Olma pirogi

Насыпной яблочный пирог
сooking Time
1 soat
Recipe For
5 odam
 

Sipattama

Olma pishirishni yaxshi ko'radiganlar uchun men bu eng oddiy olma pirogini tayyorladim. Qisqichbaqasimon va suvli to'ldirish!
В избранное

тағамдық құндылық бөліктер

600
кКал
25%
ақуыздар6 г
майлар26 г
көмірсулар84 г
күнделікті нормадан
2 %
5 %
6 %
сізге негізделген
жас, салмақ және БЕЛСЕНДІЛІК. Анықтамалық ақпарат болып табылады.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Тесто
110 g
130 g
150 g
150 g
1 tsp
1 tatib ko'rish uchun
1 . chimchilash
Начинка
6 . kompyuterlar
2 osh qoshiq
1 tatib ko'rish uchun

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/8

Для пирога можно использовать любые яблоки. От кожуры я не очищаю. Сахара отложите 1 ст. л. для посыпки.
Pirog uchun har qanday olma ishlatilishi mumkin. Men qobig'ini tozalamayman. Shakar 1 osh qoshiqni chetga surib qo'ying.sepish uchun.


to'liq ekran

# qadam 2/8

Для теста смешиваем все сухие ингредиенты: муку, манную крупу, соль, сахар, ванилин и разрыхлитель. Перемешиваем венчиком, и тесто готово! Делим сухую массу на 4 равные части.
Xamir uchun barcha quruq ingredientlarni aralashtiring: un, irmik, tuz, shakar, vanillin va pishirish kukuni. Ko'pirtirish bilan aralashtiring va xamir tayyor! Quruq massani 4 ta teng qismga bo'ling.


to'liq ekran

# qadam 3/8

Яблоки трем на крупной терке, добавляем лимонный сок и корицу по вкусу. Хорошо перемешиваем. Массу делим на 3 равные части.
Dag'al qirg'ichdan uchta olma, ta'mga limon sharbati va doljin qo'shing. Yaxshilab aralashtiring. Biz massani 3 teng qismga ajratamiz.


to'liq ekran

# qadam 4/8

Форму лучше всего использовать разъемную. Выстилаем ее пергаментом (дно и бортики), смазываем растительным маслом. На дно высыпаем одну часть сухого теста, хорошо разравниваем.
Split shakldan foydalanish yaxshidir. Biz uni pergament bilan qoplaymiz (pastki va yon tomonlari), o'simlik moyi bilan yog'laymiz. Quruq xamirning bir qismini pastki qismiga to'kib tashlang, yaxshilab tekislang.


to'liq ekran

# qadam 5/8

Затем выкладываем одну часть яблочной начинки, хорошо разравниваем. Продолжаем выкладывать слои, чередуя сухой и яблочный. Верхний слой должен быть сухим.
Keyin olma to'ldirishning bir qismini yoyib, yaxshilab tekislang. Biz quruq va olma qatlamlarini almashtirib, qatlamlarni yotqizishda davom etamiz. Yuqori qatlam quruq bo'lishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 6/8

Сливочное масло лучше всего брать из морозилки. Натереть его на крупной терке и выложить сверху пирога. Если масло просто из холодильника, нарежьте мелкими кусочками. Сверху посыпать сахаром. Идеально подойдет коричневый, тогда корочка получится карамельной.
Sariyog'ni muzlatgichdan olish yaxshidir. Uni qo'pol qirg'ichdan o'tkazing va pirog ustiga qo'ying. Agar sariyog ' shunchaki muzlatgichdan bo'lsa, mayda bo'laklarga bo'ling. Ustiga shakar seping. Jigarrang ideal, keyin qobiq karamel bo'lib chiqadi.


to'liq ekran

# qadam 7/8

Выпекать пирог в разогретой духовке при 180°C примерно 40 минут. Готовый пирог достать, остудить, после чего вынуть из формы и снять пергамент.
Kekni oldindan qizdirilgan pechda 180°C da taxminan 40 daqiqa davomida pishiring. Tayyor tortni oling, salqin, keyin qolipdan olib tashlang va pergamentni olib tashlang.


to'liq ekran

# qadam 8/8

Пирог получается очень нежным и сочным, сливочное масло и яблочный сок пропитывают все слои, никакой жидкости добавлять не нужно! Сверху можно посыпать сахарной пудрой. Приятного чаепития!
Kek juda yumshoq va suvli bo'lib chiqadi, sariyog ' va olma sharbati barcha qatlamlarni namlaydi, suyuqlik qo'shishning hojati yo'q! Ustiga shakar kukuni sepishingiz mumkin. Yoqimli choy partiyasi!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.