Qisqa xamirdan tayyorlangan klassik smetana

Классический сметанник из песочного теста
Классический сметанник из песочного теста
Классический сметанник из песочного теста
сooking Time
1 soatva 15 daqiqalar
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Vanil aromati bilan juda mazali va nozik pirog! U juda tez tayyorlanadi, chunki ushbu retseptda xamirni sovutish kerak emas. Cheesecake biroz eslatadi, lekin tuzilishi yanada havodor!
В избранное

Пищевая ценность порции

602
кКал
25%
Белки10 г
Жиры37 г
Углеводы54 г
% от дневной нормы
2 %
7 %
4 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
200 g
1 . kompyuterlar
1 tsp
300 g
0 shisha
Начинка
500 g
4 . kompyuterlar
30 g
2 g
4 osh qoshiq

retsept bo'yicha fotoreportajlar25

rasm Qo'shish
ko'proq21
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/11

Ледяное масло натереть на крупной терке.
Muz yog'ini qo'pol qirg'ichdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 2/11

Добавить сахар.
Shakar qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 3/11

Добавить яйцо.
Tuxum qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 4/11

Просеять муку с разрыхлителем.
Unni pishirish kukuni bilan elakdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 5/11

Руками замесить песочное тесто, скатать в шар.
Qisqa xamirni qo'llaringiz bilan yoğurun, to'pga aylantiring.


to'liq ekran

# qadam 6/11

Разъемную форму 24 см смазать сливочным маслом. Тесто раскатать в пласт 0,5 см толщиной и с помощью скалки перенести в форму.
24 sm kamon shaklidagi idishni sariyog ' bilan yog'lang. Xamirni qalinligi 0,5 sm bo'lgan qatlamga aylantiring va rulon yordamida qolipga o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 7/11

Распределить тесто по форме, сделать высокие бортики — это важно!!! Пирог высокий и начинка во время выпечки поднимается! Бортики у меня примерно 6-7 см.
Xamirni qolipga yoyib, yuqori tomonlarini yasang — bu juda muhim!!! Kek baland va pishirish paytida to'ldirish ko'tariladi! Mening yon tomonlarim taxminan 6-7 sm.


to'liq ekran

# qadam 8/11

Для начинки венчиком взбить сметану с яйцами, ванильным сахаром, ванилином и с обычным сахаром, до однородности.
To'ldirish uchun qaymoqni tuxum, vanil shakar, vanil va oddiy shakar bilan ko'pirtirish bilan silliq bo'lguncha uring.


to'liq ekran

# qadam 9/11

Вылить на тесто, должно получиться так, чтобы бортики были выше, чем начинка!
Xamirni to'kib tashlang, shunda tomonlar to'ldirishdan yuqori bo'lishi kerak!


to'liq ekran

# qadam 10/11

Выпекать 45-50 минут при 180 градусах.
180 daraja haroratda 45-50 daqiqa davomida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 11/11

В процессе выпечки начинка поднимется, а сам корж тоже станет толще, и получится вот такой красавчик =) В этом пироге очень гармонично сочетатется само тесто и начинка. Всего в меру, идеально!! Нам очень понравился.
Pishirish jarayonida plomba ko'tariladi va pirojniyning o'zi ham qalinlashadi va siz shunday chiroyli bo'lasiz \ u003d) Ushbu pirogda xamirning o'zi va to'ldirish juda uyg'unlashadi. Hammasi o'rtacha, mukammal!! Bizga juda yoqdi.


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.