"The New York Times"gazetasining retsepti bo'yicha olxo'ri pirogi

Сливовый пирог по рецепту из газеты "The New York Times"
сooking Time
1 soatva 10 daqiqalar
Recipe For
8 odam
 

Sipattama

Retsept uchun blog muallifi Irinaga rahmat oshxona pardalaridagi eslatmalar. Afsonaga ko'ra, 1983 yildan beri har yili The New York Times gazetasi amerikalik uy bekalarining iltimoslariga bo'ysunib, olxo'ri pirogi retseptini nashr etdi. 1995 yilda tahririyat retseptning so'nggi nashrini e'lon qildi va uni kesish, laminatlash va muzlatgichga osib qo'yishni taklif qildi : -) Pirogni bajarish juda oson va juda mazali!
В избранное

Пищевая ценность порции

309
кКал
13%
Белки4 г
Жиры14 г
Углеводы42 г
% от дневной нормы
1 %
3 %
3 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
0 шыны
2 дана.
1 шыны
1 ш. л.
1 шымшу
15 дана.
2 ст. л.
1 ш. л.
115 г

retsept bo'yicha fotoreportajlar13

rasm Qo'shish
көбірек9
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

Размягченное сливочное масло взбить с сахаром. Добавить щепотку соли и яйца. Яйца добавлять по одному. После добавления каждого яйца смесь хорошенько взбивать массу до однородной светлой массы.
Yumshatilgan sariyog'ni shakar bilan urting. Bir chimdik tuz va tuxum qo'shing. Tuxumlarni birma-bir qo'shing. Har bir tuxumni qo'shgandan so'ng, aralashmani bir hil engil massaga qadar yaxshilab uring.


to'liq ekran

# qadam 2/4

Муку смешать с разрыхлителем и просеять к масляно-яичной смеси. Перемешать до однородной густой массы.
Unni pishirish kukuni bilan aralashtiring va sariyog ' va tuxum aralashmasiga elakdan o'tkazing. Bir hil qalin bo'lguncha aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 3/4

Дно разъемной формы для выпечки (у меня диаметром 22 см.) выстелить пергаментом. Смазать форму небольшим количество сливочного масла. Сливы разрезать на половинки. Коричневый сахар смешать с корицей. На дно формы выложить тесто, разровнять. Сверху слегка утопить в тесто сливы разрезом вверх. Количество слив зависит от их размера. У меня ушло 13 штук. Посыпать сливы сахарно-коричной смесью. Отправить форму в предварительно разогретую до 180C духовку на 40-50 мин.
Pishiriladigan idishning pastki qismini (diametri 22 sm) pergament bilan tekislang. Mog'orni oz miqdorda sariyog ' bilan yog'lang. Olxo'rini yarmiga bo'ling. Jigarrang shakarni doljin bilan aralashtiring. Xamirni qolipning pastki qismiga qo'ying, tekislang. Olxo'rini tepaga qarab xamirga ozgina botirib oling. Drenajlar soni ularning hajmiga bog'liq. Menga 13 dona kerak bo'ldi. Olxo'ri shakar-doljin aralashmasi bilan seping. Shaklni oldindan qizdirilgan pechga 180C da 40-50 daqiqa davomida yuboring.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Пирог готов! P.S. Пирог относила на работу. Вроде бы простой рецепт, но пирог настолько вкусный, что пришлось целый день раздавать рецепт :-)
Kek tayyor! P. S. pirogni ishga olib ketishdi. Bu oddiy retseptga o'xshaydi, lekin pirog juda mazali, men kun bo'yi retseptni tarqatishim kerak edi: -)


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.