Tiramisu klassik

Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
Тирамису классический
сooking Time
30 daqiqalar
Recipe For
6 odam
 

Sipattama

Tiramisu haqida yana bir bor gapirishning ma'nosi yo'q. Men shuni aytamanki, bu mening eng sevimli shirinligim! Men tez-tez va oson pishiraman, sekin va zavq bilan ovqatlanaman. Retsept klassik bo'lsa-da, lekin pishirishning barcha bosqichlari tavsifi men tomonidan tuzilgan. Men har bir qadamni iloji boricha batafsilroq tasvirlashga va tajribam bilan bo'lishishga harakat qildim.
В избранное

Пищевая ценность порции

640
кКал
27%
Белки12 г
Жиры41 г
Углеводы48 г
% от дневной нормы
3 %
8 %
3 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
500 г
4 дана.
5 ст. л.
1 дәміне қарай
300 мл
1 шыны
200 г

retsept bo'yicha fotoreportajlar21

rasm Qo'shish
көбірек17
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/11

Взбить белки в очень крепкую пену. Для большей крепости пены желательно в конце взбивания добавить немного сахарной пудры. От плотности взбитых белков будет зависеть, растечется крем или нет.
Oqlarni juda kuchli ko'pikka uring. Ko'pikning katta kuchi uchun qamchilash oxirida ozgina shakar kukuni qo'shish maqsadga muvofiqdir. Kremning tarqalishi yoki tarqalmasligi ko'pirtirilgan oqsillarning zichligiga bog'liq bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 2/11

Желтки растереть добела с сахарной пудрой.
Oq sarig'ini shakar kukuni bilan maydalang.


to'liq ekran

# qadam 3/11

Добавить маскарпоне и хорошо размешать (удобнее большой вилкой).
Mascarpone qo'shing va yaxshilab aralashtiring (katta vilka bilan qulayroq).


to'liq ekran

# qadam 4/11

Белки по ложкам добавлять в крем и осторожно перемешивать.
Kremga oqsillarni qoshiqlarga qo'shing va muloyimlik bilan aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 5/11

Холодный эспрессо смешать с алкоголем. Каждое печенье окунуть на 5 секунд в кофейную смесь и положить в форму.
Sovuq espressoni alkogol bilan aralashtiring. Har bir pecheneni 5 soniya davomida qahva aralashmasiga botirib, qolipga soling.


to'liq ekran

# qadam 6/11

На савоярди выложить половину крема.
Kremning yarmini savoyardi ustiga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 7/11

Сверху положить второй слой печенья, пропитанных кофе.
Qahvaga namlangan pechenelarning ikkinchi qatlamini ustiga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 8/11

На них выложить оставшийся крем. Если хочется, чтобы особенно изысканно смотрелся десерт, поверхность украшаю кремом из кондитерского мешка. Тогда придется посыпать какао-порошком!
Qolgan kremni ularga qo'ying. Agar siz shirinlik ayniqsa nafis ko'rinishini istasangiz, men sirtni qandolat sumkasidan tayyorlangan krem bilan bezataman. Keyin kakao kukuni sepishingiz kerak!


to'liq ekran

# qadam 9/11

Поставить тирамису на 5–6 часов в холодильник. За это время крем загустеет. Маскарпоне можно заменить густыми деревенскими сливками с рынка. Они не должны быть кислыми. Вместо Амаретто можно использовать миндальную эссенцию. Если Марсалу не могу найти, я добавляю немного (3–4 ст. л.) хорошего коньяка или апельсинового ликера и 1–2 кофейные ложки жидкой миндальной эссенции.
Tiramisuni 5 va ndash;6 soat davomida muzlatgichga qo'ying. Bu vaqt ichida krem qalinlashadi. Mascarpone-ni bozordan qalin, rustik krem bilan almashtirish mumkin. Ular kislotali bo'lmasligi kerak. Amaretto o'rniga siz bodom mohiyatidan foydalanishingiz mumkin. Agar Marsala topilmasa, men ozgina (3–4 osh qoshiq) yaxshi konyak yoki apelsin likyorini va 1–2 kofe qoshiq suyuq bodom mohiyatini qo'shaman.


to'liq ekran

# qadam 10/11

Обычно перед подачей я тру на терке черный охлажденный шоколад прямо на крем, равномерно. Какао смотрится хуже и потом выдыхается. Но, если решите посыпать какао, то делайте это с помощью маленького ситечка.
Odatda xizmat qilishdan oldin, men qirg'ichdan o'tkazaman qora sovutilgan shokolad to'g'ridan-to'g'ri krem ustiga, teng ravishda. Kakao yomonroq ko'rinadi va keyin nafas oladi. Ammo, agar siz kakao sepishga qaror qilsangiz, uni kichik süzgeçten foydalaning.


to'liq ekran

# qadam 11/11

Для семьи делаю в большой емкости, а для гостей — порционно. «Правильный» тирамису накладывают и едят ложкой, а не нарезают на кусочки, как это часто делают в российских ресторанах. И, пожалуйста, никаких ягод!
Oila uchun men uni katta idishda, mehmonlar uchun esa qismlarga ajrataman. «to'g'ri & raquo; Tiramisu ko'pincha rus restoranlarida bo'lgani kabi bo'laklarga bo'linmasdan, qoshiq bilan surtiladi va iste'mol qilinadi. Va iltimos, rezavorlar yo'q!


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(55)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.