Gost bo'yicha "Praga" keki

Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» по ГОСТу
сooking Time
2 soat
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Praga sovet davridagi eng mashhur keklardan biridir. Bu juda shokoladli, o'rik marmeladining nordonligi bilan. Bu o'sha davrning ajoyib asari. U ko'plab oilalarda eng sevimli tortlardan biri bo'lgan va shunday bo'lib qolmoqda va mening oilam ham bundan mustasno emas. Sinab ko'ring, u juda oson pishiradi. Bu bayram uchun ham, dam olish kunida oddiy oilaviy choy ziyofatida ham ajoyib desert bo'ladi.
В избранное

Пищевая ценность блюда

2364
кКал
100%
Белки29 г
Жиры81 г
Углеводы382 г
% от дневной нормы
7 %
16 %
27 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
xizmat
Основные
150 g
115 g
25 g
40 g
20 g
1 sumka
55 g
100 g
6 g
1 . kompyuterlar

retsept bo'yicha fotoreportajlar17

rasm Qo'shish
көбірек13
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/12

Pechene klassik retsept bo'yicha pishirilishi mumkin. Buning uchun oqsillarni yarim shakar bilan zich ko'pikka urish kerak. Qolgan shakar bilan sarig'ini yopishqoq kremga uring. Oq va sarig'ini aralashtiring, asta-sekin un qo'shing va aralashtiring. Oxirida xona haroratida eritilgan sariyog ' qo'shing. 20 sm diametrli qolipda taxminan 30 daqiqa davomida 200°C haroratda pishirish kerak, keyin pechene qolipdan chiqarmasdan sovutilishi kerak. Bu Gost bo'yicha retsept, lekin menga retsept bo'yicha pechene yoqadi, bizning ajoyib Zarema, uni tayyorlash oson, kamroq vaqt talab etadi va quruq emas. Shuning uchun mening & laquo;Praga & raquo; aynan shunday pechene. http://www.edimdoma.ru/retsepty/38569-biskvit-na-kipyatke-belyy.


to'liq ekran

# qadam 2/12

После того как бисквит будет готов и остынет, разрежьте его на 3 части.
Pechene tayyor va soviganidan so'ng, uni 3 qismga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 3/12

К этому рецепту добавьте 4 ст. л какао. Далее все по тому же рецепту.
Ushbu retseptga 4 osh qoshiq qo'shing.l kakao. Bundan tashqari, barchasi bir xil retsept bo'yicha.


to'liq ekran

# qadam 4/12

Крем здесь очень вкусный. Для него желток нужно смешать с водой, сгущенным молоком и ванильным сахаром, поставить на медленный огонь.
Bu erda krem juda mazali. Buning uchun sarig'ini suv, quyultirilgan sut va vanil shakar bilan aralashtirib, sekin olovga qo'yish kerak.


to'liq ekran

# qadam 5/12

Варите до загустения, все время помешивая. Остудите.
Qalinlashguncha pishiring, doimo aralashtiring. Salqin.


to'liq ekran

# qadam 6/12

Размягченное сливочное масло взбейте и добавьте заварной крем, еще раз взбейте.
Yumshatilgan sariyog'ni ko'pirtiring va qaymoq qo'shing, yana ko'pirtiring.


to'liq ekran

# qadam 7/12

Добавьте какао и последний раз взбейте.
Kakao qo'shing va oxirgi marta ko'pirtiring.


to'liq ekran

# qadam 8/12

Приступим к сборке торта. Для этого крем разделите на две 2 части и промажьте 2 нижних коржа.
Keling, tortni yig'ishni boshlaymiz. Buning uchun kremni ikkita 2 qismga bo'ling va pastki 2 kekni yoping.


to'liq ekran

# qadam 9/12

Положите верхний корж и весь торт обмажьте растопленным мармеладом, джемом, конфитюром (желательно абрикосовым). Торт обязательно уберите в холодильник не менее чем на 1 час.
Yuqori tortni qo'ying va butun tortni eritilgan marmelad, murabbo, konfet (yaxshisi o'rik) bilan yoping. Kekni muzlatgichga kamida 1 soat qo'yganingizga ishonch hosil qiling.


to'liq ekran

# qadam 10/12

Затем приготовьте глазурь. Можно взять помадку и добавить в нее какао: http://www.edimdoma.ru/retsepty/42752-pomadka-dlya-glazirovki-pirozhnyh-pecheniy-tortikov. А можно проще: возьмите темный шоколад, растопите в микроволновке или на водяной бане, добавьте к нему сливочное масло, все хорошо перемешайте.
Keyin sirni tayyorlang. Siz fondan olib, unga kakao qo'shishingiz mumkin: http://www.edimdoma.ru/retsepty/42752-pomadka-dlya-glazirovki-pirozhnyh-pecheniy-tortikov. va bu osonroq bo'lishi mumkin: qora shokoladni oling, mikroto'lqinli pechda yoki suv hammomida eritib oling, unga sariyog ' qo'shing, hamma narsani yaxshilab aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 11/12

Обмажьте торт шоколадной глазурью. Поставьте в холодильник и дайте хорошо застыть. Торт готов. Украсить торт можно по желанию. Я оставила его просто шоколадным.
Kekni shokoladli muz bilan yoping. Sovutgichga qo'ying va yaxshilab qotishiga ruxsat bering. Kek tayyor. Kekni xohlaganingizcha bezashingiz mumkin. Men uni faqat shokolad bilan qoldirdim.


to'liq ekran

# qadam 12/12

Приятного аппетита! Торт очень вкусный и нежный, а для тех, кто любит шоколад, — вообще праздник.
Yoqimli ishtaha! Kek juda mazali va nozik bo'lib, shokoladni yaxshi ko'radiganlar uchun va mdash; umuman bayram.


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.