Голубцы ленивые
Preparation
1 soat
сooking Time
30 daqiqalar
Recipe For
12 odam
 

Sipattama

В избранное

oziqlanish faktlari qismlar

210
kkal
8%
oqsillar10 г
yog'lar14 g
uglevodlar11 g
kunlik qiymatdan
2 %
3 %
1 %
sizga asoslangan
yoshi, vazni va faolligi. Bu ma'lumot.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
500 g
400 g
1 . kompyuterlar
1 . kompyuterlar
1 . kompyuterlar
3 osh qoshiq
1 tatib ko'rish uchun
1 . chimchilash
2 chinnigullar
Соус
200 g
200 g

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4



to'liq ekran

# qadam 2/4



to'liq ekran

# qadam 3/4

Влейте в сковороду с уже обжаренными голубцами смесь сметаны и рубленых томатов и запекайте при температуре 180°C 30–40 минут до готовности.


to'liq ekran

# qadam 4/4

По окончании подайте к столу. По желанию посыпьте зеленью.


поделиться фото
3.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(1)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в VK!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.