Mayiz keki

Кекс с изюмом
сooking Time
1 soat
Recipe For
4 adamdar
 

Sipattama

Ertalabki qahva yoki bir chashka issiq kakaodan tashqari oddiy, ammo juda mazali mayiz keki.
В избранное

Пищевая ценность порции

817
кКал
34%
Белки13 г
Жиры40 г
Углеводы103 г
% от дневной нормы
3 %
8 %
7 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
бөліктер
Основные
170 г
140 г
150 г
3 дана.
1 дәміне қарай
240 г
1 ш. л.
1 шымшу

retsept bo'yicha fotoreportajlar2

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/10

Изюм хорошо промыть и залить кипятком на несколько минут, затем слить воду, изюм выложить на салфетки и обсушить.
Mayizni yaxshilab yuvib tashlang va bir necha daqiqa davomida qaynoq suv quying, so'ng suvni to'kib tashlang, mayizni peçete qo'ying va quriting.


to'liq ekran

# qadam 2/10

Сливочное масло комнатной температуры взбивать с сахаром до побеления, примерно 5 минут.
Xona haroratidagi sariyog'ni shakar bilan oqarguncha uring, taxminan 5 daqiqa.


to'liq ekran

# qadam 3/10

Яйца добавлять по одному, после каждого тщательно взбивая.
Tuxumlarni birma-bir qo'shing, har biridan keyin yaxshilab uring.


to'liq ekran

# qadam 4/10

Далее добавить изюм, перемешать.
Keyin mayiz qo'shing, aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 5/10

Муку просеиваем с разрыхлителем, солью и ванилином. Добавляем в тесто.
Unni pishirish kukuni, tuz va vanil bilan elakdan o'tkazing. Xamirga qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 6/10

Тесто должно получиться достаточно густым и эластичным.
Xamir etarlicha qalin va elastik bo'lishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 7/10

Форму для выпечки (у меня одноразовая) смазать сливочным маслом и посыпать мукой, излишки стряхнуть.
Pishirish idishini (menda bir martalik) sariyog ' bilan yog'lang va un seping, ortiqcha qismini silkiting.


to'liq ekran

# qadam 8/10

Выложить тесто в форму и разровнять. Выпекать в хорошо разогретой до 180°C духовке примерно 1 час. Ориентируйтесь по своей духовке! Я начинаю проверять кекс на готовность через 45 минут.
Xamirni qolipga soling va tekislang. Taxminan 1 soat davomida 180 va deg;C gacha qizdirilgan pechda pishiring. Pechingizni boshqaring! Men kekni 45 daqiqadan so'ng tayyorligini tekshirishni boshlayman.


to'liq ekran

# qadam 9/10

Проткните изделие шпажкой. Если она сухая, кекс готов.
Mahsulotni shish bilan teshib qo'ying. Agar u quruq bo'lsa, kek tayyor.


to'liq ekran

# qadam 10/10

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.