Jigarrang shokoladli pechene

Шоколадное печенье «Брауни»
сooking Time
40 daqiqalar
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Men sizga shokoladli jigarrang pechene pishirishni taklif qilmoqchiman, u oson va tez tayyorlanadi. Natijada, butun kvartira uchun ajoyib ta'm va xushbo'y hid. Hatto qo'shnilaringiz ham sizga choy so'rashadi.
В избранное

тағамдық құндылық тағамдар

1670
кКал
71%
ақуыздар30 г
майлар74 г
көмірсулар222 г
күнделікті нормадан
7 %
14 %
16 %
сізге негізделген
жас, салмақ және БЕЛСЕНДІЛІК. Анықтамалық ақпарат болып табылады.
ingredientlar yoqilgan
xizmat
Основные
100 g
30 g
100 g
1 . kompyuterlar
1 g
80 g
40 g
5 g
1 . chimchilash

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/16

В чашу просеять муку, какао, разрыхлитель и соль.
Idishga un, kakao, pishirish kukuni va tuzni elakdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 2/16

Масло и 85 г шоколада нарезать на кусочки и растопить в микроволновке или на водяной бане. Размешать до однородности.
Sariyog ' va 85 g shokoladni bo'laklarga bo'ling va mikroto'lqinli pechda yoki suv hammomida eritib oling. Silliq bo'lguncha aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 3/16

Взбиваем венчиком сахар, ванилин и яйцо.
Shakar, vanillin va tuxumni ko'pirtirish bilan urting.


to'liq ekran

# qadam 4/16

Добавляем к ним шоколадную массу.
Ularga shokolad massasini qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 5/16

Хорошо все размешать до однородности.
Har bir narsani silliq bo'lguncha aralashtirish yaxshidir.


to'liq ekran

# qadam 6/16

Все сухие ингредиенты добавляем к жидким в 3 этапа и хорошо размешиваем.
Barcha quruq ingredientlarni suyuqlikka 3 bosqichda qo'shing va yaxshilab aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 7/16

Последнюю порцию уже размешиваем руками.
Biz allaqachon oxirgi qismni qo'llarimiz bilan aralashtiramiz.


to'liq ekran

# qadam 8/16

Должна получиться масса, похожая на пластилин.
Siz plastilinga o'xshash massani olishingiz kerak.


to'liq ekran

# qadam 9/16

В конце добавляем 15 г шоколада, предварительно раздробив его на мелкие кусочки. Перемешиваем.
Oxirida 15 g shokolad qo'shing, uni mayda bo'laklarga bo'ling. Aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 10/16

Тесто готово, его сразу можно выпекать. Поэтому предварительно разогреваем духовку до 190–200°C.
Xamir tayyor, uni darhol pishirish mumkin. Shuning uchun pechni 190–200°C ga oldindan qizdiring.


to'liq ekran

# qadam 11/16

Из шоколадной массы руками формируем шарики размером с грецкий орех. Чтобы печенье было одинаковым, вы можете взвешивать каждый кусочек или делить на глаз. Я взвешивала по 21 г теста на каждое печенье, можно чуть больше или меньше — как вам хочется.
Shokolad massasidan biz qo'llarimiz bilan yong'oq kattaligidagi to'plarni hosil qilamiz. Cookie-fayllarni bir xil qilish uchun siz har bir bo'lakni tortishingiz yoki ko'zga bo'lishingiz mumkin. Men har bir pechene uchun 21 g xamirni tortdim, siz xohlaganingizcha ozgina yoki ozroq &mdash.


to'liq ekran

# qadam 12/16

На противень выложить бумагу для выпечки и на хорошем расстоянии друг от друга укладывать шарики.
Pishirish qog'ozini pishirish varag'iga qo'ying va to'plarni bir-biridan yaxshi masofada joylashtiring.


to'liq ekran

# qadam 13/16

Из данной массы у меня получилось 20 штук. Ставим в духовку и выпекаем 10–12 минут.
Ushbu massadan men 20 dona oldim. Biz uni pechga qo'yamiz va 10 va 12 daqiqa davomida pishiramiz.


to'liq ekran

# qadam 14/16

Печенье должно быть мягким внутри.
Cookie-fayllar ichida yumshoq bo'lishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 15/16

Готовое печенье достать, дать ему постоять 3–5 мин и только потом переложить на решетку и остудить.
Tayyor kukilarni oling, ularni 3 va 5 daqiqaga qoldiring va shundan keyingina panjara va sovutgichga o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 16/16

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(3)
oyning shirin retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.