Tovuq bilan to'ldirilgan suvli to'ldirilgan qalampir

Сочные фаршированные перцы с куриной начинкой
Preparation
15 daqiqalar
сooking Time
1 soat
Recipe For
4 adamdar
 

Sipattama

Xushbo'y to'ldirilgan qalampirsiz kuzning qulay menyusini tasavvur qilib bo'lmaydi. Tovuq bilan to'ldirilgan mazali va suvli to'ldirilgan qalampir har kuni iste'mol qilish uchun ham, bayramona taom uchun ham juda mos keladi. Har kuni zavq bilan pishiring va uy hayvonlaringizni xursand qiling!
В избранное

Пищевая ценность порции

312
кКал
13%
Белки37 г
Жиры12 г
Углеводы14 г
% от дневной нормы
9 %
2 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
qismlar
Основные:
5 . kompyuterlar
Для начинки:
2 . kompyuterlar
3 . kompyuterlar
1 guruh
1 guruh
2 osh qoshiq
150 g
1 tatib ko'rish uchun
1 tatib ko'rish uchun
1 tatib ko'rish uchun

retsept bo'yicha fotoreportajlar2

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/8

Подготовьте все ингредиенты. Болгарские перцы очистите от семян и разрежьте в длину пополам, оставив хвостики.
Barcha ingredientlarni tayyorlang. Bolgar qalampirini urug'lardan tozalang va uzunasiga yarmiga bo'ling, dumlarini qoldiring.


to'liq ekran

# qadam 2/8

Начните подготовку начинки с нарезки куриного филе на небольшие кусочки.
To'ldirishni tayyorlashni tovuq filetosini mayda bo'laklarga bo'lish bilan boshlang.


to'liq ekran

# qadam 3/8

Затем нарежьте зелень — зеленый лук и укроп.
Keyin ko'katlarni — yashil piyoz va arpabodiyonni kesib oling.


to'liq ekran

# qadam 4/8

Подготовьте помидоры к замешиванию в общую начинку. Сначала удалите кожуру: вскипятите воду и опустите в нее томаты примерно на 1 минуту, затем выньте помидоры из кипятка и легко снимите кожуру. Нарежьте очищенные помидоры на небольшие кубики.
Pomidorlarni umumiy to'ldirishga aralashtirish uchun tayyorlang. Birinchidan, qobig'ini olib tashlang: suvni qaynatib oling va pomidorni ichiga taxminan 1 daqiqa tushiring, so'ngra pomidorni qaynoq suvdan olib tashlang va qobig'ini osongina olib tashlang. Tozalangan pomidorlarni mayda kubiklarga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 5/8

Подготовьте куриную начинку для фарширования перцев: смешайте нарезанное куриное филе, помидоры и зелень. В смесь добавьте специи по вкусу и 2 ст. л. натурального йогурта. Тщательно перемешайте ингредиенты. Куриная начинка готова.
Qalampirni to'ldirish uchun tovuqni to'ldirishni tayyorlang: tug'ralgan tovuq filesi, pomidor va o'tlarni aralashtiring. Aralashga ta'mga ziravorlar va 2 osh qoshiq qo'shing.tabiiy yogurt. Ingredientlarni yaxshilab aralashtiring. Tovuqni to'ldirish tayyor.


to'liq ekran

# qadam 6/8

В форму для запекания выложите половинки перцев, затем заполните их ароматной куриной начинкой.
Qalampirning yarmini pishiriladigan idishga soling, so'ngra ularni xushbo'y tovuq go'shti bilan to'ldiring.


to'liq ekran

# qadam 7/8

Выпекайте фаршированные перцы в предварительно разогретой до 180°C духовке в течение 40 минут. Затем достаньте форму с перцами и сверху посыпьте их тертым сыром. Поставьте блюдо в духовку еще на 20 минут до расплавления сыра и образования золотистой корочки.
To'ldirilgan qalampirni oldindan qizdirilgan pechda 180 va deg;C da 40 daqiqa davomida pishiring. Keyin qalampir qolipini olib tashlang va ustiga maydalangan pishloq seping. Pishloq eriguncha va oltin qobiq paydo bo'lguncha idishni yana 20 daqiqa o'choqqa qo'ying.


to'liq ekran

# qadam 8/8

Сочные фаршированные перцы готовы. Приятного аппетита!
Suvli to'ldirilgan qalampir tayyor. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(4)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.