Chiz qaymoqli sabzi keki

Морковный торт с кремом «Чиз»
сooking Time
1 soat
Recipe For
7 odam
 

Sipattama

Bu eng yaxshi sabzi keki retsepti! Mashhur qahvaxonalardan birida men har doim buyurtma berardim va uyda ham shunday qilishni xohlardim. Qildi. Bu yaxshiroq chiqdi! Ko'p! Faqat uni pishiring va men sizning hayratlanarli sharhlaringizni kutaman :) Muhim! Sabzi suvli va shirin bo'lishi kerak. Karamel ta'mi uchun jigarrang shakar kerak, kassonad yoki Demerara olish yaxshidir (bu safar men ikkinchisidan foydalandim). Agar jigarrang shakar bo'lmasa, uni oddiy oq bilan almashtirishingiz mumkin. Kremni oldindan tayyorlash mumkin. Kremni sovutish kerak, shunda uni keklarga mahkam surtish mumkin, yangi tayyorlangan krem juda suyuq.
В избранное

Пищевая ценность порции

948
кКал
40%
Белки17 г
Жиры63 г
Углеводы82 г
% от дневной нормы
4 %
12 %
6 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Тесто
200 г
210 г
3 дана.
110 г
110 г
180 г
150 г
4 г
5 г
1 г
4 г
1 г
1 г
1 ш. л.
25 мл
Крем «чиз»
200 г
100 г
180 г
1 дәміне қарай

retsept bo'yicha fotoreportajlar5

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/17

Мытую очищенную морковь натираем на мелкой терке. Грецкие орехи измельчаем ножом.
Yuvilgan tozalangan sabzi nozik qirg'ichdan o'tkazing. Yong'oqni pichoq bilan maydalang.


to'liq ekran

# qadam 2/17

Cмешиваем все сухие ингредиенты вместе (муку, соду, разрыхлитель, корицу, имбирь, мускатный орех и соль), просеиваем.
Barcha quruq ingredientlarni (un, soda, pishirish kukuni, doljin, zanjabil, muskat yong'og'i va tuz) aralashtiring, elakdan o'tkazing.


to'liq ekran

# qadam 3/17

Туда же добавляем измельченные грецкие орехи и хорошо перемешиваем.
U erda tug'ralgan yong'oq qo'shing va yaxshilab aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 4/17

Яйца с сахаром смешиваем миксером на высокой скорости до однородности. Масса должна посветлеть и увеличиться в объеме.
Tuxumni shakar bilan mikser bilan yuqori tezlikda silliq bo'lguncha aralashtiring. Massa porlashi va hajmi oshishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 5/17

Убавляем скорость и вливаем растительное масло тонкой струйкой. Снова прибавляем скорость и 30 секунд смешиваем до однородности.
Biz tezlikni pasaytiramiz va o'simlik moyini ingichka oqimga quyamiz. Tezlikni yana qo'shing va silliq bo'lguncha 30 soniya aralashtiring.


to'liq ekran

# qadam 6/17

Затем добавляем морковь, лимонную цедру (только самую желтую часть, белая будет горчить), лимонный сок и еще немного взбиваем на небольшой скорости.
Keyin sabzi, limon qobig'i (faqat eng sariq qismi, oq achchiq bo'ladi), limon sharbati qo'shing va past tezlikda bir oz ko'proq uring.


to'liq ekran

# qadam 7/17

К моркови добавляем сухие ингредиенты. Перемешиваем. Долго мешать не нужно, иначе коржи получатся слишком плотными.
Sabzi quruq ingredientlarni qo'shing. Aralashtiring. Uzoq vaqt davomida aralashishning hojati yo'q, aks holda keklar juda zich bo'lib chiqadi.


to'liq ekran

# qadam 8/17

Две формы по 20 см в диаметре смазываем сливочным маслом и припыляем мукой, чтобы коржи легко вынимались.
Keklarni osongina olib tashlash uchun diametri 20 sm bo'lgan ikkita shaklni sariyog ' bilan yog'lang va un bilan Changlang.


to'liq ekran

# qadam 9/17

Перекладываем тесто в формы в равном количестве.
Xamirni teng miqdorda qoliplarga o'tkazamiz.


to'liq ekran

# qadam 10/17

Выпекаем в разогретой до 175ºС духовке 35–40 минут. Через 30 минут проверяем готовность деревянной шпажкой: если она сухая, оставляем еще на 5 минут; если влажная, то на 10–15 — зависит от духовки. Не пересушите коржи!
Oldindan qizdirilgan pechda 175 va ordm;pechda 35 va ndash;40 daqiqa davomida pishiring. 30 daqiqadan so'ng biz yog'och shish bilan tayyorligini tekshiramiz: agar u quruq bo'lsa, uni yana 5 daqiqaga qoldiring; agar nam bo'lsa, unda 10–15 — pechga bog'liq. Keklarni quritmang!


to'liq ekran

# qadam 11/17

Достаем из духовки, даем коржам немного остыть в форме. А затем достаем из формы и оставляем до полного остывания.
Biz uni pechdan chiqaramiz, keklarni qolipda ozgina sovitamiz. Va keyin biz uni qolipdan chiqaramiz va to'liq soviguncha qoldiramiz.


to'liq ekran

# qadam 12/17

Готовим крем. Размягченное при комнатной температуре сливочное масло перемешиваем миксером до кремового состояния. Добавляем сливочный сыр и на высокой скорости смешиваем до однородности секунд 15–20.
Krem tayyorlang. Xona haroratida yumshatilgan sariyog'ni mikser bilan qaymoqqa qadar aralashtiring. Biz qaymoqli pishloq qo'shamiz va yuqori tezlikda 15 soniya va ndash;20 soniyagacha aralashtiramiz.


to'liq ekran

# qadam 13/17

Добавляем сахарную пудру и ванилин. На высокой скорости все смешиваем до однородности, но недолго. Если крем взбивать долго, он станет отслаиваться. Готовый крем накрываем пищевой пленкой и охлаждаем в холодильнике. В это время коржи можно тоже обернуть пищевой пленкой, чтобы они не высыхали.
Shakar kukuni va vanillin qo'shing. Yuqori tezlikda biz hamma narsani silliq bo'lguncha aralashtiramiz, lekin uzoq emas. Agar krem uzoq vaqt qamchilansa, u tozalanadi. Tayyor kremni yopishqoq plyonka bilan yoping va muzlatgichda sovutib oling. Bu vaqtda keklarni quritmaslik uchun ularni yopishqoq plyonka bilan ham o'rash mumkin.


to'liq ekran

# qadam 14/17

Собираем торт. Чтобы торт лучше пропитался, нужно с остывших коржей аккуратно и срезать верхнюю часть, открывая губчатую структуру.
Biz tortni yig'amiz. Kekni yaxshiroq namlash uchun siz sovutilgan keklardan ehtiyotkorlik bilan kesib, shimgichni tuzilishini ochib, yuqori qismini kesib olishingiz kerak.


to'liq ekran

# qadam 15/17

Делим каждый корж пополам и промазываем охлажденным плотным кремом.
Biz har bir tortni yarmiga bo'lamiz va sovutilgan zich krem \ u200b \ u200bbilan qoplaymiz.


to'liq ekran

# qadam 16/17

Готовый торт украшаем по желанию и отправляем в холодильник на пару часов.
Tayyor tortni xohlagancha bezang va muzlatgichga bir necha soat davomida yuboring.


to'liq ekran

# qadam 17/17

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.