Tez tayyorlanadigan qo'ziqorin ikra

Грибная икра быстрого приготовления
сooking Time
40 daqiqalar
Recipe For
4 adamdar
 

Sipattama

Men yana tez retsept bilan, bu safar mazali va mazali mavsumiy qo'ziqorinli gazak bilan. Men har qanday shimgichli qo'ziqorinlardan foydalanaman: sariyog', moxov, boletus, boletus.
В избранное

Пищевая ценность порции

88
кКал
3%
Белки5 г
Жиры1 г
Углеводы15 г
% от дневной нормы
1 %
0 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
qismlar
Основные
1 sumka
2 . kompyuterlar
2 . kompyuterlar
2 chinnigullar

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

Грибы почистить, промыть, нарезать произвольно и отварить в подсоленной воде в течение 20 минут.
Qo'ziqorinlarni tozalang, yuving, tasodifiy kesib oling va sho'r suvda 20 daqiqa qaynatib oling.


to'liq ekran

# qadam 2/4

Shu bilan birga, piyozni yarim halqalarga kesib oling, uchta sabzi qo'pol qirg'ichdan o'tkazing, ozgina o'simlik moyida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 3/4

20 daqiqadan so'ng, teshikli qoshiq yordamida qo'ziqorinlarni piyoz va sabzi ustiga yoyib, yana 15 daqiqa qaynatib, ortiqcha suyuqlikni qaynatib oling. Qovurish jarayonida tug'ralgan sarimsoq qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Ortiqcha suyuqlik bug'langanda, pechdan chiqarib oling, blender bilan urib, ta'mga tuz qo'shing. Sovutishga ruxsat bering va gazak tayyor. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
4.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.