Tuzlangan qo'ziqorinlar

Маринованные грибы
сooking Time
1 soat
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Yovvoyi qo'ziqorinlarni saqlash uchun marinadlar uchun ko'plab retseptlardan ushbu parametr shakar-tuz-sirka nisbati bo'yicha eng maqbuldir. Qoida tariqasida, xola bizning qo'ziqorinlarimizni biladi (u qo'ziqorinni men deyarli burnim bilan erni to'playdigan joyni topadi, lekin men hech narsani ko'rmayapman), u bizning qarindoshlarimiz-mezzanin-qabrlarga ko'ra bankalarda bu noziklikning asosiy etkazib beruvchisi. Ammo bu yil men o'zim bir nechta banka tayyorlashga qaror qildim. Muvaffaqiyatlarimni siz bilan baham ko'raman! 1 litr suv uchun nisbatlar.
В избранное

Пищевая ценность блюда

494
кКал
21%
Белки15 г
Жиры4 г
Углеводы91 г
% от дневной нормы
4 %
1 %
6 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
1 пакет
1 л
2 ст. л.
4 ш. л.
5 ст. л.
4 дана.
8 дана.
2 дана.
3 дана.
2 қалампыр

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/5

Грибы помойте, переберите, нарежьте на части и отварите в подсоленной воде. Варите грибы после закипания 15 минут. В процессе снимайте пену.
Qo'ziqorinlarni yuving, saralang, bo'laklarga bo'ling va sho'r suvda qaynatib oling. Qo'ziqorinlarni 15 daqiqa qaynatgandan keyin pishiring. Jarayonda ko'pikni olib tashlang.


to'liq ekran

# qadam 2/5

За эти 15 минут грибы должны «успокоиться», а грибной бульон из бурого стать золотистым.
Ushbu 15 daqiqada qo'ziqorinlar «tinchlanishi va raquo; va jigarrangdan qo'ziqorin bulyoni oltin rangga aylanishi kerak.


to'liq ekran

# qadam 3/5

Откиньте грибы на сито и приготовьте маринад.
Qo'ziqorinlarni elakka soling va tuzlamoq tayyorlang. 


to'liq ekran

# qadam 4/5

Переложите грибы в емкость, где они будут вариться в маринаде. Залейте водой так, чтобы она покрывала грибы как на фото (специально сделала покрупнее). Посчитайте, сколько литров воды вы используете. Откиньте грибы на сито. Налейте в емкость отмеренное количество воды, добавьте соль и сахар в нужной пропорции. Положите специи (кроме чеснока), доведите маринад до кипения и варите под крышкой 5 минут.
Qo'ziqorinlarni tuzlamada pishiriladigan idishga o'tkazing. Suv bilan to'ldiring, shunda u fotosuratda bo'lgani kabi qo'ziqorinlarni qoplaydi (ayniqsa uni kattaroq qildi). Qancha litr suv ishlatayotganingizni hisoblang.
Qo'ziqorinlarni elakka tashlang.
Idishga o'lchangan miqdorda suv quying,kerakli nisbatda tuz va shakar qo'shing. Ziravorlarni qo'ying (sarimsoqdan tashqari), tuzlamani qaynatib oling va 5 daqiqa davomida yopiq holda pishiring.


to'liq ekran

# qadam 5/5

В кипящий маринад добавьте грибы, разрезанный на части чеснок, дайте закипеть, убавьте огонь и засеките 10 минут. В самом конце влейте уксус, перемешайте и сразу же разложите по банкам. Закатайте, поставьте вверх дном, накройте одеялом и дайте остыть.
Qaynayotgan tuzlamaga qo'ziqorinlarni, bo'laklarga bo'lingan sarimsoqni qo'shing, qaynatib oling, olovni kamaytiring va 10 daqiqa davomida aniqlang. Eng oxirida sirka tushiring, aralashtiring va darhol bankalarga soling. Uni aylantiring, teskari qo'ying, adyol bilan yoping va sovushini kuting.


поделиться фото
4.5
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(1)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.