Croutons bilan brokkoli pyuresi sho'rva

Суп-пюре из брокколи с гренками
сooking Time
30 daqiqalar
Recipe For
6 odam
 

Sipattama

Nozik, engil va juda mazali sho'rva!!! Bolalar uchun juda mos keladi. Garchi ko'plab bolalar qandaydir tarzda brokkolini yoqtirmasalar ham. Ammo qizim zavq bilan yedi! Va erim va men ham!
В избранное

Пищевая ценность порции

236
кКал
10%
Белки8 г
Жиры8 г
Углеводы35 г
% от дневной нормы
2 %
2 %
2 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
500 г
1 дана.
2 дана.
2 қалампыр
1 дана.
1 шымшу
1 шымшу
200 мл

retsept bo'yicha fotoreportajlar7

rasm Qo'shish
ko'proq3
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/9

Брокколи разбираем на соцветия (стебли я не использую). Кладем в холодную подсоленную воду на 10 минут. Это делается для того, чтобы жучки и гусеницы выплыли на поверхность (у меня несколько таких плавали).
Biz brokkolini gulzorlarga ajratamiz (men poyalarni ishlatmayman). 10 daqiqa davomida sovuq sho'r suvga soling. Bu xatolar va tırtıllar yuzaga chiqishi uchun amalga oshiriladi (menda bir nechta suzuvchilar bor).


to'liq ekran

# qadam 2/9

Далее чистим картофель и нарезаем его на небольшие кусочки.
Keyin kartoshkani tozalang va mayda bo'laklarga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 3/9

Брокколи вынимаем из воды, промываем и нарезаем на небольшие кусочки.
Brokkoli suvdan olib tashlanadi, yuviladi va mayda bo'laklarga bo'linadi.


to'liq ekran

# qadam 4/9

Берем кастрюлю, наливаем туда примерно 1 лити воды и ставим на огонь. Как только закипит, солим и кладем картофель с брокколи. Доводим до кипения, уменьшаем огонь до среднего и варим до мягкости картофеля (примерно 10 минут).
Biz panani olamiz, u erga taxminan 1 litr suv quyamiz va olovga qo'yamiz. Qaynatgandan so'ng, tuz qo'shing va kartoshkani brokkoli bilan qo'ying. Qaynatishga keltiring, olovni o'rtacha darajaga tushiring va kartoshka yumshoq bo'lguncha pishiring (taxminan 10 daqiqa).


to'liq ekran

# qadam 5/9

Лук нарезаем мелким кубиком и жарим на сливочном масле до мягкости. Кладем в кастрюлю и перемешиваем. Снимаем с огня и оставляем пока в стороне.
Piyozni mayda kubiklarga kesib oling va yumshoq bo'lguncha sariyog ' bilan qovuring. Panga soling va aralashtiring. Issiqlikdan olib tashlang va hozircha bir chetga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 6/9

Теперь займемся приготовлением гренок. Багет нарезаем на небольшие ломтики. На сливочном масле обжариваем гренки с двух сторон. Натираем чесноком с солью и посыпаем свежемолотым перцем.
Endi biz krutonlarni tayyorlashni boshlaymiz. Baget kichik bo'laklarga bo'linadi. Ikkala tomondan krutonlarni sariyog ' bilan qovuring. Sarimsoq va tuz bilan ishqalang va yangi maydalangan qalampir seping.


to'liq ekran

# qadam 7/9

Далее погружным блендером измельчаем овощи в пюре.
Keyin sabzavotlarni kartoshka pyuresiga botirilgan blender bilan maydalang.


to'liq ekran

# qadam 8/9

Наливаем сливки и ставим снова на огонь. Прогреваем суп, но не доводим до кипения (выключаем, как только появились первые пузырьки).
Kremni to'kib tashlang va yana olovga qo'ying. Biz sho'rvani isitamiz, lekin qaynatishga olib kelmaymiz (birinchi pufakchalar paydo bo'lishi bilanoq o'chiring).


to'liq ekran

# qadam 9/9

Разливаем по тарелкам, сверху кладем гренку, присыпаем молотым перцем и подаем. Приятного аппетита!
Plitalarga to'kib tashlang, ustiga kruton qo'ying, maydalangan qalampir seping va xizmat qiling. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.