Kartoshka va go'shtli pirog: oilaviy retsept

Пирог с картофелем и мясом: семейный рецепт
Пирог с картофелем и мясом: семейный рецепт
Пирог с картофелем и мясом: семейный рецепт
Пирог с картофелем и мясом: семейный рецепт
Пирог с картофелем и мясом: семейный рецепт
сooking Time
2 soatva 20 daqiqalar
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Bu pirogni onam tez-tez tayyorlaydi. Cho'chqa go'shtidan foydalanish yaxshidir.
В избранное

Пищевая ценность блюда

2158
кКал
91%
Белки90 г
Жиры94 г
Углеводы168 г
% от дневной нормы
22 %
18 %
12 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Тесто
150 мл
1 дана.
5 г
0 ш. л.
1 ст. л.
30 г
1 ш. л.
Начинка
7 дана.
300 г
1 дана.
1 дәміне қарай
1 дәміне қарай
1 ш. л.

retsept bo'yicha fotoreportajlar5

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/8

Для теста: налейте в чашку теплое молоко, добавьте соль и сахар, хорошо перемешайте. Вбейте яйцо, положите сливочное и растительное масло и снова перемешайте.
Xamir uchun: stakanga iliq sut quying, tuz va shakar qo'shing, yaxshilab aralashtiring. Tuxumni urib, sariyog ' va o'simlik moyini qo'ying va yana aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 2/8

Добавьте немного муки и дрожжи, перемешайте, дайте постоять 2–3 минуты.
Bir oz un va xamirturush qo'shing, aralashtiring, 2 va 3 daqiqaga qoldiring.


to'liq ekran

# qadam 3/8

Добавьте оставшуюся муку и вымесите крутое эластичное тесто. Оно не должно прилипать к рукам. Тесто накройте салфеткой и поставьте его в теплое место для увеличения в объеме.
Qolgan unni qo'shing va salqin elastik xamirni yoğurun. U qo'llarga yopishmasligi kerak. Xamirni peçete bilan yoping va hajmini oshirish uchun uni iliq joyga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 4/8

Приступим к начинке: мясо нарежьте на небольшие кусочки, добавьте к нему специи и соль. Лук мелко нарежьте и тоже добавьте к мясу, перемешайте и пока отставьте в сторону.
To'ldirishni boshlaymiz: go'shtni mayda bo'laklarga kesib oling, unga ziravorlar va tuz qo'shing. Piyozni mayda to'g'rab oling va go'shtga qo'shing, aralashtiring va hozircha bir chetga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 5/8

Помойте, очистите и нарежьте небольшими брусочками картофель. Раскатайте часть теста и уложите его на противень, смазанный растительным маслом. Сделайте небольшие бортики. Выложите нарезанный картофель, посолите.
Kartoshkani yuving, tozalang va mayda kubiklarga bo'ling. Xamirning bir qismini yoyib, o'simlik moyi bilan yog'langan pishirish varag'iga qo'ying. Kichik qirralarni yarating. Tug'ralgan kartoshkani, tuzni joylashtiring. 


to'liq ekran

# qadam 6/8

Поверх картофеля распределите мясо.
Kartoshkaning ustiga go'shtni yoyib chiqing.


to'liq ekran

# qadam 7/8

Раскатайте еще одну часть теста и накройте верх пирога. Защипните края, в середине сделайте отверстие. Смажьте пирог смесью из желтка и молока.
Xamirning yana bir qismini yoyib, pirogning yuqori qismini yoping. Qirralarni chimchilab, o'rtada teshik qiling. Pirogni sarig'i va sut aralashmasi bilan surting.


to'liq ekran

# qadam 8/8

Поставьте пирог в разогретую до 175–180°C духовку и выпекайте 45–50 минут. Готовому пирогу дайте немного остыть и подавайте к чаю. Приятного чаепития!
Kekni oldindan qizdirilgan pechga 175–180°C ga qo'ying va 45–50 daqiqa davomida pishiring. Tayyor pirogni ozgina sovushini kutib turing va choy bilan birga xizmat qiling. Yoqimli choy partiyasi!


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.