Tvorog keki "ajoyib"

Творожный кекс «Изумительный»
Творожный кекс «Изумительный»
Творожный кекс «Изумительный»
Творожный кекс «Изумительный»
Творожный кекс «Изумительный»
Творожный кекс «Изумительный»
Творожный кекс «Изумительный»
сooking Time
1 soatva 20 daqiqalar
Recipe For
12 odam
 

Sipattama

Yo'q, yo'q, men mubolag'a qilmayman. Retsept nomi haqiqatan ham to'g'ri Aziz do'stlar! Bugun men sizga ajoyib mazali tvorogli kek bilan muomala qilmoqchiman. Men keklarni tez-tez pishirmayman, lekin bu nafaqat o'zim pishirgan, balki men sinab ko'rgan eng mazali! U eng oddiy va arzon mahsulotlardan juda sodda tarzda tayyorlanadi. Harakatlar minimal va natija maqtovdan yuqori. Nam nozik maydalangan va yoqimli qaymoqli tvorog ta'mi sizni albatta xursand qiladi. Kek faqat pishirish kabi tez iste'mol qilinadi. Shunday qilib, uni takrorlashga tayyor bo'ling!
В избранное

Пищевая ценность порции

359
кКал
15%
Белки8 г
Жиры16 г
Углеводы45 г
% от дневной нормы
2 %
3 %
3 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
270 г
150 г
250 г
3 дана.
1 г
100 г
1 орау
300 г

retsept bo'yicha fotoreportajlar78

rasm Qo'shish
көбірек74
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/6

Размягченный маргарин (можно с успехом заменить маслом) взбиваем с сахаром и ванилином до однородного состояния. Затем добавляем мягкий творог (если творог зернистый, обязательно протрите его через сито!) и взбиваем до однородного состояния.
Yumshatilgan margarinni (sariyog ' bilan muvaffaqiyatli almashtirish mumkin) shakar va vanil bilan silliq bo'lguncha uring. Keyin yumshoq tvorog qo'shing (agar tvorog donli bo'lsa, uni elakdan artib oling!) va silliq bo'lguncha uring.


to'liq ekran

# qadam 2/6

Затем добавляем сразу все яйца и взбиваем до получения однородной кремообразной массы.
Keyin bir vaqtning o'zida barcha tuxumlarni qo'shing va silliq va qaymoqli massa olinmaguncha uring.


to'liq ekran

# qadam 3/6

Теперь просеиваем сверху всю муку с разрыхлителем (разрыхлитель должен быть рассчитан на 500 г муки). Сверху на муку высыпаем промытый и обсушенный изюм. Теперь все спокойно перемешиваем ложкой или лопаткой до однородного состояния. Получаем довольно густое и вязкое тесто.
Endi biz barcha unni pishirish kukuni bilan elakdan o'tkazamiz (pishirish kukuni 500 g un uchun mo'ljallangan bo'lishi kerak). Yuvilgan va quritilgan mayizni un ustiga to'kib tashlang. Endi hamma narsani qoshiq yoki spatula bilan silliq bo'lguncha xotirjam aralashtiring. Biz juda qalin va yopishqoq xamirni olamiz.


to'liq ekran

# qadam 4/6

Форму для кекса заполняем подготовленным тестом. Если у вас форма силиконовая, ее не нужно ничем смазывать. Обычную форму выстилаем бумагой для выпечки или смазываем маргарином и припудриваем мукой. Тесто хорошо поднимается при выпечке, поэтому оно должно заполнить форму не больше, чем на 2/3.
Kek uchun shaklni tayyorlangan xamir bilan to'ldiring. Agar sizda silikon mog'or bo'lsa, uni hech narsa bilan yog'lashning hojati yo'q. Oddiy qolipni pishirish qog'ozi bilan tekislang yoki margarin bilan yog'lang va un bilan Changlang. Xamir pishirish paytida yaxshi ko'tariladi, shuning uchun u qolipni 2/3 dan ko'p bo'lmagan miqdorda to'ldirishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 5/6

Выпекаем наш кекс в разогретой до 165–170°C духовке около часа. Мне понадобился ровно час. Готовность проверяем деревянной шпажкой. Из готового кекса она выходит сухой. Даем кексу остыть в форме до теплого состояния. Затем вынимаем его и посыпаем сверху сахарной пудрой. У нас небольшой кусочек дожил до следующего дня. Он ничуть не зачерствел и не потерял своих вкусовых качеств! Действительно изумительный кекс! Очень рекомендую.
Biz kekimizni taxminan bir soat davomida 165 va ndash;170 va deg;C gacha qizdirilgan pechda pishiramiz. Menga roppa-rosa bir soat kerak bo'ldi. Tayyorlikni yog'och shish bilan tekshiring. Tayyor kekdan quruq chiqadi. Kekni iliq bo'lguncha qolipda sovutib turing. Keyin uni olib tashlang va ustiga shakar kukuni seping. Bizda kichik bir parcha ertasi kungacha saqlanib qoldi. U umuman qotib qolmadi va ta'mini yo'qotmadi! Haqiqatan ham ajoyib kek! Men buni juda tavsiya qilaman.


to'liq ekran

# qadam 6/6

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.