Arpa bilan klassik tuzlangan

Классический рассольник с перловкой
сooking Time
2 soat
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Xushbo'y go'shtli bulonda arpa bilan bu qalin va boy tuzlangan bodring, albatta, sizga va yaqinlaringizga yoqadi va oilangizning sevimli birinchi taomiga aylanishi mumkin ! Oddiy borscht va sho'rvalar to'yganda sho'r suv tayyorlang. < em>bu juda mazali bo'ladi! Tavsiya qilaman!
В избранное

Пищевая ценность порции

328
кКал
13%
Белки12 г
Жиры24 г
Углеводы16 г
% от дневной нормы
3 %
5 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
500 g
200 g
100 g
50 g
100 g
100 g
4 osh qoshiq
2 . kompyuterlar
3 osh qoshiq
1 tatib ko'rish uchun

retsept bo'yicha fotoreportajlar4

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/7

Перловку хорошо промыть и залить холодной водой на ночь.
Arpa yaxshilab yuvib tashlang va bir kechada sovuq suv quying.


to'liq ekran

# qadam 2/7

Свиные ребрышки промыть в холодной воде, сложить в кастрюлю, залить 2,5 литрами воды и поставить на средний огонь. Когда первый бульон закипит, слить его, переложить мясо в чистую воду и снова довести до кипения. Затем убавить пламя до самого слабого и варить мясо около 40 мин.
Cho'chqa qovurg'alarini sovuq suvda yuving, panga soling, 2,5 litr suv quying va o'rtacha olovga qo'ying. Birinchi bulon qaynatilgach, uni to'kib tashlang, go'shtni toza suvga o'tkazing va yana qaynatib oling. Keyin olovni eng past darajaga tushiring va go'shtni taxminan 40 daqiqa davomida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 3/7

Тем временем лук и морковь почистить и мелко нарезать (морковь можно натереть на крупной терке, но мне нравится измельчить брусочками). Огурцы нарезать средними кубиками.
Ayni paytda, piyoz va sabzi tozalang va mayda maydalang (sabzi qo'pol qirg'ichdan o'tkazilishi mumkin, lekin men kublar bilan maydalashni yaxshi ko'raman). Bodringni o'rta kubiklarga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 4/7

Обжарить овощи в небольшом количестве растительного масла на сковороде до золотистого цвета. Добавить огурцы и тушить на небольшом огне под крышкой еще 10 минут.
Sabzavotlarni oltin jigarrang bo'lgunga qadar skovorodkada ozgina o'simlik yog'ida qovuring. Bodring qo'shing va yana 10 daqiqa davomida qopqoq ostida past olovda pishiring.


to'liq ekran

# qadam 5/7

В другой сковороде прогреть томатный сок (или томатную пасту), добавить лавровый лист, душистый перец, соль по вкусу (учитывайте соленый вкус огурцов!).
Boshqa skovorodkada pomidor sharbatini (yoki tomat pastasini) qizdiring, dafna yaprog'i, allspice, ta'mga tuz qo'shing (bodringning sho'r ta'mini hisobga oling!).


to'liq ekran

# qadam 6/7

Когда бульон сварится, мясо вынуть, отобрать от кости и нарезать небольшими кусочками. Положить в кипящий бульон промытую перловую крупу, довести до кипения и варить 20 минут. Затем добавить очищенный и нарезанный кубиками картофель и готовить еще 20 минут. В сковороду с зажаркой влить несколько столовых ложек из бульона, перемешать и добавить все в рассольник вместе с кусочками мяса. Затем влить томатный сок. Готовить еще около пяти минут.
Bulyon pishirilganda, go'shtni olib tashlang, suyakdan oling va mayda bo'laklarga bo'ling. Yuvilgan marvarid arpa qaynab turgan bulonga soling, qaynatib oling va 20 daqiqa davomida pishiring. Keyin tozalangan va tug'ralgan kartoshkani qo'shing va yana 20 daqiqa pishiring. Qovurilgan idishga bulondan bir necha osh qoshiq quying, aralashtiring va go'sht bo'laklari bilan birga sho'r suvga hamma narsani qo'shing. Keyin pomidor sharbatini quying. Yana besh daqiqa pishiring.


to'liq ekran

# qadam 7/7

Снять с огня, накрыть крышкой и дать настояться 10 минут. Разлить по тарелкам, украсить сметаной, свежей зеленью и подавать. Приятного аппетита!
Issiqlikdan olib tashlang, yoping va 10 daqiqaga qoldiring. Plitalarga to'kib tashlang, smetana, yangi o'tlar bilan bezang va xizmat qiling. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.