Gost bo'yicha "Metropolitan" keki

Кекс «Столичный» по ГОСТу
Кекс «Столичный» по ГОСТу
Кекс «Столичный» по ГОСТу
Кекс «Столичный» по ГОСТу
Кекс «Столичный» по ГОСТу
сooking Time
1 soatva 45 daqiqalar
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Men Gost bo'yicha keklarni o'zlashtirishda davom etaman va ular menga tobora ko'proq yoqadi. Aytishlaricha, bunday kekler 30 kungacha o'z yangiligini saqlab qolishi mumkin, lekin siz tasavvur qilganingizdek, u unchalik ko'p yotmagan, shunchaki tezroq iste'mol qilingan.
В избранное

Пищевая ценность блюда

3519
кКал
149%
Белки50 г
Жиры160 г
Углеводы469 г
% от дневной нормы
12 %
31 %
33 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
170 г
170 г
170 г
3 дана.
250 г
1 ш. л.
0 ш. л.
1 шымшу

retsept bo'yicha fotoreportajlar16

rasm Qo'shish
көбірек12
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/8

Сливочное масло взбить с сахаром, ванильным сахаром и солью
Sariyog'ni shakar, vanil shakar va tuz bilan urting


to'liq ekran

# qadam 2/8

Добавить по одному яйца и хорошо взбить
Bir vaqtning o'zida bitta tuxum qo'shing va yaxshilab uring


to'liq ekran

# qadam 3/8

Муку смешать с разрыхлителем и добавить небольшими порциями в сливочно-яичную смесь, хорошо перемешать до однородной массы
Unni pishirish kukuni bilan aralashtiring va qaymoqli tuxum aralashmasiga kichik qismlarga qo'shing, silliq bo'lguncha yaxshilab aralashtiring


to'liq ekran

# qadam 4/8

Изюм залить теплой водой, дать немного постоять и промыть. Высушить на салфетке.
Mayizni iliq suv bilan to'kib tashlang, ozgina turing va yuving. Salfetkada quriting.


to'liq ekran

# qadam 5/8

Изюм добавить к сливочно-мучной массе
Mayiz qaymoqli un massasiga qo'shiladi


to'liq ekran

# qadam 6/8

и хорошо перемешать, для равномерного распределения изюма по всей массе
mayizni butun massaga teng taqsimlash uchun yaxshilab aralashtiring


to'liq ekran

# qadam 7/8

Смазать форму для выпечки маслом и выложить тесто в форму, сделать по центру борозду и поставить в разогретую до 170 градусов духовку на 1 ч. 20 минут. Готовность проверять зубочисткой, если не готово печь еще немного.
Pishirish idishini sariyog ' bilan yog'lang va xamirni qolipga soling, o'rtada jo'yak hosil qiling va 170 daraja qizdirilgan pechga 1 soat 20 daqiqaga qo'ying. Agar pishirish biroz ko'proq tayyor bo'lmasa, tish pichog'i bilan tekshirishga tayyorlik.


to'liq ekran

# qadam 8/8

Кекс остудить и посыпать сахарной пудрой. Приятного аппетита!!!
Kekni sovutib, shakar kukuni bilan seping. Yoqimli ishtaha!!!


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.