"Qarg'aning oyoqlari" tvorogli pechene

Творожное печенье «Гусиные лапки»
сooking Time
2 soat
Recipe For
4 adamdar
 

Sipattama

Bolalik ta'mi! Juda mazali, yumshoq, qarsillagan tvorogli pechene. Faqat og'izda eriydi! Va, albatta, foydali, chunki u sog'lom tvorogni o'z ichiga oladi. Va bu protein va kaltsiy manbai. Bu nonushta va tushdan keyin Atıştırmalık uchun javob beradi. Bunday tvorogli pechene, ayniqsa, bir stakan iliq sut bilan mazali bo'ladi. Yoqimli ishtaha!
В избранное

Пищевая ценность порции

777
кКал
33%
Белки18 г
Жиры26 г
Углеводы115 г
% от дневной нормы
5 %
5 %
8 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
бөліктер
Основные
200 г
1 шыны
0 ш. л.
1 ш. л.
1 шыны
100 г

retsept bo'yicha fotoreportajlar22

rasm Qo'shish
ko'proq18
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/12

Выложить масло в посуду, добавить творог.
Yog'ni idishga soling, tvorog qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 2/12

Затем просеять муку смешанную с разрыхлителем и ванильным сахаром.
Keyin pishirish kukuni va vanil shakar bilan aralashtirilgan unni elakdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 3/12

Ножом все изрубить в крошку.
Pichoq bilan hamma narsani maydalang.


to'liq ekran

# qadam 4/12

Затем вымесить тесто и скатать его в шар. Завернуть в пленку и поместить в холодильник на 1,5 часа.
Keyin xamirni yoğurun va to'pga aylantiring. Filmga o'rang va 1,5 soat davomida muzlatgichga qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 5/12

Охлажденное тесто скатать в колбаску. И, отрезая кусочки, раскатать их в лепешки толщиной 5 мм.
Sovutilgan xamirni kolbasa ichiga soling. Va bo'laklarni kesib, ularni 5 mm qalinlikdagi keklarga aylantiring.


to'liq ekran

# qadam 6/12

Стаканом вырезать из теста ровные кружочки. У меня диаметр был 11 см.
Bir stakan bilan xamirdan tekis doiralarni kesib oling. Mening diametri 11 sm edi.


to'liq ekran

# qadam 7/12

Затем одной стороной получившиеся круги мы обмакиваем в сахарный песок.
Keyin hosil bo'lgan doiralarning bir tomoni granüllangan shakarga botiriladi.


to'liq ekran

# qadam 8/12

Складываем пополам, сахаром во внутрь. И опускаем половинки одной стороной в сахарный песок.
Ichkariga shakar bilan yarmiga katlayın. Va yarmini bir tomoni bilan granüllangan shakarga tushiring.


to'liq ekran

# qadam 9/12

И снова складываем пополам, сахаром вовнутрь. Получаются как бы четвертинки круга.
Va yana yarmiga katlayın, ichidagi shakar. Bu aylananing to'rtdan biriga o'xshaydi.


to'liq ekran

# qadam 10/12

Затем прижимаем вилкой наши печеньки, чтобы получился рисунок. Теперь они напоминают гусиные лапки.
Keyin chizilgan rasmni olish uchun kukilarimizni vilkalar bilan bosing. Endi ular qarg'aning oyoqlariga o'xshaydi.


to'liq ekran

# qadam 11/12

Покрываем противень пекарской бумагой и выпекаем при 180 градусах минут 20. Ориентируйтесь на свою духовку. Печенье должно подрумяниться.
Pishirish varag'ini pishirish qog'ozi bilan yoping va 180 daraja haroratda 20 daqiqa davomida pishiring. Pechingizni boshqaring. Cookie jigarrang bo'lishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 12/12

Запах стоит волшебный! Печенькам конечно надо остыть после печи. Но это очень трудно, ведь они такие аппетитные!
Hidi sehrli! Cookie-fayllar, albatta, pechdan keyin sovishi kerak. Ammo bu juda qiyin, chunki ular juda mazali!


поделиться фото
4.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.