Borscht uchun kiyinish

Заправка для борща
сooking Time
2 soat
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

< / em> (http://www.edimdoma.ru/retsepty/11304-zapravka-dlya-borscha) < em>O'zRTXB-O'zRTXB) < img Alt = ""balandlik = "24" src=" http://www.edimdoma.ru/assets/smiles/wink.png "title= ""kenglik=" 24 "/> < img alt= ""balandlik=" 24 " src="http://www.edimdoma.ru/assets/smiles/leaves.png" title= ""kenglik=" 24 " / > < / em>
В избранное

oziqlanish faktlari idishlar

9747
kkal
414%
oqsillar176 г
yog'lar610 g
uglevodlar929 g
kunlik qiymatdan
44 %
118 %
66 %
sizga asoslangan
yoshi, vazni va faolligi. Bu ma'lumot.
ingredientlar yoqilgan
xizmat
Основные
3 kg
2 kg
2 kg
2 kg
3 bosh
1 guruh
4 kg
2 osh qoshiq
3 osh qoshiq
1 osh qoshiq
600 ml
2 . kompyuterlar

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/12

Подготовить подходящую кастрюлю, у меня была 10-литровая. Все овощи тщательно вымыть. Помидоры нарезать крупно, пропустить через м/рубку.
Tegishli idishni tayyorlang, menda 10 litr bor edi. Barcha sabzavotlarni yaxshilab yuvib tashlang. Pomidorlarni qo'pol ravishda kesib oling, m/kesish orqali o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 2/12

Красный острый перец аккуратно очистить от семян.
Qizil achchiq qalampir ehtiyotkorlik bilan urug'lardan tozalanadi.


to'liq ekran

# qadam 3/12

Болгарский перец нарезать кусочками.
Bolgar qalampirini bo'laklarga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 4/12

Лук
Piyoz


to'liq ekran

# qadam 5/12

Морковь очистить, нарезать.
Sabzi tozalang, maydalang.


to'liq ekran

# qadam 6/12

и свеклу. Все пропустить через мясорубку или нашинковать ( кому, как удобнее).
va lavlagi. Har bir narsani go'sht maydalagichdan o'tkazing yoki maydalang ( kimga, qulayroq).


to'liq ekran

# qadam 7/12

Все подготовленные овощи сложить в кастрюлю, дать закипеть. И варить на среднем огне 60 минут.
Barcha tayyorlangan sabzavotlarni panga soling, qaynatib oling. Va o'rtacha olovda 60 daqiqa davomida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 8/12

Укроп мелко порубить.
Arpabodiyonni mayda maydalang.


to'liq ekran

# qadam 9/12

Чеснок ( 3 крупных головки) выжать через пресс.
Sarimsoqni (3 ta katta bosh) matbuot orqali siqib oling.


to'liq ekran

# qadam 10/12

Добавить укроп и чеснок к кипящим овощам.
Qaynayotgan sabzavotlarga arpabodiyon va sarimsoq qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 11/12

Всыпать соль, сахар, перемешать. Влить растительное масло и уксус, также перемешать) Проварить еще 10-15 минут.
Tuz, shakar qo'shing, aralashtiring. O'simlik moyi va sirka tushiring, shuningdek aralashtiring) Yana 10-15 daqiqa qaynatib oling.


to'liq ekran

# qadam 12/12

Горячую заправку разложить по простерилизованным баночкам и закатать. * У нас получилось 10 литров заправки))) Вкусных Вам заготовок)
Issiq kiyimni sterillangan bankalarga soling va o'rang. * Biz 10 litr yonilg'i quydik))) Siz uchun mazali blankalar)


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.