Ketchupda tuzlangan bodring

Маринованные в кетчупе огурцы
Preparation
3 soat
сooking Time
45 daqiqalar
Recipe For
5 odam
 

Sipattama

Hatto qish uchun blankalarni tayyorlash ham tez va muammosiz bo'lishi mumkin. Ushbu retsept bo'yicha bodring juda mazali! Ketchupni tuzlamaga qo'shish ularga o'ziga xos mazali ta'm beradi. Bir marta tashrif buyurishga urinib ko'rganimdan so'ng, endi ularni qish uchun yig'ib olishga ishonch hosil qilaman. Men buni juda tavsiya qilaman! Retseptda men pomidor ketchupidan foydalandim TM Maheev. Agar siz achchiq bodring olishni istasangiz, unda TM Maheev Chili sousidan foydalanishingiz mumkin. Bundan tashqari, bodring tayyorlash uchun TM Maheev kabob sousidan foydalanganda qiziqarli bo'ladi. Men har doim ushbu kompaniyaning sifatiga ishonaman! Va bunday go'zal yubileyda sizga katta muvaffaqiyat va farovonlik tilayman!
В избранное

Пищевая ценность порции

248
кКал
10%
Белки4 г
Жиры1 г
Углеводы59 г
% от дневной нормы
1 %
0 %
4 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
porsiyalar
Основные
2 kg
6 osh qoshiq
1 shisha
2 osh qoshiq
6 shisha
5 . kompyuterlar
50 ml

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/4

Хорошо промойте огурцы, срежьте хвостики и замочите в холодной воде на 3–4 часа. Пару раз за это время нужно будет поменять воду.
Bodringni yaxshilab yuvib tashlang, dumlarini kesib oling va sovuq suvda 3 va 4 soat davomida namlang. Bu vaqt ichida bir necha marta suvni o'zgartirish kerak bo'ladi.


to'liq ekran

# qadam 2/4

Приготовьте маринад. В кастрюлю влейте воду, добавьте кетчуп ТМ «Махеевъ», соль, сахар, перец душистый горошком и перемешайте. В оригинальном рецепте требуется 1 стакан сахара (200 г), но я добавляла 150 г. Доведите маринад до кипения и прокипятите в течение трех минут. Добавьте уксус. Аккуратно попробуйте маринад на вкус. Возможно, вам захочется немного досолить (соль ведь бывает разная).
Tuzlamoq tayyorlang. Idishga suv quying, ketchup TM & laquo;Maheev & raquo;, tuz, shakar, shirin qalampir qo'shing va aralashtiring. Asl retseptda 1 stakan shakar (200 g) kerak bo'ladi, lekin men 150 g qo'shdim.tuzlamani qaynatib oling va uch daqiqa qaynatib oling. Sirka qo'shing. Marinadni tatib ko'rish uchun muloyimlik bilan sinab ko'ring. Siz ozgina tuz qo'shishni xohlashingiz mumkin (tuz boshqacha bo'lishi mumkin).


to'liq ekran

# qadam 3/4

В чистые простерилизованные банки уложите огурцы, залейте кипящим маринадом и стерилизуйте 0,5-литровые банки 7 минут, 1-литровые — 15 минут. Банки закатайте, переверните и держите под одеялом до полного остывания. Хранить такие огурчики лучше в прохладном месте.
Bodringni toza sterilizatsiya qilingan bankalarga soling, qaynab turgan tuzlamoq bilan to'ldiring va 0,5 litrli bankalarni 7 daqiqa, 1 litr va mdash; 15 daqiqa davomida sterilizatsiya qiling. Idishlarni aylantiring, aylantiring va to'liq soviguncha adyol ostida saqlang. Bunday bodringni salqin joyda saqlash yaxshidir.


to'liq ekran

# qadam 4/4

Приятного вам аппетита!
Sizga yoqimli ishtaha!


поделиться фото
3.5
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.