Klassik Napoleon keki

Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
Торт «Наполеон» классический
сooking Time
2 soat
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Mana bu buvining retsepti! Men hozir ko'p qirrali sifatida ishlatadigan Puff Pastry retsepti aynan Napoleon keki retseptidan. Bu mutlaqo hamma tomonidan yoqadi, lekin hech kim bunday ta'mni takrorlay olmadi. Va qarindoshlar undan juda xursand! Kekni tayyorlash juda oson, lekin bu erda asosiy narsa, albatta, kek, ularga alohida e'tibor berish kerak. Keklar nihoyatda havodor, qatlamli, o'zlari parchalanadi. Agar siz buni takrorlamoqchi bo'lsangiz, ishoning, muvaffaqiyatga erishasiz va yaqinlaringiz buni qadrlashadi! Kekning balandligi 6 sm, vazni 900 g. agar sizda biron bir savol bo'lsa, men ularga mamnuniyat bilan javob beraman, chunki siz ham ushbu mo " jizadan bahramand bo'lishingizni xohlayman))
В избранное

Пищевая ценность порции

702
кКал
29%
Белки9 г
Жиры44 г
Углеводы68 г
% от дневной нормы
2 %
8 %
5 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Тесто
200 г
3 шыны
1 дана.
200 мл
0 ш. л.
1 шымшу
Крем
200 г
1 дана.
1 шыны
0 шыны
0 орау

retsept bo'yicha fotoreportajlar122

rasm Qo'shish
көбірек118
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/23

Приготовить ТЕСТО по рецепту: http://www.edimdoma.ru/retsepty/32472-sloenoe-testo-svoimi-rukami-gotovim-doma Маргарин порубить с мукой в крошку, сформировать шар (тесто 1). В миску насыпаем муку для теста 2, солим, добавляем лимонный сок. В стакан разбиваем яйцо, доливаем воды до 2/3 стакана, слегка смешиваем и выливаем в миску с мукой. Замесить тесто сначала ложкой, затем руками.
Xamirni retsept bo'yicha tayyorlang: http://www.edimdoma.ru/retsepty/32472-sloenoe-testo-svoimi-rukami-gotovim-doma margarinni un bilan maydalagichga maydalang, to'p hosil qiling (xamir 1). Bir piyola ichiga xamir unini 2, tuz, limon sharbati qo'shing. Tuxumni stakanga sindirib, 2/3 chashka suv qo'shing, ozgina aralashtiring va un bilan idishga quying. Xamirni avval qoshiq bilan, keyin qo'llaringiz bilan yoğurun.


to'liq ekran

# qadam 2/23

Раскатываем тесто 2, на него кладем шар из теста 1.
Xamirni 2 ga aylantiring, ustiga xamir to'pini qo'ying 1.


to'liq ekran

# qadam 3/23

Заворачиваем «конвертом». Убираем тесто в холодильник на 30 минут.
Biz & laquo;konvertni & raquo bilan o'rab olamiz. Xamirni muzlatgichga 30 daqiqaga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 4/23

Через 30 минут достаем тесто и раскатываем его прямоугольником. Снова делаем «конверт» и отправляем в холодильник. Эту же процедуру повторяем третий раз.
30 daqiqadan so'ng biz xamirni olib, to'rtburchaklar shaklida yoyamiz. Biz yana «konvert» qilamiz va muzlatgichga yuboramiz. Xuddi shu protsedura uchinchi marta takrorlanadi.


to'liq ekran

# qadam 5/23

Пока тесто подходит, приготовим крем. Сливочное масло кладем в миску и оставляем при комнатной температуре. Оно должно стать мягким.
Xamir mos bo'lsa, biz krem tayyorlaymiz. Sariyog'ni idishga soling va xona haroratida qoldiring. U yumshoq bo'lishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 6/23

В кастрюльку или сотейник разбиваем яйцо. Добавляем сахар и растираем хорошенько, добела. Высыпаем ванилин, перемешиваем.
Tuxumni yirtqichlardan yoki yirtqichlardan sindirib tashlang. Shakar qo'shing va yaxshilab silang, oq. Vanillinni to'kib tashlang, aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 7/23

Наливаем молоко. Ставим на маленький огонь.
Sutni to'kib tashlang. Biz uni kichik olovga qo'yamiz.


to'liq ekran

# qadam 8/23

Постоянно помешиваем до растворения сахара. Доводим массу до кипения, но НЕ кипятим.
Shakar eriguncha doimo aralashtiring. Massani qaynatib oling, lekin qaynatmang.


to'liq ekran

# qadam 9/23

Оставляем остужаться. Лучше при комнатной температуре. Масса немного загустеет.
Biz salqinlash uchun qoldiramiz. Xona haroratida yaxshiroq. Massa biroz qalinlashadi.


to'liq ekran

# qadam 10/23

Возвращаемся к тесту. Готовое тесто (так как оно есть «конвертом») делим на 6 частей. Я раскатывала коржи диаметром 23 см. Если Вы хотите коржи меньшего размера или форма для выпечки у Вас меньше, можете поделить тесто на 8 частей. Выпекать коржи в принципе можно и на противне.
Biz sinovga qaytamiz. Tayyor xamir (chunki u«konvert & raquo;) 6 qismga bo'linadi. Agar siz kichikroq keklarni xohlasangiz yoki sizda kichikroq pishiriladigan idish bo'lsa, xamirni 8 qismga bo'lishingiz mumkin. Keklarni, asosan, pishirish varag'ida pishirish mumkin.


