Dangasa Pita achma

Ленивая ачма из лаваша
сooking Time
1 soat
Recipe For
6 odam
 

Sipattama

Men siz bilan juda mazali pirogni baham ko'rmoqchiman. Xushbo'y, suvli va juda pishloqli!< img alt = "" height="32" src= "http://www.edimdoma.ru/assets/smiles/10_pooh_lol.gif" title="" width= " 29 " / >va juda tez va oson tayyorlanadi!Ham issiq, ham sovuq mazali! Do'stlar bilan muomala qiling!
В избранное

Пищевая ценность порции

459
кКал
19%
Белки21 г
Жиры34 г
Углеводы18 г
% от дневной нормы
5 %
7 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
150 г
200 г
5 ст. л.
4 дана.
80 г
2 қабат

retsept bo'yicha fotoreportajlar10

rasm Qo'shish
көбірек6
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/9

Твердый сыр и сулугуни потереть на крупной терке.
Qattiq pishloq va suluguni qo'pol qirg'ichdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 2/9

Добавить сметану и вбить яйца, перемешать до однородности.
Smetana qo'shing va tuxumni urib, silliq bo'lguncha aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 3/9

Сливочное масло растопить. Взять форму и застелить ее лавашем, чтобы края свисали. Смазать с помощью кисточки растопленным сливочным маслом. Выложить сырную начинку, разровнять.
Sariyog'ini eritib oling. Shaklni oling va qirralarini osib qo'yish uchun uni Pita noni bilan yoping. Eritilgan sariyog ' bilan cho'tka bilan yog'lang. Pishloqni to'ldiring, tekislang.


to'liq ekran

# qadam 4/9

Накрываем лавашем, главное чтобs он был по размеру формы (лаваш удобно резать ножницами).
Biz Pita noni bilan yopamiz, eng muhimi, u shakli bo'yicha edi (Pita nonini qaychi bilan kesish qulay).


to'liq ekran

# qadam 5/9

И так чередуем: лаваш, масло, сырная начинка и так до конца. Свисающие края собрать к середине и уложить сырную начинку. Запечь при 180°C до золотистого цвета (примерно 35-40 минут).
Va shuning uchun biz almashamiz: Pita noni, sariyog', pishloqni to'ldirish va hokazo. Osilgan qirralarni o'rtasiga to'plang va pishloqni to'ldiring. Oltin jigarrang bo'lgunga qadar 180°C da pishiring (taxminan 35-40 daqiqa).


to'liq ekran

# qadam 6/9

Готовую ачму вытащить из духовки и немного остудить.
Tayyor achmani pechdan chiqarib oling va ozgina sovutib oling.


to'liq ekran

# qadam 7/9

Вытащить из формы. Как видите она прекрасно держит форму даже в теплом состоянии.
Shakldan tortib oling. Ko'rib turganingizdek, u hatto issiq holatda ham shaklini mukammal darajada ushlab turadi.


to'liq ekran

# qadam 8/9

Нарезать на кусочки и можно подавать!
Bo'laklarga bo'ling va xizmat qilishingiz mumkin!


to'liq ekran

# qadam 9/9

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.