Baqlajon lecho

Лечо из баклажанов
сooking Time
1 soatva 30 daqiqalar
Recipe For
5 odam
 

Sipattama

Men bu lechoni yolg'iz yeyman deb o'yladim, bu behuda bo'lib chiqdi. Lecho yumshoq va juda mazali bo'lib chiqdi. Hatto kichik baqlajonni sevuvchilar ham katta ishtaha bilan tatib ko'rishdi. Xizmat 1 litrga beriladi, uni ikki baravar oshiring, sizga etarli bo'lmaydi!
В избранное

Пищевая ценность порции

166
кКал
7%
Белки4 г
Жиры8 г
Углеводы20 г
% от дневной нормы
1 %
2 %
1 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ингредиенттер қосулы
порция
Основные
300 г
3 дана.
2 дана.
2 қалампыр
40 г
0 ш. л.
1 ст. л.
2 ш. л.
0 ш. л.
600 г

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/9

Баклажаны нарежьте на крупные доли, посыпьте солью и оставьте на некоторое время.
Baqlajonlarni katta bo'laklarga kesib oling, tuz seping va bir muddat qoldiring.


to'liq ekran

# qadam 2/9

В это время очистить лук и чеснок, порезать и отправить в раскаленное масло, тушить до прозрачности.
Bu vaqtda piyoz va sarimsoqni tozalang, kesib oling va issiq yog'ga yuboring, shaffof bo'lgunga qadar pishiring.


to'liq ekran

# qadam 3/9

Помидоры обдать кипятком, снять шкурку и отправить к луку.
Pomidorlarni qaynoq suv bilan to'kib tashlang, terini olib tashlang va piyozga yuboring.


to'liq ekran

# qadam 4/9

Толкушкой размять помидоры.
Pomidorlarni maydalash uchun maydalagichdan foydalaning.


to'liq ekran

# qadam 5/9

Болгарский перец порезать кусочками и добавить в овощную смесь.
Bolgar qalampirini bo'laklarga kesib oling va sabzavot aralashmasiga qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 6/9

Затем добавляем баклажаны, солим, перчим и тушим на среднем огне 1 час.
Keyin baqlajon, tuz, qalampir qo'shing va o'rtacha olovda 1 soat qaynatib oling.


to'liq ekran

# qadam 7/9

В конце приготовления добавляем 6% уксус.
Pishirish oxirida 6% sirka qo'shing.


to'liq ekran

# qadam 8/9

Разложите лечо из баклажанов по стерильным банкам и закатайте.
Baqlajon lechosini steril bankalarga soling va aylantiring.


to'liq ekran

# qadam 9/9

Лечо на зиму готово! Вкусной вам зимы!
Lecho qish uchun tayyor! Sizga mazali qish!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(2)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.