralashtiring. Aralashmani sariyog ' bilan qoplangan xamirga teng ravishda seping va toza chetidan tashqari butun maydonga teng taqsimlang. Qo'llaringiz bilan ozgina bosib, shakar aralashmasini siqib oling.


to'liq ekran

# qadam 9/14

Скручиваем рулет. Чистый край промакиваем слегка влажными руками и склеиваем.
Biz rulonni buralamiz. Toza qirrani ozgina nam qo'llar bilan yoping va yopishtiring.


to'liq ekran

# qadam 10/14

Переворачиваем склеенной стороной вниз и разрезаем острым ножом на 12 равных частей.
Yelimlangan tomonini pastga aylantiring va o'tkir pichoq bilan 12 ta teng qismga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 11/14

Выкладываем в форму, покрытую пергаментом, на небольшом расстоянии друг от друга. Укрываем влажным полотенцем и оставляем для увеличения в объеме еще на 30 минут.
Bir-biridan qisqa masofada pergament bilan qoplangan qolipga yoyib chiqing. Nam sochiq bilan yoping va hajmini yana 30 daqiqaga oshirish uchun qoldiring. 


to'liq ekran

# qadam 12/14

Включаем духовку на 180°C. Отправляем булочки в духовку на 30 минут. Как только они слегка подрумянились, нужно доставать. Также готовность можно проверить деревянной шпажкой. Не пересушите булки.
Biz rulonlarni pechga 30 daqiqaga yuboramiz. Ular biroz qizarib ketgandan so'ng, siz uni olib tashlashingiz kerak. Tayyorlikni yog'och shish bilan ham tekshirish mumkin. Rulonlarni ortiqcha quritmang.


to'liq ekran

# qadam 13/14

Взбиваем ингредиенты для крема до однородности.
Krem uchun ingredientlarni silliq bo'lguncha uring.


to'liq ekran

# qadam 14/14

На готовые горячие булочки наносим крем и через 5 минут подаем.
Tayyor issiq bulka ustiga krem \ u200b \ u200bsurting va 5 daqiqadan so'ng xizmat qiling.


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.