Ananas va yong'oq bilan Pancho keki

Торт «Панчо» с ананасами и грецкими орехами
сooking Time
4 soat
Recipe For
8 odam
 
В избранное

Пищевая ценность порции

716
кКал
30%
Белки11 г
Жиры43 г
Углеводы72 г
% от дневной нормы
3 %
8 %
5 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Для бисквита
120 g
120 g
4 . kompyuterlar
1 osh qoshiq
5 g
Для начинки
500 g
200 g
2 g
100 g
1 banka
Для глазури
60 g
40 g
Дополнительно
100 ml
50 g
2 g

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/15

Эти ингредиенты понадобятся для приготовления.
Ushbu ingredientlar tayyorlash uchun kerak bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 2/15

Приготовьте бисквит. В глубокой миске взбейте яйца с сахаром до пышности.
Pechene tayyorlang. Chuqur idishda tuxumni shakar bilan yumshoq bo'lguncha uring.


to'liq ekran

# qadam 3/15

В яичную смесь просейте муку, разрыхлитель и какао, тщательно перемешайте.
Tuxum aralashmasiga un, pishirish kukuni va kakaoni elakdan o'tkazing, yaxshilab aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 4/15

Форму для выпечки застелите пекарской бумагой, разогрейте духовку до 180°C. Выложите тесто для бисквита в форму и выпекайте в духовке 35 минут.
Pechene xamirini qolipga soling va pechda 35 daqiqa davomida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 5/15

Прежде чем доставать бисквит из формы, остудите его. Разрежьте пополам. Нарежьте верхнюю часть кубиком размером 3 см.
Pechene qolipidan olishdan oldin uni sovutib oling. Uni yarmiga bo'ling. Yuqori qismini 3 sm kub shaklida kesib oling.


to'liq ekran

# qadam 6/15

Приготовьте крем. Взбейте жирную сметану со сгущенкой и ванилином.
Kremni tayyorlang. Yog'li smetana quyultirilgan sut va vanil bilan ko'pirtiring.


to'liq ekran

# qadam 7/15

Кубики бисквита смешайте с кремом.
Pechene kublarini qaymoq bilan aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 8/15

Сформируйте торт. В глубокую чашу выложите кусочки бисквита в креме. Вторым слоем выложите кусочки ананаса Del Monte (435 г).
Kekni shakllantiring. Pechene bo'laklarini chuqur idishga kremga soling. Ikkinchi qatlamda Del Monte ananas bo'laklarini (435 g) joylashtiring.


to'liq ekran

# qadam 9/15

Выложите сверху корж и пропитайте его соком ананаса Del Monte. Накройте торт пленкой и уберите на несколько часов в холодильник.
Kekni ustiga qo'ying va uni Del Monte ananas sharbati bilan namlang. Kekni plyonka bilan yoping va muzlatgichga bir necha soat qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 10/15

Приготовьте покрытие для торта. Взбейте сливки с сахарной пудрой и ванилином до увеличения массы в объеме.
Kek qoplamasini tayyorlang. Massa ko'payguncha kremni shakar kukuni va vanil bilan ko'pirtiring.


to'liq ekran

# qadam 11/15

Достаньте охлажденный торт из формы, выложите на тарелку. Смажьте изделие взбитыми сливками.
Sovutilgan tortni qolipdan olib tashlang, plastinka ustiga qo'ying. Mahsulotni qaymoq bilan yog'lang.


to'liq ekran

# qadam 12/15

Приготовьте глазурь. На водяной бане растопите и смешайте шоколад и сливочное масло.
Sovuqni tayyorlang. Suv hammomida shokolad va sariyog'ni eritib aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 13/15

Торт полейте сверху глазурью.
Kekni ustiga muz bilan to'kib tashlang.


to'liq ekran

# qadam 14/15

Посыпьте измельченными грецкими орехами и уберите в холодильник еще на 1 час.
Tug'ralgan yong'oq seping va muzlatgichga yana 1 soat qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 15/15

Подавайте охлажденный торт к праздничному столу. Приятного аппетита!
Sovutilgan tortni bayram stoliga xizmat qiling. Yoqimli ishtaha!

Реклама. 
поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.