Gruzin tilida ojaxuri

Оджахури по-грузински
сooking Time
30 daqiqalar
Recipe For
5 odam
 

Sipattama

Gruziya oshxonasi soddaligi va samimiyligi bilan maftun etadi. Gruziya oshxonasining har qanday taomining baharatlı Ziravorlari. Ular bilan go'shtli oddiy kartoshka haqiqiy gruzin lazzatiga ega bo'ladi.
В избранное

Пищевая ценность порции

797
кКал
33%
Белки37 г
Жиры54 г
Углеводы43 г
% от дневной нормы
9 %
10 %
3 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
1 кг
1 кг
250 г
2 дана.
3 қалампыр
1 ш. л.
1 ш. л.
1 ст. л.
50 мл
100 мл

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/6

Готовлю продукты. Овощи очищаю. Нарезаю крупными дольками картофель. Лук режу полукольцами, чеснок и зелень измельчаю.
Men ovqat pishiraman. Men sabzavotlarni tozalayman. Men kartoshkani katta bo'laklarga kesib tashladim. Men piyozni yarim halqalarga kesib tashladim, sarimsoq va o'tlarni maydaladim.


to'liq ekran

# qadam 2/6

Мясо нарезаю кубиком среднего размера. Пересыпаю сванской солью.
Men go'shtni o'rta kub shaklida kesib tashladim. Men Svan tuzini sepaman.


to'liq ekran

# qadam 3/6

В казане разогреваю часть растительного масла и обжариваю свинину до подрумянивания со всех сторон. Затем перекладываю мясо в миску.
Qozonda men o'simlik moyining bir qismini qizdiraman va cho'chqa go'shtini har tomondan qizarguncha qovuraman. Keyin go'shtni idishga o'tkazaman.


to'liq ekran

# qadam 4/6

В казан по необходимости добавляю еще немного растительного масла и обжариваю репчатый лук, чеснок и томаты. После чего перекладываю их из казана в чистую миску.
Agar kerak bo'lsa, qozonga yana bir oz o'simlik moyi qo'shaman va piyoz, sarimsoq va pomidorni qovuraman. Keyin ularni qozondan toza idishga o'tkazaman.


to'liq ekran

# qadam 5/6

Вливаю в казан оставшееся растительное масло и обжариваю крупно нарезанный картофель до золотистой корочки.
Qolgan o'simlik moyini qozonga to'kib tashlang va qo'pol tug'ralgan kartoshkani oltin jigarrang bo'lguncha qovuring.


to'liq ekran

# qadam 6/6

Когда картофель поджарился, перекладываю в казан обжаренное мясо с луком, томатами и чесноком. Аджику развожу небольшим количеством воды, добавляю в казан к мясу с овощами. Аккуратно перемешиваю. Накрываю посуду крышкой, уменьшаю огонь и томлю минут 15–20. При подаче посыпаю оджахури рубленой зеленью.
Kartoshka qovurilganida, qovurilgan go'shtni piyoz, pomidor va sarimsoq bilan qozonga o'tkazaman. Adjika oz miqdordagi suv bilan suyultiriladi, qozonga sabzavot bilan go'shtga qo'shiladi. Sekin aralashtiring. Men idishlarni qopqoq bilan yopaman, olovni pasaytiraman va 15 daqiqa davomida pishiraman.–20. Xizmat qilayotganda, men ojaxurini tug'ralgan o'tlar bilan sepaman.


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.