Olxo'ri pirogi

Пирог со сливами
сooking Time
1 soat
Recipe For
5 odam
 

Sipattama

Agar siz internetda yozilganlarga ishonsangiz, o'quvchilarning ko'plab so'rovlariga ko'ra, bu pirogning retsepti Nyu-York Tayms gazetasida ketma-ket 12 yil davomida nashr etilgan. Mavjud ingredientlar, tayyorlash qulayligi va ajoyib ta'mi amerikalik uy bekalarini zabt etdi. Shu darajaga yetdiki, retseptni oxirgi marta 1995 yilda nashr etganida, gazetaning bosh muharriri bosma versiyasini laminatlash va o'z oshxonasida saqlashni so'radi. Men, albatta, bu pirogdan o'tolmadim va bunga arziydi, sizga aytaman!
В избранное

Пищевая ценность порции

466
кКал
19%
Белки6 г
Жиры23 г
Углеводы60 г
% от дневной нормы
2 %
4 %
4 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
2 дана.
160 г
120 г
150 г
10 дана.
1 ш. л.
1 шымшу
1 ш. л.

retsept bo'yicha fotoreportajlar2

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

Kerakli ingredientlar to'plamini tayyorlang: un, pishirish kukuni, sariyog ' (menda 82% bor), tuxum, shakar, tuz, doljin va olxo'ri (ideal — Vengerka navlari). Sovutgichdan sariyog'ni oldindan olib tashlang, shunda u yumshaydi.


to'liq ekran

# qadam 2/4

Yumshatilgan sariyog ' va shakarni idishga birlashtiring. Mikser yordamida qalin va yumshoq massaga uring. Massaga bir chimdik tuz qo'shing, tuxumni birma-bir qo'shing va urishni davom eting. Olingan massaga un va pishirish kukunini elakdan o'tkazing va mikserning past tezligida yana uring.


to'liq ekran

# qadam 3/4

Должно получиться довольно густое тесто. Форму для запекания (диаметр 24 см) застелить пергаментом либо смазать сливочным маслом, выложить тесто и разровнять. Сливы разделить пополам и извлечь косточку. При желании нарезать на несколько частей. Выложить сливы поверх теста, не вдавливая.
Bu juda qalin xamir bo'lishi kerak. Pishirish idishini (diametri 24 sm) pergament bilan yoping yoki sariyog ' bilan yog'lang, xamirni qo'ying va tekislang. Olxo'rini yarmiga bo'ling va chuqurni olib tashlang. Agar xohlasangiz, bir necha bo'laklarga bo'ling. Olxo'rini bosmasdan xamirning ustiga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Kekni oldindan qizdirilgan pechga 180°C da 40 & ndash;45 daqiqaga yuboring. Dolchinni shakar bilan aralashtiring. Pishirish tugashidan 10 va 15 daqiqa oldin, tortni doljin va shakar aralashmasi bilan seping, shunda tepasi karamellangan qobiq bilan qoplanadi.


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.