Bekon va qaymoqli karbonara

Карбонара с беконом и сливками
Preparation
10 daqiqalar
сooking Time
25 daqiqalar
Recipe For
3 adamdar
 

Sipattama

Bekon va qaymoqli karbonara makaron retsepti.
В избранное

Пищевая ценность порции

846
кКал
36%
Белки23 г
Жиры45 г
Углеводы83 г
% от дневной нормы
6 %
9 %
6 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
qismlar
Основные
300 g
150 g
50 g
250 ml
1 tatib ko'rish uchun
1 tatib ko'rish uchun

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/3

Отварить макароны до готовности. Бекон обжарить на сухой сковородке.
Makaronni pishganicha qaynatib oling. Bekonni quruq qovurilgan idishda qovuring.


to'liq ekran

# qadam 2/3

Когда бекон немного обжарится, добавить сливки, довести до кипения и убавить огонь. Добавить сыр, постоянно помешивать до растворения сыра. Макароны добавить к сливкам и бекону, перемешать и прогреть 1–2 минуты.
Bekon ozgina qovurilganida, qaymoq qo'shing, qaynatib oling va olovni kamaytiring. Pishloq qo'shing, pishloq eriguncha doimo aralashtiring. Makaronni qaymoq va Bekonga qo'shing, aralashtiring va 1 va 2 daqiqa qizdiring.


to'liq ekran

# qadam 3/3

Посыпать черным перцем: все готово!
Qora qalampir seping: hammasi tayyor!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(1)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.