Uy qurilishi karam rulolari uchun batafsil retsept

Подробный рецепт домашних голубцов
Подробный рецепт домашних голубцов
Подробный рецепт домашних голубцов
Подробный рецепт домашних голубцов
Подробный рецепт домашних голубцов
Preparation
2 soat
сooking Time
40 daqiqalar
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Men karam rulolari barcha uy bekalari qanday pishirishni biladi deb o'yladim, lekin yo'q... Jarayon, albatta, uzoq, ammo murakkab narsa yo'q. Agar retsept kimdir uchun foydali bo'lsa, men faqat baxtli bo'laman!
В избранное

Пищевая ценность блюда

3626
кКал
154%
Белки225 г
Жиры173 г
Углеводы327 г
% от дневной нормы
56 %
34 %
23 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
xizmat
Основные
1 . kompyuterlar
0 kg
0 kg
3 . kompyuterlar
1 . kompyuterlar
2 osh qoshiq
1 shisha
1 tatib ko'rish uchun
1 tatib ko'rish uchun
2 chinnigullar
1 . kompyuterlar
1 tatib ko'rish uchun

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/19

Возьмите капусту и удалите кочерыжку. Нужно, чтобы остались одни листья.
Hammayoqni oling va dastani olib tashlang. Faqat barglar qolishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 2/19

Капусту положите в глубокую кастрюлю и залейте кипятком, поставьте на средний огонь. У кочана будут отделяться верхние листочки, которые легко снимаются вилкой.
Hammayoqni chuqur idishga soling va qaynoq suv quying, o'rtacha olovga qo'ying. Boshning yuqori barglari ajralib chiqadi, ular vilkalar bilan osongina chiqariladi.


to'liq ekran

# qadam 3/19

Постепенно отделите мягкие листья. Важно, чтобы они остались целыми, тогда с ними будет легко работать. Отвар из капусты не выливайте.
Yumshoq barglarni asta-sekin ajrating. Ularning butun bo'lib qolishi muhim, keyin < br / > ular bilan ishlash oson bo'ladi. Hammayoqni qaynatmasini to'kib tashlamang.


to'liq ekran

# qadam 4/19

Пока готовится капуста, сварите рис до полуготовности.
Hammayoqni pishirayotganda, guruchni yarim pishganicha pishiring.


to'liq ekran

# qadam 5/19

Мясо нарежьте кубиками и пропустите через мясорубку. Добавьте луковицу и 2 зубчика чеснока.
Go'shtni kub shaklida kesib oling va go'sht maydalagichdan o'tkazing. Piyoz va 2 chinnigullar sarimsoq qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 6/19

В измельченное мясо добавьте остывший рис, посолите и поперчите.
Tug'ralgan go'shtga sovutilgan guruch, tuz va murch qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 7/19

Приготовьте подливу. Нарежьте соломкой 2 луковицы и морковь.
Sosni tayyorlang. 2 piyoz va sabzi chiziqlar bilan kesib oling.


to'liq ekran

# qadam 8/19

Обжарьте до легкого золотистого цвета на растительном масле. Добавьте томатную пасту, соль и перец, влейте 1 литр капустного отвара.
O'simlik yog'ida engil oltin rangga qadar qovuring. Tomat pastasi, tuz va qalampir qo'shing, 1 litr karam bulonini quying.


to'liq ekran

# qadam 9/19

Подготовьте листья капусты для фарширования. Для этого большие листья разрежьте пополам, удалите толстое основание.
Hammayoqni barglarini to'ldirish uchun tayyorlang. Buning uchun katta barglarni yarmiga bo'ling, qalin poydevorni olib tashlang.


to'liq ekran

# qadam 10/19

Маленькие листочки оставьте целыми. Если в основании будет небольшое утолщение, срежьте его.
Kichik barglarni butunlay qoldiring. Agar taglikda ozgina qalinlashuv bo'lsa, uni kesib tashlang.


to'liq ekran

# qadam 11/19

Положите столовую ложку с горкой фарша на каждый лист.
Har bir varaqqa bir osh qoshiq maydalangan go'sht soling.


to'liq ekran

# qadam 12/19

Заверните в рулет, подгибая края.
Qirralarini egib, rulonga o'rang.


to'liq ekran

# qadam 13/19

С одного края, там, где капуста толще, оставьте голубец открытым.
Hammayoqni qalinroq bo'lgan bir chetidan karam rulosini ochiq qoldiring. 


to'liq ekran

# qadam 14/19

Возьмите кастрюлю с толстым дном. Нарежьте туда остатки капусты и полейте подливой. Выложите слой голубцов.
Qalin dipli idishni oling. Qolgan karamni u erga kesib oling va sosni quying. Hammayoqni rulonlari qatlamini joylashtiring.


to'liq ekran

# qadam 15/19

Полейте подливой. Снова выложите ряд голубцов и подливу.
Sosni to'kib tashlang. Bir qator karam rulolari va sosni yana joylashtiring.


to'liq ekran

# qadam 16/19

Повторите слои.
Qatlamlarni takrorlang.


to'liq ekran

# qadam 17/19

Когда голубцы закончатся, влейте оставшуюся подливу. Если жидкости мало, добавьте еще бульона. Положите лавровый лист и поставьте тушиться на медленный огонь на 40 минут. Время зависит от того, какую капусту вы любите. Я люблю, чтобы она была мягкая, поэтому тушу дольше.
Hammayoqni rulonlari tugagach, qolgan sousni quying. Agar suyuqlik kam bo'lsa, ko'proq bulon qo'shing. Dafna bargini qo'ying va 40 daqiqa davomida sekin olovda pishiring. Vaqt qaysi karamni yoqtirishingizga bog'liq. Men uning yumshoq bo'lishini yaxshi ko'raman, shuning uchun tana go'shti uzoqroq turadi.


to'liq ekran

# qadam 18/19

Голубцов получается много, хватит на большую семью. Вы можете готовить в два раза меньше. Я часто готовлю, потому что мы их очень любим. Если кому-то не нравится томатная подлива, можно просто залить голубцы мясным или овощным бульоном. Подавать со сметаной. Приятного аппетита!
Hammayoqni rulonlari juda ko'p, katta oila uchun etarli. Siz yarim marta pishirishingiz mumkin. Men tez-tez ovqat pishiraman, chunki biz ularni juda yaxshi ko'ramiz. Agar kimdir pomidor sosini yoqtirmasa, siz shunchaki karam rulolarini go'sht yoki sabzavotli bulon bilan to'ldirishingiz mumkin. Smetana bilan xizmat qiling. Yoqimli ishtaha!


to'liq ekran

# qadam 19/19

Хотела бы поблагодарить Лизу Пирогову за рецепт чудесного сырного печенья. www.edimdoma.ru/retsepty/55966/pechenie-s-syrom. Очень вкусное и хрустящее!
Men Liza Pirogovaga ajoyib pishloqli pechene retsepti uchun minnatdorchilik bildirmoqchiman. www.edimdoma.ru/retsepty/55966/pechenie-s-syrom. juda mazali va qarsillab!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.