Qulupnay fizalis murabbo doljin va limon bilan

Варенье из земляничного физалиса с корицей и лимоном
сooking Time
kunning2va 20 daqiqalar
Recipe For
5 odam
 

Sipattama

Ajoyib mazali murabbo! Qulupnay physalisning nozik xushbo'yligi doljin va limon aromati bilan ajralib turadi. Va bu qanday go'zal! Juda chiroyli kehribar rang. Bu, shuningdek, emdirish uchun sirop sifatida qandolat mahsulotlari uchun juda mos keladi. Men bu qiziqarli berryni 4 yildan beri o'stiraman va bu bizning sevimli murabbo. Ushbu miqdordagi mahsulotlardan men taxminan 450 g oldim. Yoqimli ishtaha.
В избранное

тағамдық құндылық бөліктер

356
кКал
15%
ақуыздар1 г
майлар1 г
көмірсулар85 г
күнделікті нормадан
0 %
0 %
6 %
сізге негізделген
жас, салмақ және БЕЛСЕНДІЛІК. Анықтамалық ақпарат болып табылады.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
400 g
4 osh qoshiq
1 . kompyuterlar
0 . kompyuterlar
500 g

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/6

Собираем зрелый физалис. Очищаем его от бумажных фонариков и промываем. Так как земляничный физалис не имеет липкого покрытия, то моется довольно легко. Затем его высушиваем.
Biz etuk fizalisni yig'amiz. Biz uni qog'oz chiroqlardan tozalaymiz va yuvamiz. Qulupnay physalis yopishqoq qoplamaga ega emasligi sababli, uni tozalash juda oson. Keyin uni quriting.


to'liq ekran

# qadam 2/6

Потом начинается самый трудоемкий процесс. Надо каждую ягодку проколоть зубочисткой. Это делается для того что бы она лучше пропиталась сиропом.
Keyin eng ko'p vaqt talab qiladigan jarayon boshlanadi. Har bir berryni tish pichog'i bilan teshish kerak. Bu sirop bilan yaxshiroq to'yingan bo'lishi uchun amalga oshiriladi.


to'liq ekran

# qadam 3/6

Варим сироп. Высыпаем сахар в посуду, добавляем воду и начинаем нагревать. Когда сахар раствориться, добавляем корицу (не очень много, а то аромат будет слишком сильный), нарезанный кружками лимон. Очень важно освободить лимон от косточек, они могут горчить. И начинаем нагревать до кипения. Кипятим минут 15.
Siropni pishiring. Shakarni idishga quying, suv qo'shing va isitishni boshlang. Shakar eriganida, doljin qo'shing (unchalik ko'p emas, aks holda lazzat juda kuchli bo'ladi), limonni doira shaklida kesib oling. Limonni urug'lardan ozod qilish juda muhim, ular achchiq bo'lishi mumkin. Va qaynab ketguncha isitishni boshlang. Biz 15 daqiqa qaynatamiz.


to'liq ekran

# qadam 4/6

Затем добавляем физалис. Помешивая доводим до кипения. Затем убавляем огонь и варим варенье минут 20. Затем выключаем огонь, накрываем крышкой посуду и остужаем его. На этом этапе я рекомендую вынуть корицу, иначе очень нежный и деликатный аромат физалиса можно перебить ароматом корицы.
Keyin fizalis qo'shing. Aralashtirib, qaynatib oling. Keyin olovni kamaytiring va murabbo 20 daqiqa davomida pishiring. Keyin olovni o'chiring, idishlarni yoping va sovutib oling. Ushbu bosqichda men doljinni olib tashlashni maslahat beraman, aks holda fizalisning juda nozik va nozik hidini doljin aromati bilan yo'q qilish mumkin.


to'liq ekran

# qadam 5/6

После того как оно остыло (я продолжаю его варить на следующий день) мы снова доводим его до кипения и варим минут 20. Можно его варить таким образом 3 дня. Каждый день по 20 минут. Чем больше раз вы кипятите варенье, тем гуще оно становится.
Sovutgandan so'ng (men uni ertasi kuni qaynatishda davom etaman), biz uni yana qaynatamiz va taxminan 20 daqiqa qaynatamiz. Siz uni 3 kun davomida shu tarzda pishirishingiz mumkin. Har kuni 20 daqiqa. Murabbo qancha ko'p qaynatilsa, u qalinroq bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 6/6

Варенье готово! Наслаждайтесь! Приятного аппетита.
Murabbo tayyor! Rohatlaning! Yoqimli ishtaha.


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.