Go'sht va tuxum bilan qichitqi sho'rva

Суп из крапивы с мясом и яйцом
сooking Time
1 soatva 20 daqiqalar
Recipe For
10 odam
 

Sipattama

Engil yozgi tushlik uchun ajoyib variant 👍
В избранное

Пищевая ценность порции

357
кКал
15%
Белки20 г
Жиры18 г
Углеводы8 г
% от дневной нормы
5 %
4 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
800 г
300 г
2 дана.
2 дана.
1 дана.
100 г
50 г
3 дана.
1 шоқ
1 дәміне қарай
1 шымшу
2 дана.

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/6

Сварить бульон (мясо нарезать средними кусочками, морковь, луковицу и сельдерей положить целиком). Варить до мягкости мяса. До закипания не забывать убирать пену.
Bulyonni pishiring (go'shtni o'rta bo'laklarga bo'ling, sabzi, piyoz va seldereyni to'liq qo'ying). Go'sht yumshoq bo'lguncha pishiring. Qaynatishdan oldin ko'pikni olib tashlashni unutmang.


to'liq ekran

# qadam 2/6

Bulyon pishayotganda, qovurib oling. Buning uchun cho'chqa yog'ini mayda bo'laklarga kesib oling va past olovda skovorodkada qizdiring. Qovoqlarni tashlang va piyozni sabzi bilan oltinga qadar qovuring.


to'liq ekran

# qadam 3/6

Kartoshkani uzunlamasına chiziqlar bilan kesib oling va qaynatilgandan 40 daqiqa o'tgach bulonga yuboring. Aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 4/6

20 daqiqadan so'ng qovurilgan idishni sho'rvaga yuboring. Aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 5/6

Yosh qichitqi o'tining oyoqlarini yirtib tashlang, yuving va kichikroq qilib kesing. Sho'rvaga yuboring. Aralashtiring. Qaynaguncha pishiring.


to'liq ekran

# qadam 6/6

Яйца немного взбить вилкой и отправить в суп вместе с крапивой а момент его закипания. Перемешать, добавить соль, перец, лаврушку и петрушку. Сразу выключить огонь и дать настояться. Подавать со сметаной.
Tuxumni vilkalar bilan ozgina urib, qichitqi o'ti bilan birga sho'rvaga yuboring va qaynab turgan payt. Aralashtiring, tuz, qalampir, lavrushka va maydanoz qo'shing. Darhol olovni o'chiring va uni pishiring. Smetana bilan xizmat qiling.


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.