Qaynayotgan suvda Pancakes

Блины на кипятке
сooking Time
30 daqiqalar
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Do'stlar, bugun men sizga qandolatchi do'stim Nikandrov Vera retsepti bo'yicha eng mazali kreplarni tayyorlashni taklif qilaman. Ushbu kreplar nihoyatda yumshoq, yumshoq va gözeneklidir. Ular boshqa barcha pancake retseptlarini almashtirdilar va endi biz ularni Shrovetidsiz muntazam ravishda tayyorlaymiz. Ularni shirin yoki shakarsiz to'ldirish bilan iste'mol qilish mumkin. Ammo ko'pincha biz ularni shunchaki moylangan holda iste'mol qilamiz, chunki ular nihoyatda mazali. Belgilangan miqdordagi ingredientlardan butun pancake to'plami olinadi.
В избранное

Пищевая ценность порции

270
кКал
11%
Белки8 г
Жиры14 г
Углеводы28 г
% от дневной нормы
2 %
3 %
2 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
240 г
2 ст. л.
1 ш. л.
0 л
4 ст. л.
300 г
4 дана.

retsept bo'yicha fotoreportajlar8

rasm Qo'shish
More4
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

В большой миске смешать миксером яйца, соль, сахар. Всыпать муку и добавить теплое молоко, тщательно перемешать, чтобы не было комочков. В это время поставить на плиту блинную сковороду нагреваться.
Katta idishda tuxum, tuz, shakarni mikser bilan aralashtiring. Unni qo'shing va iliq sut qo'shing, bo'laklar bo'lmasligi uchun yaxshilab aralashtiring. Bu vaqtda pechka ustiga qo'ying pancake Pan isitish uchun.


to'liq ekran

# qadam 2/4

В тесто влить кипяток (примерно 90–95°C) и тщательно перемешать миксером. Добавить растительное масло и еще раз перемешать. Тесто по консистенции получается жиже, чем привычное блинное тесто.
Xamirga qaynoq suv quying (taxminan 90–95°C) va mikser bilan yaxshilab aralashtiring. O'simlik yog'ini qo'shing va yana aralashtiring. Xamirning tutarlılığı odatdagi pancake xamiridan ko'ra ingichka bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 3/4

Сразу приступить к выпеканию блинов — их готовят на большом огне. Вылить половником тесто на сковороду и распределить по ней круговыми движениями. Тесто должно покрыться множеством дырочек. Если этого не произошло, то необходимо добавить еще немного кипятка в тесто. То же самое необходимо будет сделать во время выпекания остальных блинов, если тесто остынет и загустеет.
Darhol krep pishirishni boshlang — ular yuqori olovda pishiriladi. Xamirni kepak bilan panga to'kib tashlang va dumaloq harakatlar bilan yoying. Xamir ko'plab teshiklar bilan qoplanishi kerak. Agar bu sodir bo'lmasa, xamirga yana bir oz qaynoq suv qo'shishingiz kerak. Xamir sovigan va qalinlashgan bo'lsa, qolgan kreplarni pishirish paytida ham xuddi shunday qilish kerak bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Когда край блина начнет зарумяниваться, его необходимо перевернуть на другую сторону и готовить недолго, примерно 20–30 сек. Выложить блин на тарелку и смазать растопленным сливочным маслом. Подавать блины горячими!
Pancake qirrasi qizarib keta boshlaganda, uni boshqa tomonga burish va qisqa vaqt ichida pishirish kerak, taxminan 20–30 soniya. Krepni plastinka ustiga qo'ying va eritilgan sariyog ' bilan yog'lang. Issiq kreplarga xizmat qiling! 


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(3)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.