to'liq ekran

# qadam 11/23

Духовку разогреваем до 230°C. Берем один кусочек теста и раскатываем круглой формы на посыпанной мукой поверхности, ориентируясь на размер Вашей формы для выпечки. Не забывайте постоянно посыпать поверхность мукой, чтобы тесто не прилипло и не порвалось.
Biz bir bo'lak xamirni olib, dumaloq shaklni unli yuzaga yoyib, pishiriladigan idishning o'lchamiga e'tibor qaratamiz. Xamir yopishmasligi yoki yirtilmasligi uchun sirtni doimo un bilan to'ldirishni unutmang.


to'liq ekran

# qadam 12/23

Когда духовка хорошо нагрелась, аккуратно переносим раскатанное тесто в форму (я использую чугунную сковороду). Это самый лучший способ испечь коржи для этого торта. При этом я разогреваю ее для первого коржа так же, как и духовку) Тесто не рвется и легко переносится, если необходимо, воспользуйтесь скалкой, намотав раскатанный корж на нее.
Pech yaxshi qizdirilganda, xamirni qolipga ehtiyotkorlik bilan o'tkazing (men quyma temirdan foydalanaman). Bu pirojnoe uchun keklarni pishirishning eng yaxshi usuli. Shu bilan birga, men uni birinchi pirojnoe uchun pech bilan bir xil tarzda qizdiraman) xamir yirtilmaydi va agar kerak bo'lsa, rulonli rulondan foydalaning, ustiga o'ralgan tortni o'rang.


to'liq ekran

# qadam 13/23

Выпекать коржи следует на среднем огне, не на маленьком. Первые два коржа выпекайте, ориентируйтесь на 15 минут, следующие уже быстрее пекутся — около10 минут. Поглядывайте, чтобы не подгорели! Они должны быть золотистые, как бы надутые, за счет расслаивающихся слоев.
Keklarni kichik olovda emas, o'rta olovda pishirish kerak. Birinchi ikkita kekni pishiring, 15 daqiqaga e'tibor bering, keyingilari allaqachon tezroq pishiriladi — taxminan 10 daqiqa. Kuyib ketmaslik uchun qarang! Ular tabaqalanadigan qatlamlar tufayli shishirilgandek oltin bo'lishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 14/23

Таким образом выпекаем все коржи. Даем им остыть.
Shunday qilib, biz barcha keklarni pishiramiz. Ularni sovutib qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 15/23

Тем временем сливочное масло размягчилось. Слегка взобьем его ложкой.
Bu orada sariyog ' yumshadi. Uni qoshiq bilan engil uring.


to'liq ekran

# qadam 16/23

Остывшая масса для крема выглядит так:
Krem uchun sovutilgan massa quyidagicha ko'rinadi:


to'liq ekran

# qadam 17/23

В масло вводим по 1 ст. л. заварной массы, хорошенько взбивая ложкой после каждого добавления.
Biz yog'ga 1 osh qoshiqni kiritamiz. l har bir qo'shilgandan keyin qoshiq bilan yaxshilab urib, muhallabi massasi.


to'liq ekran

# qadam 18/23

Готовый крем гладкий, однородный, кремовой консистенции.
Tayyor krem silliq, bir hil, kremsi mustahkamlikka ega.


to'liq ekran

# qadam 19/23

Теперь приступаем к сборке торта. Берем один корж, кладем его на блюдо и смазываем кремом. Лучше всего зрительно разделить крем на нужное количество раз, чтобы не получилось, что Вам не хватило крема. Коржи смазываются небольшим количеством крема, где-то по 2–2,5 ст. л.
Endi tortni yig'ishni boshlaymiz. Biz bitta tortni olamiz, idishga joylashtiramiz va qaymoq bilan yog'laymiz. Kremni kerakli miqdorda vizual ravishda ajratish yaxshidir, shunda siz etarli kremga ega bo'lmaysiz. Keklar ozgina krem \ u200b \ u200bbilan yog'langan, taxminan 2 va 2,5 osh qoshiq. l


to'liq ekran

# qadam 20/23

Теперь берем следующий корж, кладем сверху и СЛЕГКА придавливаем руками по всей поверхности. Если края коржа в каких-то местах выходят за рамки торта, рукой отщипите эти лишние кусочки, они потом пригодятся для посыпки. Показатель того, что коржи воздушные и получились, как надо — если Вы надавливаете, они пружинят обратно.
Endi biz keyingi tortni olamiz, ustiga qo'yamiz va qo'llarimiz bilan butun yuzaga ozgina bosamiz. Agar biron bir joyda pirojniyning qirralari pirojniydan tashqariga chiqsa, qo'lingiz bilan bu qo'shimcha bo'laklarni chimchilab oling, keyin ular sepish uchun foydali bo'ladi. Keklarning havodor ekanligi va kerak bo'lganda paydo bo'lganligi ko'rsatkichi — agar siz bossangiz, ular orqaga qaytadi.


to'liq ekran

# qadam 21/23

Постепенно добавляем коржи, смазывая их кремом.
Keklarni asta-sekin qo'shing, ularni krem \ u200b \ u200bbilan yog'lang.


to'liq ekran

# qadam 22/23

Готовый торт посыпаем крошкой из кусочков коржей. Даем пропитаться. Оставляем на ночь.
Tayyor pirojniyni kek bo'laklarining bo'laklari bilan seping. Biz uni ho'llashga ruxsat beramiz. Biz uni bir kechada qoldiramiz.


to'liq ekran

# qadam 23/23

Пробуйте, дорогие друзья! Приятного аппетита!
Sinab ko'ring, aziz do'stlar! Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(165)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.